- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Canım buldum şimdi erken gebelik testini. Bu test kaç gün öncesini gösterirSabır canım sabır ve bolca dua
Her zaman bir olmuyordur bence, ben eylülde adete 2 gün vardı sabah erken gebelik testi yaptım silik bile değil çok net 2.çizgi çıktı kan verdim sonuç yarın çıkar dediler elimde beş liralık normal test vardı onu da akşam yaptım üstelik onda da çizgi net çıktı o gün değerim 99 du meselaTamam
canım normal test adet gecikince bile göstermiyo ki hemen benim daha reglime var hiç göstermez
olabilir canımHer zaman bir olmuyordur bence, ben eylülde adete 2 gün vardı sabah erken gebelik testi yaptım silik bile değil çok net 2.çizgi çıktı kan verdim sonuç yarın çıkar dediler elimde beş liralık normal test vardı onu da akşam yaptım üstelik onda da çizgi net çıktı o gün değerim 99 du mesela
adetten 3 gün öncesini gösteriyor genelde canımCanım buldum şimdi erken gebelik testini. Bu test kaç gün öncesini gösterir
canım belirtin var mıydı ?adetten 3 gün öncesini gösteriyor genelde canım
Canım 11. Güne kadar hiçbir belirtim yoktu. 12-13. Günler göğüslerim aşırı şişti sonra rahmimin üstünde ara ara iğne batması gibi bi şey hissettim bir de belden karnıma doğru giren iki saniye süren sancılar hissettim. Bugün 14. Gün sadece göğüsümde sertlik var. Acaba kimyasal oldu da ondan mı belirtilerim son buldu diye şüpheleniyorumcanım belirtin var mıydı ?
Valla arkadaşımın adetine 2 gün vardı. Yaptık erken gebelik testini silik çizgi çıktı. Ertrsi gün kan verdik değer 11 çıktı.Canım buldum şimdi erken gebelik testini. Bu test kaç gün öncesini gösterir
Ayyy heyecanlandım benim bugün iğneden sonraki günle 14.günüm. Kaset testlerde yaptım bişey çıkmadı bugün işten eve gidince ilk işim erken gebelik testi yapacağım.Valla arkadaşımın adetine 2 gün vardı. Yaptık erken gebelik testini silik çizgi çıktı. Ertrsi gün kan verdik değer 11 çıktı.
Evet erken gebelik testi de negatifAyyy heyecanlandım benim bugün iğneden sonraki günle 14.günüm. Kaset testlerde yaptım bişey çıkmadı bugün işten eve gidince ilk işim erken gebelik testi yapacağım.
İlk kez erken gebelik testi yapacağım
Gülüm üzülme allah her şeyin hayırlısını yapandır demekki zamanı vardır daha bu kaçıncı denemenEvet erken gebelik testi de negatif
Bu ilk ay canım ya.8 ay denedik olmayınca doktora gittim bu ilk sefer. Ama ilk çocuğumda da 6 ay normal denedik olmayınca doktora gittim 3 ayın sonunda ilk aşılamada oldu. İlk çocuğumda bu kadar kafama takmamıştım. Ama şimdi çok kaafama takıyorum. Aşılama sonrasında bir de ohss oldum çok sıkıntı çektim şimdi bu ilk denemede olmayınca çok üzüldümGülüm üzülme allah her şeyin hayırlısını yapandır demekki zamanı vardır daha bu kaçıncı denemen
Canım üzülme lütfen her şey de vardır bir hayır bu ay olmazsa sonra olur inşallahEvet erken gebelik testi de negatif
Üzülme gülüm iki üç ayda olan var bu ilk denemen daha çok kafaya takıyoruz ondan olmuyor inşallah olur allah büyük biri veren ikincisinide verir allah tan ümidini kesmeBu ilk ay canım ya.8 ay denedik olmayınca doktora gittim bu ilk sefer. Ama ilk çocuğumda da 6 ay normal denedik olmayınca doktora gittim 3 ayın sonunda ilk aşılamada oldu. İlk çocuğumda bu kadar kafama takmamıştım. Ama şimdi çok kaafama takıyorum. Aşılama sonrasında bir de ohss oldum çok sıkıntı çektim şimdi bu ilk denemede olmayınca çok üzüldüm
Günaydın canım yaptım çok şükür biraz daha koyu çıktı aksilik çıkmazsa cuma kan vereceğim inşallah güzel bi değer çıkar korkuyorumK Kelebekkk80 canım günaydın test yaptın mı tekrardan ne durumdasın
İnşallah canım bende yok sende bari olsunGünaydın canım yaptım çok şükür biraz daha koyu çıktı aksilik çıkmazsa cuma kan vereceğim inşallah güzel bi değer çıkar korkuyorum
Ümidini kesme canım bak bende ileri derecede pko var düşük filan da yaptım senin çok şükür bi tane olmuş bi tane daha olur moralini bozma yine devam edeceksin hapa. Ben de emin değilim koyuluk var ama yeterli oluyo mu bilmiyorumİnşallah canım bende yok sende bari olsun
Çok şükür düşüğüm falan olmadı canım. Ama bu sefer çok kafama takıyorum o yüzden olmuyorÜmidini kesme canım bak bende ileri derecede pko var düşük filan da yaptım senin çok şükür bi tane olmuş bi tane daha olur moralini bozma yine devam edeceksin hapa. Ben de emin değilim koyuluk var ama yeterli oluyo mu bilmiyorum
Bak ne güzel adetlerin de düzenliymiş ben reglimi bile beş ay da bir olurum dediğin gibi kafana takmamaya çalış biliyorum ne desem boş gibi gelecek ama sabırdan başka çaremiz yokÇok şükür düşüğüm falan olmadı canım. Ama bu sefer çok kafama takıyorum o yüzden olmuyor
Benn de de pko var ama adetlerim düzenlidir
Aynen öyle canım hayırlısı olsunBak ne güzel adetlerin de düzenliymiş ben reglimi bile beş ay da bir olurum dediğin gibi kafana takmamaya çalış biliyorum ne desem boş gibi gelecek ama sabırdan başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?