MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

3 gün önce yapmıştım yine negatif cıktı can benim bu ay için ümidim yok da inşallah kist oluşmamıştır benim korkum o biraz.. yumurtam çatlamadı gibi geliyo bana :( pazartesi ben de gitcem doktora büyük ihtimal söktürücü verir..

Peki reglinin kacinci gunu?duzensizlik varsa regli gunun gelmediyse ihtimal var.benim yumurtam catladi hissettim bide ovulasyon testi yaptim.

Peki reglinin kacinci gunu?duzensizlik varsa regli gunun gelmediyse ihtimal var.benim yumurtam catladi hissettim bide ovulasyon testi yaptim.
34. gün bugün fakat beim adetler düzensiz gecen ay 31. gün de oldum ama gecen ay sadece klomen kullandım iğne vurulmamıştım.. ama normalde de adetlerm 40 , 45 gün de bir oluyo cnm o yüzden belli bi adet günüm olmuyo benm malesef :KK43: ovulasyon testin nasıldı?

S
34. gün bugün fakat beim adetler düzensiz gecen ay 31. gün de oldum ama gecen ay sadece klomen kullandım iğne vurulmamıştım.. ama normalde de adetlerm 40 , 45 gün de bir oluyo cnm o yüzden belli bi adet günüm olmuyo benm malesef :KK43: ovulasyon testin nasıldı?
Senin icinde umit bitmemis bbence.ben igne vurulduktan iki gun sonra yaptim iki çizgi netti.birde ertesi gun ysptim siliklesmisti.tam 36. Ve 72. Saatte iliski oldu.cok agrim oldu.goguslerim cok buyudu cokta acidi.gece uykudan uyandigimi bilirim.iki gundur cok azaldi agrim.damarlarim cikti bide.bilmiyorum ya hayirlisi artikk.

S
Senin icinde umit bitmemis bbence.ben igne vurulduktan iki gun sonra yaptim iki çizgi netti.birde ertesi gun ysptim siliklesmisti.tam 36. Ve 72. Saatte iliski oldu.cok agrim oldu.goguslerim cok buyudu cokta acidi.gece uykudan uyandigimi bilirim.iki gundur cok azaldi agrim.damarlarim cikti bide.bilmiyorum ya hayirlisi artikk.
hayırlısı canım inşallah güzel haberler duyarız senden de.. benim de iğnenin 15. günü çok fena kasık ağrısı oldu bi kaç saat boyunca ağladım o derece, sonra gecti anlamadım. doktora sormuştum iğnenin etkisi olabilir demişti.

ayy canım inşallah benim bu ay ümidim iyice bitmişti bak aklıma düşürdün şimdi bi şeyler :)
İĞNE VURULDUK
Canım bende sana mesaj atacaktım, yoksun ne oldu diye :KK43: Başınız sağ olsun. Allah sabır versin. Bu ay bende zorunlu ara vermiş oldum hatta bir ara ümitsizliğe kapılıp vazgeçecek gibi oldum ama şimdi iyiyim. Benim tahmin ettiğim gibi yumurta çatlamamış. 4 cm lik bir kiste dönmüş, zaten ben anlamıştım da yapacak bir şey yoktu. Bu ay doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmıyorum. Dr umu değiştirdim. Oğlumun hamileliğindeki dr uma geçtim tekrar zaten eşine gidiyordum. Birde Prof a gittim. O kist için ilaç kullanma 2 ay bekle gider dedi. Bu sırada bebek olma ihtimali çok düşük zaten dinlenmiş olursun dedi. İlaç vs. hiçbir şey yok anlayacağın soğan suyu içmeye başladım. Kistlerde çok etkiliymiş, tadı çok kötü ama şifa niyetine yapacak bir şey yok artık. Sağlık olsun... Elbet zamanı gelecek bekliyoruz işte...
canım bir şey sorcam kist oluşmuş dedin ya çatlamadığı için mi olusuyo bu kist ? bir de sen hasta oldun mu yani bu kist hastalığı geciktiriyo mu? benm de yumurtam çatlamadı gibi geliyo da :( zaten kan testimde de negatif çıkmıştı.. fakat bugün adetimn 34. günü hala hasta olmadım kist mi geciktiriyo acaba..

geçen ay klomen vermişti ama bu ay serophene verdi..bakalım işe yarar bişey mi yumoşları görünce anlıcaz:p
Canım inan yarayıp yaramaması değil bence sorun bende herşey normaldi ama olmayınca olmuyor inşaallah bu ay kısmetinde vardır sizi takip edicem artık bende

Benim kahverengi akintim iyice regle dondu::(( ve doktorum daha ilk klomen ve catlatma ignesi olmasina ragmen bu ay ara vercez kontrole falanda gelme dedi diger ay adetin 2. Gunu goruselim dedi :(( doktorlarda bir tuhaf

Benim kahverengi akintim iyice regle dondu::KK43:( ve doktorum daha ilk klomen ve catlatma ignesi olmasina ragmen bu ay ara vercez kontrole falanda gelme dedi diger ay adetin 2. Gunu goruselim dedi :KK43:( doktorlarda bir tuhaf
ay niye öyle dedi ki, doktorlara da bazen güven olmuyo ya :(

Canım inan yarayıp yaramaması değil bence sorun bende herşey normaldi ama olmayınca olmuyor inşaallah bu ay kısmetinde vardır sizi takip edicem artık bende

inşallah canım..ama benim işim zor biraz..çünkü tüplerde zorlu geçiş var dedi dr..bu şansı zayıflatıyormuş..pco da var:110:6 ay takip edelim olmazsa tüp bebek dedi..bu 2. ayım daha:KK52:takmamaya çalışıcam artık..olmazsa da ne yapayım, herkes biyolojik anne baba olmak zorunda değil, böyle de yaşanır heralde:KK14:

kardelen herşey Allah 'dan elbet birgün bizimde bebeişlerimiz olcak ama hayırlısı ile olsun zamanını Rabbim biliyor..
desirrem hemde ikiz demek süpermiş çok tebrik ederim,bişey sorabilir miyim klomeni 5 gün kullandıktan sonra ilişki sıklığınız ve günleri benim için çok önemli paylaşırmısın canım.
çok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına.dedigin gibi klomeni 5 gun kullandım.cuma gunu ilacın sonuncusunu içmiştim cumartesi kontrole gittim.o gunku boyuna bakarak hesapladı ve pazartesi Sabah 10 gibi çatlatma ignesini yap dedi.pazar gecesi ilişki oldu. pazartesi igneyi yaptım.igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu yani salı gecesi saat 10 da.çarşamba eşim şehirdışındaydı çok geç geldi malesef olmadı.perşembe akşamı yapmaya çalıştık ama yapamadık malesef çunku eşim fena grip olmuştu.yani kısacası igneden bir gece once ve bir gece sonra ilişki oldu bizde.ben asla tutmaz demiştim çunku doktora ignenin oldugun gunden sonra 3 gun ustuste ilişki demişti.ama rabbim ol dedikten sonra çok şukur oldu.ben tutmayacagını duşundugum için çok rahattım belkide o rahatlık çok etkili oldu.hiç stress yapmadım.

Merhaba desirrem mesajlarını takip etmeye çalıştım ilk iğnede hamıle kalmışsın tebrik ederim benimde bugun 11.günüm doktora gittim 4 yumurta oluşmuş çok iyi dedi ve 14.gunu vurulmam için 2 adet iğne verdi(pregnyl 5000) sen bu süreci nasıl geçirdin yazar mısın ?.Diğer tüm yazdığın mesejlarını aramaktan helak oldum :) benimde ilk denemem olduğu için heyecanlıyım
Canım çok teşekkür ederim :) darısı herkesin başına inşallah.canım az önceki mesajımda da anlattım.benim 2 yumurtam oluşmuştu.biri 18 digeri 13mm di.klomen cuma bitti.cmt si kontrolde yumurta ölçumumu yaptı.pazartesi Sabah saat 10 da igneni yap dedi.ben otrivelle ignesi oldum ve kendim yaptım igneyi göbekten.igneden bir gece once ilişki oldu.birde igneden tam 36 saat sonra ilişki oldu.sonrasında olmadı malesef.2 defa ilişki oldugu için ben kesinlikle tutmaz bu ay deyip hiç kafaya takmadım.hiçççç umudum yoktu.o yuzden buradan arkadaşlarla sohbet ediyordum, işime odaklanmıştım öyle vakit geçiriyordum.ama igneden sonra surekli kasıklarımda batma vardı.sonrasında adet olacakmış gibi hafif karın agrısı eklendi.bir defasında sol kasıgıma çok şiddetli bir sancı girdi elimde tuttum ve saglam bir çıglık attım.iyiki evdeydim işte olsa rezil olurdum :) sonra 12.gun test yaptırdım.deger 10. ignenin etkisi olabilir dedik doktorumla.2 gun sonra yine test deger 53. 2 gun sonra yine test deger 111. 4 gun sonra test yaptırdım en son deger 712. bu çarşamba keseyi görmek için gittim çift kese görduk.şok şaşkınlık mutluluk hepsi bir arada :) karmaşık duygular içindeyim ama çok guzel.ya rabbim bana bu guzelliği yaşattı inşallah hepinize yaşatır canım.sormak istedigin ne olursa seve seve cevap veririm.

Canım,
Çok çok tebrik ederim. :nazar::nazar::nazar:Allah sağlıkla hamileliğini tamamlamak ve ikisinide sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizim içinde dua et olur mu ? Rabbim bize de nasip etsin inşallah :anneadayı:
çok teşekkür ederim canım.darısı hepinizin başına.inan buradaki tum arkadaşlarım için dua ediyorum hayırlısıyla hepsi evlatlarını kucagına alsın diye.ben hepinizden duacıyım.

Bende aynen senin gibiyim sabah istifra ettim fena üşütmüşüm birde adetim normalden kısa sürdü belki de üşütmekten yine klomen mi kullanıyorsun ben bu ay hiç bir şey kullanmıyorum bakalım ya nasip ama üzüntü insanı çok yıpratıyor seninde başın Sağolsun her ölüm erken çünkü... Sağlık olsun yeter ki bebişlerimiz gelir inşaallah
başın sagolsun canım.

Back
X