MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

günaydın herkeseee.... inşallah hepimizin hayırlı ,sağlıklı bebişleri olur.Benim için son 6 gün...6 gün oldu çatlatma iğnesi olalı

iyiyim canım çok şukur.yarın kese görmek için doktora gidicem.yarın 4+5 olucak umarım görunur.sonra kalp atışı.bunları görsem duysamda içim rahatlasa biraz.
İnşallah görüp duyarsan canım Allahım san abaqıslasın inşallah rahat tut içini herşey qüzel olucak Allahımın izniyle inşallah :)

İnşallah görüp duyarsan canım Allahım san abaqıslasın inşallah rahat tut içini herşey qüzel olucak Allahımın izniyle inşallah :)
sagol canım.hep dualarımda zaten. ve akşamda dua ettim ve buradaki arkadaşlarım içinde rabbimden duacı oldum.inşallah hepimizin sesini duyar.

gunaydın arkadaşlar. bugun 12 de randevum var.keseyi görmek için gidicem.inşallah göruruz minik kesemizi.çok heyecanlıyım.dua eder misiniz benim için?
Hayırlı haberlerle git qel inşallah canım dualarımız seninle :)

evet günaydın kızlarr :( bana pek aydın değil tabiki ayın 17 sini beklerken bugün sabah kahverengi leke geldi :( arkası bugün yarın gelir artık yorganı başımdan aşağı çekip ağlamak uyumak istiyorum ama çalışmak zorundayım :( inşallah sizin bebişler olmuştur bu ay

Back
X