Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bi gün beyaz akıntı oldu sonra sarı geldi geldiği zamanlar uff beklemek çok zor vallahi
Yorumunuza denk geldim de Eylülde hamileliğimi öğrendiğimde benim de beyaz akıntım sarıya dönmüştü koku vs yoktu ama bildiğin sarıydı belli bir süre de devam etmişti ama kasımda kaybettim. Bu ay bende ilk kez femara kullandım iki gün oldu ilaç biteli.
Eğer enfeksiyon değilse sarı akıntı bebeğin habercisi olabilir

Yaa yorumunuzu okuduktan sonra kalbim pıt pıt attı heyecanlandım inşallah femara da olumlu sonuç alırsınız etkili bir ilaç hayırlısı olsun sizin içinde insallah enfeksiyonum yoktur ya daha önce de enfeksiyon oluyodum çünkü. Benimde böyle baya sarıya döndü kokusuz insallah gebeliktir

Bende çok enfeksiyon olurum ama genelde yeşile dönük olur, ilk o sarıyı görünce bende demiştim al işte enfeksiyon diye ama değişik bir sarı parlaktı böyle, inşallah sizin de bebeğe işarettirinşallah işe yarar yarın 10. Gün gideceğim bakalım ne diyecekkürtajdan sonra 3 ay ara verdik 4. Ay yumurtlama olmadı resmen kayboldu yumurta öyle olunca doktor sürekli uğraştırmak istemedi direk ilaca başlattı inşallah faydası olur

Bende aşırı derece de yumurta tembelliği var inanın zor büyüdü ilaç içtim ama yemediğim şey kalmadı bi yandan o yüzden hiç meraklanmayın benim büyüdüyse sizinde büyür inşallah söyledikleriniz bana umut oldu bugün canım öyle sıkkındı ki sebepsiz yere ağlayıverdim gerçekten zorlu bi süreç

Kesinlikle çok zor tahmin edebilirim, ben ilk bebek düşündüğüm ay hamile kaldım ama o kürtaj ve sonrası benim için çok yıpratıcı oldu sebep ne diye araştırmaktan iyice psikolojim bozuldu. Şuan için görünen pıhtılaşma sorunum var. Geçen ay da muhtemelen stresten oluşmadı belki neler yedim oysabu ay doktora güvenip hiç bir şey araştırmama kararı aldım yoksa insan stres ile iyice dibe batıyor. Ama sizin sarı akıntı demeniz bana kendi belirtilerimi hatırlattı inşallah sizde de aynısı olur

Sizi çoook iyi anlıyorum. Bende kimyasal gebelik geçirdim onda bile çok üzüldüm ve etkilendim sizin çok daha üzücü olmuştur peki sizin akıntınız sürekli mi geliyordu? Mesela benim günde bir en fazla iki kere geliyor ama böyle günlük pedimi dolduracak kadar geliyor. Enfeksiyon olduğumda sık sık gelirdi her lavaboya girişimde görürdüm tek ayrım noktası şu an bu

Benim ara ara geliyordu parlak sarı jel gibi sanki, günlük pedimde de görüyordum, ama dediğiniz gibi her lavaboya gidişte sürekli karşılaştığım birşey değildi asla. Enfeksiyon veya mantar da ciddi bir koku oluyor zaten hissediyor insan o akıntının varlığını.

Siz yine de bol su tüketin benim doktorum 3 litre iç 2 litre altına asla düşme der hep. Hamilelikte plesanta sağlıklı gelişmesi için de çok önemli

Tamamdır çok teşekkür ediyorum burda gelişmeleri konuşuruz yine inşallah karşılıklı olarak hayırlı haberler vermek nasip olur

Kızlar şimdi yattım yattıktan 10 dk sonra falan sol kasığımda seğirme oldu. Elimle bile hissettim.
Bu neydi şimdi
Ayy insan olması için beyinden neler geçiriyor
Çarşmba bir an önce gelsin istiyorum

Kızlar günaydın. Ben de dün meraktan evde test varken yapayım dedim. Gerçi dün iğneden sonra 10. Günümdü silik bir çizgi çıktı. Erken yaptım biliyorum beklemek gerçekten çok zormuş

Eklentiler

• 02EE3EA3-558B-4516-B118-EC1F3FF7584D.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 30
Benim kasıklarım ve belimde hiç geçmeyen bir ağrı var sadece. 3 gün sonra kan vereceğim doğru mu yanlış mı görücez Kendimi hiç heveslendirmiyorum. Daha önce 7 haftalık bir düşüğüm vardı 4 senedir istiyoruz bakalım hayırlısını nasip etsin Rabbim cümlemize. Femara ile ilk denemem bu arada.

Ayy inşallah canım benim inşallah mutlu bir haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…