- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Canım ben sadece çatladıktan sonra yaşadım bir kere onun dısında yasamadım. Sadece sarı bi akıntım var bi de oturunca bazen çişim varmış gibi sol tarafımda bi doluluk hissediyorumYa gerçekten mi sen yaşadın mı hiç böyle birşey
İğnenin 7.günü bu kadar erken olur mu ki
Selam canımSelam kızlarrrryarın reglimin 3. Günü ve doktora gideceğim femara kullanmaya başlayacağım. Benim gibi olanlar gelin neler yapacağız neler olacak konuşalım
Bende kimyasal gebelik yasadım o yüzden seni çok iyi anlıyorum. İnsan korkuyor yine aynısı olur diye. Ama kötüyü düsünmemek lazım benceBenim kasıklarım ve belimde hiç geçmeyen bir ağrı var sadece. 3 gün sonra kan vereceğim doğru mu yanlış mı görücezKendimi hiç heveslendirmiyorum. Daha önce 7 haftalık bir düşüğüm vardı 4 senedir istiyoruz bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim cümlemize. Femara ile ilk denemem bu arada.
Merhaba canım. Benim ilk büyümemişti sonra prolaktin hormonum yüksek olmadığı için zeytinyağı incir kürü yaptım baya bi büyüdü çok şükürSelam canımBende şuan femara kullanıyorum 3 gün oldu. 1 hafta sonra kontrolüm var inşallah yumurtalarım büyümüştür pcolu olduğum için biraz tereddütlüyüm
3 gün oldu henüz hiçbir ağrı etki filan görmedim.Bu zamana kadar gittiğim her doktor kilo vermelisin diyip daha çok moralimi bozuyordu.Fakat bu ay doktorumdan çok umutluyum.Inşallah bu,ay olur ama benim yumurtalarım büyürse çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum ben femara kullanıp çatlatma iğnesi olan var mıdır acaba?Merhaba canım. Benim ilk büyümemişti sonra prolaktin hormonum yüksek olmadığı için zeytinyağı incir kürü yaptım baya bi büyüdü çok şükürseninde insallah büyür bebiş haberini alırız hemen
Ben canım iğne oldum bugün 6. Günüm3 gün oldu henüz hiçbir ağrı etki filan görmedim.Bu zamana kadar gittiğim her doktor kilo vermelisin diyip daha çok moralimi bozuyordu.Fakat bu ay doktorumdan çok umutluyum.Inşallah bu,ay olur ama benim yumurtalarım büyürse çatlatma iğnesi vereceğini düşünüyorum ben femara kullanıp çatlatma iğnesi olan var mıdır acaba?
Ayyy hadi inşallah güzel haberler ver de bizlere umut olBen canım iğne oldum bugün 6. Günüm
Ahhh ahh inşallah canım birbirimize dua edelim kimin duasının kabul olacağı bilinmezAyyy hadi inşallah güzel haberler ver de bizlere umut ol
Aa resmenn 10. Güne kadar pozitif göstermişMerhaba. Bugün itibariyle çatlatma iğnesinin 13. günü. Diğer 12 güne ait testlerimden de görüleceği üzere bu ay negatif. Bekleyen arkadaşlara hayırlı haberler almalarını temenni ederim. Sağlıcakla kalın.
Hepimizi alırız inşallahAyy inşallah canım benim inşallah mutlu bir haber alırsın
İnşallah kuzum merak etme allahtan ümit kesilemz dualarım seninleAhhh ahh inşallah canım birbirimize dua edelim kimin duasının kabul olacağı bilinmez
Öyle valla canım. Benimde dualarım seninle hepimizleİnşallah kuzum merak etme allahtan ümit kesilemz dualarım seninle
Neden iğne vermedi acabaKızlar bende femara kullandım 10. Gün bugün kontrole gittim 17mm bir tane yumurtam var doktor çatlatma iğnesi vermeyeceğim dedi, benim biraz enfeksiyon belirtim vardı bugün ve yarın fitil kullan dedi
Çatlaması ile ilgili sorun yok gibi bence bende istemedim çünkü ben ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım uzun süre denemedim yani belki ondan öyle düşündü sadece yumurta geliştirmeye odaklandıNeden iğne vermedi acaba
o zaman düzenli ilişkiyle bebiş gelecek insallahÇatlaması ile ilgili sorun yok gibi bence bende istemedim çünkü ben ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım uzun süre denemedim yani belki ondan öyle düşündü sadece yumurta geliştirmeye odaklandı
Hepimize hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip olsun inşallaho zaman düzenli ilişkiyle bebiş gelecek insallah
Canım sanmıyorum bir yumurta ortalama günde 1 mm büyüyor ve senin yumurtan 20-21mm gelmeden zaten çatlamaz. Asıl fitil kullanmazsan gebelik ihtimali düşer çünkü orada enfeksiyon varken spermlerin ilerlemesini bir miktar engelleyebilir benceHepimize hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip olsun inşallahsadece şu iki gün fitil kullanacak olmam acaba sıkıntı olur mu diye düşündürüyor ama bugün daha 17mm hemen büyümez dedi doktor o yüzden düşünmemeye çalışıyorum
Valla içimi rahatlattın doktor da dedi aslında ilerleyememekten ziyade spermi öldürüyormuş eğer enfeksiyon olursaCanım sanmıyorum bir yumurta ortalama günde 1 mm büyüyor ve senin yumurtan 20-21mm gelmeden zaten çatlamaz. Asıl fitil kullanmazsan gebelik ihtimali düşer çünkü orada enfeksiyon varken spermlerin ilerlemesini bir miktar engelleyebilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?