- 3 Aralık 2018
- 79
- 21
- 38
- 33
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Canım bence var gibi. 12. Gün genelde olmayanların negatif çıkıyormuş seninkinde görünecek kadar var. Bence asıl yarın belli olur yarın da silik çıkarsa hemen kan verGünaydın kızlar. Benim çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün. Baştan sırayla 10. 11. Ve 12. Gün yaptığım testler bunlar. Silik olduğu için hala heveslenmiyorum. Siz ne diyorsunuz? Sormak istedim.
Doğrudur illaki bir zararı vardır canım enfeksiyon sonuçta. Bende de çok enfeksiyon olur şu an gelen sarı akıntı umarım onun haberici değildir yineValla içimi rahatlattın doktor da dedi aslında ilerleyememekten ziyade spermi öldürüyormuş eğer enfeksiyon olursa
2 gün daha yapayım. Devam ederse kan veririm artık. İnşallah benimledir, Rabbim duysun sesimizi. Hayırla nasip etsin cümlemize inşallahCanım bence var gibi. 12. Gün genelde olmayanların negatif çıkıyormuş seninkinde görünecek kadar var. Bence asıl yarın belli olur yarın da silik çıkarsa hemen kan ver
Aminn canım inşallah2 gün daha yapayım. Devam ederse kan veririm artık. İnşallah benimledir, Rabbim duysun sesimizi. Hayırla nasip etsin cümlemize inşallah
Peki nasıl bir sarı ben çok enfeksiyon geçirdim sarı olduğunda beyaz akıntının sararmış hali gibi olurdu yani nerdeyse içine çook süt katılmış açık kahve gibiDoğrudur illaki bir zararı vardır canım enfeksiyon sonuçta. Bende de çok enfeksiyon olur şu an gelen sarı akıntı umarım onun haberici değildir yine
Yarın daha net belli olur sanki iğne etkisi varsa tam geçer, hoş negatif olanların 12.gün bile hiç bir çizgi olmuyor çoğu zamanGünaydın kızlar. Benim çatlatma iğnesinin 12. Günü bugün. Baştan sırayla 10. 11. Ve 12. Gün yaptığım testler bunlar. Silik olduğu için hala heveslenmiyorum. Siz ne diyorsunuz? Sormak istedim.
Canım mideni bulandırmak istemem ama benim baya böyle sümük gibi sapsarıPeki nasıl bir sarı ben çok enfeksiyon geçirdim sarı olduğunda beyaz akıntının sararmış hali gibi olurdu yani nerdeyse içine çook süt katılmış açık kahve gibiama hamilelik zamanı gelen sarı akıntı parlak jel gibiydi
Bilemedim ki ay valla şu halimize bazen gülüyorum bazen üzülüyorum ya resmen hamilelik için bi gelen akıntının kriminal incelemesini yapmadığımız kaldıCanım mideni bulandırmak istemem ama benim baya böyle sümük gibi sapsarı
Ayyy o da bişey mi ben resim çekiyorum artıkBilemedim ki ay valla şu halimize bazen gülüyorum bazen üzülüyorum ya resmen hamilelik için bi gelen akıntının kriminal incelemesini yapmadığımız kaldı
Çok zor gerçekten Rabbim aklımıza mukayyet olsunAyyy o da bişey mi ben resim çekiyorum artık
Yani aynen öyle ilk gebeliğimde bu kadar irdelemiyordum. Ama bunda sabah akşam gece gündüz aklımda. Sürekli okuyorum araştırmalar yapıyorumÇok zor gerçekten Rabbim aklımıza mukayyet olsunben ilk hamile kaldığımda laylay lom moddaydım ne zamanki kürtaj oldum tıp bilgim arşa çıktı resmen
Çok şükür artık ben araştırma işi vs bıraktım gün de beklemiyorum sadece aman önemli günleri kaçırmayayım olacağı varsa olur modundayımYani aynen öyle ilk gebeliğimde bu kadar irdelemiyordum. Ama bunda sabah akşam gece gündüz aklımda. Sürekli okuyorum araştırmalar yapıyorum
Yarın bi olsaydı Allah ın izniyle
Yarın da diyecek ki haftaya gel ahhh ahhh nasıl geçecek bu günler
Ayy artık ilişkiyi de bıraktım dün yapmamızı söylemişti dr. Çocuk uyuyacak diye beklerken eşimle biz uyuyakalmışızÇok şükür artık ben araştırma işi vs bıraktım gün de beklemiyorum sadece aman önemli günleri kaçırmayayım olacağı varsa olur modundayım3 ay zihnen çok yıprandım çünkü pıhtılaşma vs araştırmaktan, dün bana 10. Gün 17mm yumurtan var dedi benim için o yeter oradan sonrası nasip ha tabi mecbur gebelik var mı yok mu erken test yapmak zorundayım iğne için eğer o da olmasa bat geçsin öyle yapardım öyle yoruldum
Bizim de gün aşırı denenecek dedi yaklaştı baya deneme zamanlarımız o ara zaten bıkıyoruz diye şimdi gayet mesafeliyizAyy artık ilişkiyi de bıraktım dün yapmamızı söylemişti dr. Çocuk uyuyacak diye beklerken eşimle biz uyuyakalmışız
Bilemedim ki ay valla şu halimize bazen gülüyorum bazen üzülüyorum ya resmen hamilelik için bi gelen akıntının kriminal incelemesini yapmadığımız kaldı
Valla ben de öyle diyordum 1 tane yeter diye ama zamanla çocuklar bile kardeş istiyor. Benim oğlum 5 yaşında anne bir kardeşim olsun kız olsun diyor. Dedim Allah a dua et olsun..Bizim de gün aşırı denenecek dedi yaklaştı baya deneme zamanlarımız o ara zaten bıkıyoruz diye şimdi gayet mesafeliyizvalla Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip ederse büyük konuşmayayım ama benim için bu macera 1.çocuk ile biter gibi
Femara yı ne zaman başladınız ve ne kadar kullandınızBen canım iğne oldum bugün 6. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?