MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

sagol canım çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla tamamlarım ve bebegimi kucagıma almak kısmet olur.
ben igneden sonra 12.gun kan tahlili yaptırmıştım.adet sancılarına bakıp karar verme ben şuan deli gibi adet sancısı çekiyorum :)
Benımde yarın 12.günüm verıyım kan kurtuluyum ya tabi bu aqrıyla adet olmazsam...

sagol canım teşekkür ederim :) 12.gun 10 çıktı.14. gun 53 çıktı, 16. gun 111 çıktı canım.
hm tamam canım. şimdi ben bugün test yaptım ya 12. gün değer normalde 10 ise testte zaten belliolmazmış 50 nin üzerince ancak cıkabiliyomuş da biraz teselli oldu bana :p

canım benim çok teşekkür ederim :) darısı başınıza inşallah.hepinizden guzel haberler bekliyorum :) canım igne gunlerimiz aynı.bugun seninde 16.gunun yok mu hala bişey? hilal1907 hilal1907 canım seninde 16.gunun.kızlar hadi nolur sizde guzel haberler verin bana.

evet 16. gün ve bugün benim bat tarihim..sonunda 7 nisan oldu şükür:110:biliyosun 12.gün testte silik çizgiyi görmüştüm ama sonraki 2 gün idrar stribinde göremedim..2 gündür de ablamdayım buraya getirmeyi unutmuşum o yüzden yapamıyorum yoksa şimdiye tüketmiştim tüm stokları:KK53: 2-3 gündür adet sancısı çekiyorum (normalde evlendiğimden beri adet sancısı hep kanamadan sonra gelirdi ya da sadece başım ağrırdı) ve 2-3 gündür çok sık gözüm kararıyor ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum..sabaha karşı 2 damla kuruya yakın damla geldi :KK43:öğlen de ılık ılık bişeyler hissettim gidip baktığımda koyu griye yakın kahverengi gibi tuhaf bişey gördüm..inan her lavaboya girişimde, bakmadan önce kendimi telkin etmeye çalışıyorum 'regl olduğunu görürsen üzülme'diye:63:bilmiyorum ne hata, ne suç işledim bunları yaşamayı haketmek için..her lavaboya gidişimde ağlamaklı oluyorum:KK42:artık çok yoruldum, hastane, ameliyatlar, ilaçlar, iğneler,her yolu denedim, acı eşiğimin düşüklüğüne rağmen hepsinin acısına katlandım..beni en iyi siz anlarsınız..ama yılmıyorum, çözümler tükenene kadar her yolu denerim:KK66:

evet 16. gün ve bugün benim bat tarihim..sonunda 7 nisan oldu şükür:110:biliyosun 12.gün testte silik çizgiyi görmüştüm ama sonraki 2 gün idrar stribinde göremedim..2 gündür de ablamdayım buraya getirmeyi unutmuşum o yüzden yapamıyorum yoksa şimdiye tüketmiştim tüm stokları:KK53: 2-3 gündür adet sancısı çekiyorum (normalde evlendiğimden beri adet sancısı hep kanamadan sonra gelirdi ya da sadece başım ağrırdı) ve 2-3 gündür çok sık gözüm kararıyor ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum..sabaha karşı 2 damla kuruya yakın damla geldi :KK43:öğlen de ılık ılık bişeyler hissettim gidip baktığımda koyu griye yakın kahverengi gibi tuhaf bişey gördüm..inan her lavaboya girişimde, bakmadan önce kendimi telkin etmeye çalışıyorum 'regl olduğunu görürsen üzülme'diye:63:bilmiyorum ne hata, ne suç işledim bunları yaşamayı haketmek için..her lavaboya gidişimde ağlamaklı oluyorum:KK42:artık çok yoruldum, hastane, ameliyatlar, ilaçlar, iğneler,her yolu denedim, acı eşiğimin düşüklüğüne rağmen hepsinin acısına katlandım..beni en iyi siz anlarsınız..ama yılmıyorum, çözümler tükenene kadar her yolu denerim:KK66:
haketmiyoruz tabiki...bu da bizim sınavımız demekki.içini ferah tut pes etme.yalnz değilsin.......

sagol canım çok teşekkür ederim.inşallah hayırlısıyla tamamlarım ve bebegimi kucagıma almak kısmet olur.
ben igneden sonra 12.gun kan tahlili yaptırmıştım.adet sancılarına bakıp karar verme ben şuan deli gibi adet sancısı çekiyorum :)

Canım,
Olsa ağrıya razı olacağım zaten ama neredeyse 1,5 yıldır olmadı. 2 tane oldu ama onlarda kimyasal olarak sonuçlandı. Benim hep regl öncesi belim ağrır ve ne yazık ki dünden beri de bu ağrılar başladı, sanırım 1-2 gün içinde sökülür. Progestan da kullanıyorum. Ama olmayınca olmuyor işte, çok şükür ki rabbim oğlumu verdi. Sende sağlıkla evladına kavuşursun inşallah :)

kızlar kan sonucumu aldım.doktorumla konuştum :) degerim 111 olmuş ve doktorum artık hamilesin dedi nihayet :)
artık gönul rahatlıgı ile söyluyorum ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM :)
ALLAHIM HEPİNİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN ÇOK ŞUKUR ALLAHIMA BUGUNLERİ GÖRDUM :)
Canım hayırlı olsun Allah kucağına almayi da nasip etsin ins.darısı bizlere:)

sagol canım teşekkür ederim :) 12.gun 10 çıktı.14. gun 53 çıktı, 16. gun 111 çıktı canım.
Canım süper ya hayırlı olsun hamileliğin ilan et artık hamile olduğunu doktorun ne dedi canım haftaya keseyi görürsün inşaallah

Canım ümidini yitirme demiştim ya ben iki hamileliğimde de adet oldum resmen ama sağlıkla Doğdu oğlum hiç üzülme ümidini yitirme sadece sabır vardır elbet bir vakti saati bekliyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz ve ben senin adına ümitsiz Değilim

Kizlar 11.gun yine pozitif test yarinmi kan versem persembemi bilmiorum...

Kizlar 11.gun yine pozitif test yarinmi kan versem persembemi bilmiorum...
Süpermiş benimde öyleydi ben yarın tekrar test yapıcam ve 25. Gün yani cumaya kadar beklicem bence acele etme ama sen bilirsin yap Kurtul

Süpermiş benimde öyleydi ben yarın tekrar test yapıcam ve 25. Gün yani cumaya kadar beklicem bence acele etme ama sen bilirsin yap Kurtul
Persembeyi bekleyim en iyisi canim ama adet sancim var hep tetikteyim

kızlar kan sonucumu aldım.doktorumla konuştum :) degerim 111 olmuş ve doktorum artık hamilesin dedi nihayet :)
artık gönul rahatlıgı ile söyluyorum ki HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM :)
ALLAHIM HEPİNİZE BU DUYGUYU YAŞATSIN ÇOK ŞUKUR ALLAHIMA BUGUNLERİ GÖRDUM :)
Hayirli olsun canimmmmm :KK46:

benim bat bu gun ve minik minik gelmeye basladiiiiiiii:KK14:

Back
X