Canım iğnenın yapılacagı gunu doktor soyluyor.ben cmtesı gıtmıstım yumurtaların boyuna baktı ve pzartesı saat 10 da yap dedi.sana ne zaman yapmanı soyledı?mrb arkadaslar benim de bu klomen de 2. ayım. bugün adetimin 13. günü. doktor iğne verdi ama bulmak cok zor idi. yarına getirtebileceğim ancak ve yarın yaptıracağım iğne yi. bu sorun olur mu iğne adetin kaçıncı günü yapılıyo, herhangi bir kriter günü var mı ?
anladım canım teşekkür ederim..bana iğneyi vurulmadan bi gün önce vurulduktan 36 saat sonra ve gün aşırı 4 ilişki önerdi
ayrıca iğneden sonra ilişki ne zamn olcak filan doktor bi şey demedi hiç. bu konuda bilginiz var mı?
ovulasyon testlerim de var yapıyorum her gün , çift çizgiler cıkıyo sürekli ama tabi ne derece doğru bilmiyorum.. gecen ay da bu testlerden yaptım her gün, belirledim yumurtlama tarihimi fakat gebelik olmadı malesefcanım ben de iğneyi p.tesi oldum benim dr aynı gece ve sonrasında bir hafta günaşırı ilişki dedi..ama bazı drlar da iğnenin ertesi günü diyor yani 36 saat sonrasına..ben denemedim ama eczaneden ovülasyon testi al istersen madem bugün iğne yaptıramadın..ben eczane eczane dolaşırım walla bulamazsam :))
Canım sen iğneyı yarın olacaksan yarın aksamdan ıtıbaren 4 gun ılışkı olsun bence.riske atmaayrıca iğneden sonra ilişki ne zamn olcak filan doktor bi şey demedi hiç. bu konuda bilginiz var mı?
Canım onlar zaten adetle atılıp rahım temızlenıyormus.sen ıcını ferah tut.aminnn canım inşallah su ezan okunurken rabbım sesimizi duyardesirrem kist olmamıştır inşallah bende öyle dua ediyorum.Evet yine kullanacağım ilaç.Pazartesi doktora gideceğim inşallah bu ilk ayımdı inşallah ikincide olur
Cok haklısın canım.en ıyısı dınlememek kendı halıne bırakmak.yarında ailemin yanına gıdıcem memlekete akrabalarımı goreyım neseleneyım kafam dagılsın :) bu aksamda ilişki olsun sonrası rabbıme kalmıs.ol derse olur zatenCanımmmm... inşallah senin olur ama bence kendini çok dinleme,anlam yüklememeye çalış vücudundaki tepkilere.Benim de acımıştı göğüs uçlarım,midem bulandı,göğsümdeki damarlar o kadar belirginleşmişti ki ilaçlardan olmuş sanırım ama hamile değilim olmadı ve ben yıkıldım 10 aydır bekliyorum ama bu defa başka bişey oldu.Çok ağladım... İnşallah senin bu ay olur dua edelim ama olmama ihtimali de var.
Yaaa bısey dıcem benım gogus uclarıma iğne batar gıbı olmaya basladı noluyor yaaa.gebelık olmazda kotu bısey olursa dıye daha cok korkuyorum ben
Kızlar benım umudum kalmadı cunku esim cok hasta oldu.yapmaya calıstık ama olmadı.zaten fena grup olmus ılıskı olsada kıymetı olmayacaktı.iğneden bır once ve bır gun sonra ılışkı oldu.benım bu ay umudum yok tutmamıstır
inşallah canımcanım üzülme nerden biliyorsun şimdiden tutmadığını..zaten 2 ilişki olmuş, spermler içerde 72 saat canlı kalabiliyormuş ve yumurta da çatladığında 12 saat..belki bi yerde kesişmiştir yolları :)) güzel düşün, güzel olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?