- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Canım senin batına çok var moralini bozmaBen işten gelince test yaptım bişey çıkmadı yine
Bilmiyorum canım ya günler geçmiyor gücüm tükendiCanım senin batına çok var moralini bozma
Çok haklısınBilmiyorum canım ya günler geçmiyor gücüm tükendi
Günaydın canım ben bi çizgi görüyorum ama erken gebelik testi sanırımGünaydın kızlar. İğnenin 14. Günü bat 8 nisan. Sabah test yaptım
Eki Görüntüle 2818334
Canım yerleşme kanaması da olabilir adet de olabilirKızlar bir şey sorucam. Ben iğnenin 14. Gününde kan tahlili verdim negatifti. Bugün 18. Gündeyim hala adet yok. İki saat önce silince çok açık kahve sümüksü bir akıntı geldi daha da bir şey yok. Böyle olup hamile kalan var mı? Duydunuz mu? Gerçi umudum yokta belki sökülürüm diyorum.
Bende azıcık gördüm ama hayırlısı artıkGünaydın canım ben bi çizgi görüyorum ama erken gebelik testi sanırım
Ben hiç kullanmadım bu testlerden
Normal test yapsan canım bir deBende azıcık gördüm ama hayırlısı artık
Var gibi canım görünüyor. Sen bi kan tahlili yaptır bugün.Günaydın kızlar. İğnenin 14. Günü bat 8 nisan. Sabah test yaptım
Eki Görüntüle 2818334
Adete döndü kuzum bu sabah.Canım yerleşme kanaması da olabilir adet de olabilir
Hala devam ediyor mu
canım normal test adet gecikince bile göstermiyo ki hemen benim daha reglime var hiç göstermezNormal test yapsan canım bir de
Yaptıracağım canım biraz daha bekleyeyim diyorum en azından kimyasal gebelikse regli olurum. Daha önce kimyasal geçirdim o yüzden biraz tedirginimVar gibi canım görünüyor. Sen bi kan tahlili yaptır bugün.
Hakkında hayırlısı olsun kuzum önümüzdeki maçlara artıkAdete döndü kuzum bu sabah.
Bizim burası ilçe ben burda erken gebelik testi bulamıyorum bir türlüYaptıracağım canım biraz daha bekleyeyim diyorum en azından kimyasal gebelikse regli olurum. Daha önce kimyasal geçirdim o yüzden biraz tedirginim
Canım normal testlere daha simdiden kulak asma bence onlarda gözükmesi çok zorBizim burası ilçe ben burda erken gebelik testi bulamıyorum bir türlü
Ah ah ne biliyim ya göğüslerde ağrı başladı uçları sızlıyor hafif dolgunluk başladı ama adet olmadan önce de olurdu bendeCanım normal testlere daha simdiden kulak asma bence onlarda gözükmesi çok zor
Sabır canım sabır ve bolca duaAh ah ne biliyim ya göğüslerde ağrı başladı uçları sızlıyor hafif dolgunluk başladı ama adet olmadan önce de olurdu bende
canım var ki bunda, hayırlısı olsun inşallahGünaydın kızlar. İğnenin 14. Günü bat 8 nisan. Sabah test yaptım
Eki Görüntüle 2818334
aynen canım inşallah kan testinde de güzel bi sonuç çıkar da hayal kırıklığına uğramammcanım var ki bunda, hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?