- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Günaydın Canım..Gunaydinn canlarr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Canım..Gunaydinn canlarr
Benim adet qeldi kuzu yine gününde bakalım maraton başlıoben de deneyeyim o limonlu suyu![]()
hadi bakalım hayırlısı.inşallah bu ay guzel olur burdaki herkes için.Benim adet qeldi kuzu yine gününde bakalım maraton başlıo![]()
Amin canım inşallah..Sen iyimisin nasıl gidiyo...hadi bakalım hayırlısı.inşallah bu ay guzel olur burdaki herkes için.
iyiyim canım çok şukur.yarın kese görmek için doktora gidicem.yarın 4+5 olucak umarım görunur.sonra kalp atışı.bunları görsem duysamda içim rahatlasa biraz.Amin canım inşallah..Sen iyimisin nasıl gidiyo...
İnşallah görüp duyarsan canım Allahım san abaqıslasın inşallah rahat tut içini herşey qüzel olucak Allahımın izniyle inşallah :)iyiyim canım çok şukur.yarın kese görmek için doktora gidicem.yarın 4+5 olucak umarım görunur.sonra kalp atışı.bunları görsem duysamda içim rahatlasa biraz.
Hadi hayirlisi kuzum.. Rabbim en kisa surede bizlerede nasip etsin o duyguyuiyiyim canım çok şukur.yarın kese görmek için doktora gidicem.yarın 4+5 olucak umarım görunur.sonra kalp atışı.bunları görsem duysamda içim rahatlasa biraz.
hayırlısı olsun canım inşallah guzel pozitif haberler alırsın :)günaydın herkeseee.... inşallah hepimizin hayırlı ,sağlıklı bebişleri olur.Benim için son 6 gün...6 gün oldu çatlatma iğnesi olalı
sagol canım.hep dualarımda zaten. ve akşamda dua ettim ve buradaki arkadaşlarım içinde rabbimden duacı oldum.inşallah hepimizin sesini duyar.İnşallah görüp duyarsan canım Allahım san abaqıslasın inşallah rahat tut içini herşey qüzel olucak Allahımın izniyle inşallah :)
Amin canım Allah razı olsun inşallahsagol canım.hep dualarımda zaten. ve akşamda dua ettim ve buradaki arkadaşlarım içinde rabbimden duacı oldum.inşallah hepimizin sesini duyar.
Hayırlı olsun qüzel haberler qetirirsin buay inşallah canım..Kızlar bende vuruldum bugün iğnemi hayırlısiyla
hayırlısı olsun canım.sakin ve huzurlu bir 2 hafta geçir :)Kızlar bende vuruldum bugün iğnemi hayırlısiyla
hadi hayırlı olsun canımBenim adet qeldi kuzu yine gününde bakalım maraton başlıo![]()
Hayırlı haberlerle git qel inşallah canım dualarımız seninle :)gunaydın arkadaşlar. bugun 12 de randevum var.keseyi görmek için gidicem.inşallah göruruz minik kesemizi.çok heyecanlıyım.dua eder misiniz benim için?