Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay aynen bende öyleyim ya anca doktor diyecek olmamış diye. İnşallah tutar bebişlerimiz canım ilk çocuğum olcak gerçekten çok istiyorum Rabbim hayırlı ise nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah benn de oğluma kardeş istiyorum şu son zamanlarda anneme bizim bebeğimiz olacak hem de kız diyormuş Rabbim mi söyletiyor
Geçen gün de anne senin karnın neden şişti diyor
Allahım be nim kardeşim olsun diye dua ediyor
Rabbim küçücük saf temiz oğlumun dualarını boşa çıkarmasın ben Temmuz ayından berii uğraşıyorum her ay hayal kırıklığı hüsran

Ah güzel çocuğum benim Rabbim onun hatrına nasip eder inşallah canım benim
Sakin ol canım pozitif düşün belki de bebişin tutunmuştur sana sürpriz yapar biz kafamıza çok takıyoruz ben başak burcuyum bir de ince ince düşünüyorum
inşallah canım inşallah ben bir de anasınıfı öğretmeniyim hergün okulda çocukları severken gözlerim doluyor Rabbim inşallah banada nasip eder diyorum

Amin canım benim inşallaah inşallah sabaha kadar sık dişini stres yapma inşallah Rabbim dualarını o gözyaşlarını görür de sağlıklı bir Evlat nasip eder

Canım aklıma takıldı niye sordun bunu bir sorun mu olur böyle olunca
canım yok genelde burda hep iğnenin 14. günü adet oluyorlar diye okudum da ya da bilemedin en fazla 15-16 . ondan dikkatimi
çekti tabi ama her vucut kendine özel kıyaslama yapmak yanlış :)

canım yok genelde burda hep iğnenin 14. günü adet oluyorlar diye okudum da ya da bilemedin en fazla 15-16 . ondan dikkatimi
çekti tabi ama her vucut kendine özel kıyaslama yapmak yanlış :)
Ya ben de öyle okudum iğnenin 14.günü diye ama kimi yerde de 16.17 günlerde adet görenler var ben de bekliyorum sabırsızlıkla

Ayy inşallah canım benim inşallah doktorum 2 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi günü gideceğim
Dün 13.günümdü sabah yaptım negatif çıktı testte acaba daha sonra pozitif olur mu
iğnenin etkisi geçmiştir tabiki olabilir ilişkş devam ettiyse sonradan oluşan br yumurta bile olmuş olabilir :

Merhaba kızlar sabaha dayanamadım test yaptım evde olunca insan hiç sabredemiyor gerçekten. Bir bakar mısınız

Ya aslında fotoğrafta tam gözükmüyor ama bana çizgi gibi geldi baya bat 8 nisan canım
Erken gebelik testleri çok fazla hayalate çizgi verip hayal kırıklığı yaratıyor insana az kalmış inşallah pozitif olur sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…