- 15 Nisan 2015
- 624
- 114
- 18
- 38
Oyle yapcam umarim pozitif cikareğer adetiniz gecikirse önce test yapın sonra kan tesi yaptırın bence
yazdıklarını okudum aynen benim de öyle oldu evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama boş gebelikten küretaj oldum 24 yaşımda...Allah beterinden saklasın hepimizi. Hala bekliyoruz uğraşıyoruz olsun diyeBen evlendiqım ay hamile kaldım 2 aylıktı düşük yaptım canım cok zor acıyı qeçtı psikolojik olarak cok etkılenıosun düşünsene 24 yasında kürtaj masasına oturuosun çocuk düşürüosun ben cok yıprandım yani...Madem öle neden cekmıo yani bende bu doktorları anlamıorum tabi olan bize oluo onlarlık bişey yok...
lütfen bana yardımcı olun çatlatma iğnesini 1 doz mu 2 doz mu kullansanm
canım 2 doz yazdı ise ikisini de vurulman gerekir bence.. bana 1 doz yazmıştı tek vurulmuştum o iğneden ben; hayırlısı olur inşallah..dolabımda duruyor evet ilk defa çatlatmayı bu gece yapıcam bana 2 kutu yazdı doktor bende acaba 2 doz mu vurulmam gerekiyor kafam karıştı
ben bir doz vuruldum demin test yaptim 15. gunum bugun ve kahverengi lekr geldi ama sonuc negatif napicam bilmiyorum moralim cok bozuk sancim var ve cok uzuluyoruncanım 2 doz yazdı ise ikisini de vurulman gerekir bence.. bana 1 doz yazmıştı tek vurulmuştum o iğneden ben; hayırlısı olur inşallah..
canım üzülme hayırlısı olsun yaaa.. moral bozmak bıkmak sıkılmak yok inşallah.. yumurtalarının durumu boyutu nasıl idi iğneden önce, ilk iğne miydi senin de?ben bir doz vuruldum demin test yaptim 15. gunum bugun ve kahverengi lekr geldi ama sonuc negatif napicam bilmiyorum moralim cok bozuk sancim var ve cok uzuluyorun
Cnm sabret Allahin izniyle bebek nasip eder Rabbim uzme kendiniben bir doz vuruldum demin test yaptim 15. gunum bugun ve kahverengi lekr geldi ama sonuc negatif napicam bilmiyorum moralim cok bozuk sancim var ve cok uzuluyorun
bekliyorum sancili bi sekilde saol canim allah razi olsunCnm sabret Allahin izniyle bebek nasip eder Rabbim uzme kendini
bir yumurtam.bayagi buyumustu ve ilk igneydi canim bekliyorum sancili bi sekildecanım üzülme hayırlısı olsun yaaa.. moral bozmak bıkmak sıkılmak yok inşallah.. yumurtalarının durumu boyutu nasıl idi iğneden önce, ilk iğne miydi senin de?
hmm benim de bu ay öyle oldu malesef canımbir yumurtam.bayagi buyumustu ve ilk igneydi canim bekliyorum sancili bi sekilde
:)bekliyorum sancili bi sekilde saol canim allah razi olsun
benim adet olmama da var ama sancim var istehmm benim de bu ay öyle oldu malesef canımtek idi benm de ve büyüktü baya fakat gebelik olmadı malesef adetimi bekliyorum olmam gerekiyor idi ama henüz gelmedi
hmm o iğneden de oluyor imiş canım benm de cok oldu gecen hafta hatta aşırı ağladım yani doktora gittim sordum iğnenin etkisi olabilir demişti.. ben iğnenin 14. günü gitmiştim doktora..benim adet olmama da var ama sancim var iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?