MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Napcaksın canım yapıcak bişey yok Allahım hayırlısını versin en kısa zamnda tüm isteynlere inşallah..
Amin canım amin aradım doktoru 3 den sonra geliyormuş beyfendii sen napıyorsun çalışıyor musun yaşın gençmiş senin daha şanslısın :) benim herşeyim geç oldu

Amin canım amin aradım doktoru 3 den sonra geliyormuş beyfendii sen napıyorsun çalışıyor musun yaşın gençmiş senin daha şanslısın :) benim herşeyim geç oldu
Evet canım çalışıyorum sen napıosun? Evet gencimde boşa qitmez inşallah :)

bende çalışıyorum canım :) gitmez gitmez canım sende umut var en azından bir kere olsa bile tutmuş seninki , hatılatmak istemiyorum tekrar ama düşğün sebebi neymiş
İnşallah canım Amin doktor genelde olur ilk gebeliklerde saqlıksızmıs demekki dedi ben kan pıhtılaşma testini dıqer testleri ne qerekıosa yaptırdım 29 nısanda cıkcak aklım rahat olsun hiç deılse normalde en az 2 düşükten sonra yapıolarmış o testleri bende iki düşüqüm var dedim yalan soledim napıyım başka türlü olmuo :)

:) iyi yapmıssın canım bende ilk 6 aylıkken çocuk olmuyordu bir yıldır olmuyor dedim :) başka türlü bakacakları yok insana inşallah kötü birşey çıkmaz canım sağlıklı sıhattlı bebeğin olur

İyi yapmışsın canım :) İnşallah canım saolasın Allahım isteyen herkeze nasip etsin saqlıklı sıhhatli bebişler inşallah

Benimde p.tesi test negatif cikmisti dun doktorumla gorustum daha cok erken gec dollenme varsa belli olmaz dedi. Beklenen adet tarihim 20 nisan 23 u gb tekrardan yapalim adet gelmezse dedi. Ama bu sabah kasiklarimda inceden sizi vardi.. ic camasirimda acik kahverengi leke vardi ama peceteye gelen yok. Sonradan sol kasigimda yumruk kadar bir yerde sabit sizi var. Insallah adet olmam

inşallah adet olmazsın canım.

İyi yapmışsın canım :) İnşallah canım saolasın Allahım isteyen herkeze nasip etsin saqlıklı sıhhatli bebişler inşallah
canım doktoru aradım şimdi ikinci gün mü geleyim yoksa rahim filmi için direk bitince mi geleyim dedim o da bitince tekrar ara gün belirleyelim rahim filim için o zaman gel dedi peki dedim rahim filmi çekilince bu ay boş mu gececek dedim yok korunmayacaksınız yine ama yumurta büyütücü ilaçları vermeyeceğim filimden sonraki bilmemne için yoğunlaşcaz dedi hadi hayırlısı bakalım yine umutlar ...

Hadi bakalım canım rahim flmi iyi olur inşallah flimden sonra hamile kalan cok oluo sanada öle olur inşallah...

Hadi bakalım canım rahim flmi iyi olur inşallah flimden sonra hamile kalan cok oluo sanada öle olur inşallah...
inşallah canım inşallah ama benim şu an tek düşündüğüm rahim filminden sonra hamile kalanların çok olduğunu düşündüğüm için gelecek ay daha çok umutlanacağım ve daha çok hayal kırıklığı yaşayacağım hayırlısı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…