evet 16. gün ve bugün benim bat tarihim..sonunda 7 nisan oldu şükür

biliyosun 12.gün testte silik çizgiyi görmüştüm ama sonraki 2 gün idrar stribinde göremedim..2 gündür de ablamdayım buraya getirmeyi unutmuşum o yüzden yapamıyorum yoksa şimdiye tüketmiştim tüm stokları

2-3 gündür adet sancısı çekiyorum (normalde evlendiğimden beri adet sancısı hep kanamadan sonra gelirdi ya da sadece başım ağrırdı) ve 2-3 gündür çok sık gözüm kararıyor ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum..sabaha karşı 2 damla kuruya yakın damla geldi

öğlen de ılık ılık bişeyler hissettim gidip baktığımda koyu griye yakın kahverengi gibi tuhaf bişey gördüm..inan her lavaboya girişimde, bakmadan önce kendimi telkin etmeye çalışıyorum 'regl olduğunu görürsen üzülme'diye

bilmiyorum ne hata, ne suç işledim bunları yaşamayı haketmek için..her lavaboya gidişimde ağlamaklı oluyorum

artık çok yoruldum, hastane, ameliyatlar, ilaçlar, iğneler,her yolu denedim, acı eşiğimin düşüklüğüne rağmen hepsinin acısına katlandım..beni en iyi siz anlarsınız..ama yılmıyorum, çözümler tükenene kadar her yolu denerim