MART AYI İÇİNDE KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİ KULLANANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİMMİİİİİİ

Ben evlendiqım ay hamile kaldım 2 aylıktı düşük yaptım canım cok zor acıyı qeçtı psikolojik olarak cok etkılenıosun düşünsene 24 yasında kürtaj masasına oturuosun çocuk düşürüosun ben cok yıprandım yani...Madem öle neden cekmıo yani bende bu doktorları anlamıorum tabi olan bize oluo onlarlık bişey yok...
yazdıklarını okudum aynen benim de öyle oldu evlendiğim ilk ay hamile kaldım ama boş gebelikten küretaj oldum 24 yaşımda...Allah beterinden saklasın hepimizi. Hala bekliyoruz uğraşıyoruz olsun diye

canım yumurtalarına bakarak doktor söyler bir doz mu iki doz mu kullanacağını.bence doktora görünmeden kullanma.

reçete yazmadı mı ki?ben bir doz kullandım geçen ay da bu ayda çatladı yumurtam çok şükür...ama az gelirse yine yapıyolarmış iğne

bişey diyemeyeceğim canım..ilk defa mı kullanacaksın çatlatma iğnesi? bir de dolapta durması lazım ilacın biliyosundur muhtemelen..ısınırsa etkisini kaybediyormuş

dolabımda duruyor evet ilk defa çatlatmayı bu gece yapıcam bana 2 kutu yazdı doktor bende acaba 2 doz mu vurulmam gerekiyor kafam karıştı

dolabımda duruyor evet ilk defa çatlatmayı bu gece yapıcam bana 2 kutu yazdı doktor bende acaba 2 doz mu vurulmam gerekiyor kafam karıştı
canım 2 doz yazdı ise ikisini de vurulman gerekir bence.. bana 1 doz yazmıştı tek vurulmuştum o iğneden ben; hayırlısı olur inşallah..

canım 2 doz yazdı ise ikisini de vurulman gerekir bence.. bana 1 doz yazmıştı tek vurulmuştum o iğneden ben; hayırlısı olur inşallah..
ben bir doz vuruldum demin test yaptim 15. gunum bugun ve kahverengi lekr geldi ama sonuc negatif napicam bilmiyorum moralim cok bozuk sancim var ve cok uzuluyorun

ben bir doz vuruldum demin test yaptim 15. gunum bugun ve kahverengi lekr geldi ama sonuc negatif napicam bilmiyorum moralim cok bozuk sancim var ve cok uzuluyorun
canım üzülme hayırlısı olsun yaaa.. moral bozmak bıkmak sıkılmak yok inşallah.. yumurtalarının durumu boyutu nasıl idi iğneden önce, ilk iğne miydi senin de?

Back
X