- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Sabah yaptıktan sonra hemen yazarım simdiden çok korkuyorum yaYap canım bna da haber ver inşallah vardır idrarda çıkar senin adına çok sevinirim
Amin canım inşallah benn de oğluma kardeş istiyorum şu son zamanlarda anneme bizim bebeğimiz olacak hem de kız diyormuş Rabbim mi söyletiyoray aynen bende öyleyim ya anca doktor diyecek olmamış diye. İnşallah tutar bebişlerimiz canım ilk çocuğum olcak gerçekten çok istiyorum Rabbim hayırlı ise nasip etsin inşallah
Sakin ol canım pozitif düşün belki de bebişin tutunmuştur sana sürpriz yapar biz kafamıza çok takıyoruz ben başak burcuyum bir de ince ince düşünüyorumSabah yaptıktan sonra hemen yazarım simdiden çok korkuyorum ya
Ah güzel çocuğum benim Rabbim onun hatrına nasip eder inşallah canım benimAmin canım inşallah benn de oğluma kardeş istiyorum şu son zamanlarda anneme bizim bebeğimiz olacak hem de kız diyormuş Rabbim mi söyletiyor
Geçen gün de anne senin karnın neden şişti diyor
Allahım be nim kardeşim olsun diye dua ediyor
Rabbim küçücük saf temiz oğlumun dualarını boşa çıkarmasın ben Temmuz ayından berii uğraşıyorum her ay hayal kırıklığı hüsran
inşallah canım inşallahSakin ol canım pozitif düşün belki de bebişin tutunmuştur sana sürpriz yapar biz kafamıza çok takıyoruz ben başak burcuyum bir de ince ince düşünüyorum
Amin canım benim inşallaah inşallah sabaha kadar sık dişini stres yapma inşallah Rabbim dualarını o gözyaşlarını görür de sağlıklı bir Evlat nasip ederAh güzel çocuğum benim Rabbim onun hatrına nasip eder inşallah canım benim
inşallah canım inşallahben bir de anasınıfı öğretmeniyim hergün okulda çocukları severken gözlerim doluyor Rabbim inşallah banada nasip eder diyorum
Canım aklıma takıldı niye sordun bunu bir sorun mu olur böyle oluncacanım sunu anlayamadım. iğnenin 14 . gnü ama adetine 8-9 gün var nasıl oldu ki bu ?
canım yok genelde burda hep iğnenin 14. günü adet oluyorlar diye okudum da ya da bilemedin en fazla 15-16 . ondan dikkatimiCanım aklıma takıldı niye sordun bunu bir sorun mu olur böyle olunca
Ya ben de öyle okudum iğnenin 14.günü diye ama kimi yerde de 16.17 günlerde adet görenler var ben de bekliyorum sabırsızlıklacanım yok genelde burda hep iğnenin 14. günü adet oluyorlar diye okudum da ya da bilemedin en fazla 15-16 . ondan dikkatimi
çekti tabi ama her vucut kendine özel kıyaslama yapmak yanlış :)
inşallah gelmezYa ben de öyle okudum iğnenin 14.günü diye ama kimi yerde de 16.17 günlerde adet görenler var ben de bekliyorum sabırsızlıkla
Ayy inşallah canım benim inşallah doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi günü gideceğiminşallah gelmezbebişin seninledir
iğnenin etkisi geçmiştir tabiki olabilir ilişkş devam ettiyse sonradan oluşan br yumurta bile olmuş olabilir :Ayy inşallah canım benim inşallah doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi günü gideceğim
Dün 13.günümdü sabah yaptım negatif çıktı testte acaba daha sonra pozitif olur mu
Ayy inşallah olur ya negatif gördüm ama hala ümidim variğnenin etkisi geçmiştir tabiki olabilir ilişkş devam ettiyse sonradan oluşan br yumurta bile olmuş olabilir :
Bir gölge mi var benim gözümemiMerhaba kızlar sabaha dayanamadım test yaptım evde olunca insan hiç sabredemiyor gerçekten. Bir bakar mısınızEki Görüntüle 2818012
Ya aslında fotoğrafta tam gözükmüyor ama bana çizgi gibi geldi baya bat 8 nisan canımBir gölge mi var benim gözümemibat için kaç gün kaldı
Erken gebelik testleri çok fazla hayalate çizgi verip hayal kırıklığı yaratıyor insana az kalmış inşallah pozitif olur sağlıklaYa aslında fotoğrafta tam gözükmüyor ama bana çizgi gibi geldi baya bat 8 nisan canım
İnşallah canım hayal kırıklığı olmaz yaErken gebelik testleri çok fazla hayalate çizgi verip hayal kırıklığı yaratıyor insana az kalmış inşallah pozitif olur sağlıkla
Merhaba kızlar sabaha dayanamadım test yaptım evde olunca insan hiç sabredemiyor gerçekten. Bir bakar mı
Canım size attığım en net olanı gözümle gördüğüm gibi çekemiyorum kigölge düşmüş gibi
içini
açıp
çeksen daha net olurr
Ben işten gelince test yaptım bişey çıkmadı yineCanım size attığım en net olanı gözümle gördüğüm gibi çekemiyorum kiacaba sabah yapsaydım daha koyu çıkar mıydı? Elimde bir test daha var yarın sabaha harcamalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?