Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam

canım normal test adet gecikince bile göstermiyo ki hemen benim daha reglime var hiç göstermez
Her zaman bir olmuyordur bence, ben eylülde adete 2 gün vardı sabah erken gebelik testi yaptım silik bile değil çok net 2.çizgi çıktı kan verdim sonuç yarın çıkar dediler elimde beş liralık normal test vardı onu da akşam yaptım üstelik onda da çizgi net çıktı o gün değerim 99 du mesela

olabilir canım

canım belirtin var mıydı ?
Canım 11. Güne kadar hiçbir belirtim yoktu. 12-13. Günler göğüslerim aşırı şişti sonra rahmimin üstünde ara ara iğne batması gibi bi şey hissettim bir de belden karnıma doğru giren iki saniye süren sancılar hissettim. Bugün 14. Gün sadece göğüsümde sertlik var. Acaba kimyasal oldu da ondan mı belirtilerim son buldu diye şüpheleniyorum

Valla arkadaşımın adetine 2 gün vardı. Yaptık erken gebelik testini silik çizgi çıktı. Ertrsi gün kan verdik değer 11 çıktı.
Ayyy heyecanlandım benim bugün iğneden sonraki günle 14.günüm. Kaset testlerde yaptım bişey çıkmadı bugün işten eve gidince ilk işim erken gebelik testi yapacağım.
İlk kez erken gebelik testi yapacağım

Gülüm üzülme allah her şeyin hayırlısını yapandır demekki zamanı vardır daha bu kaçıncı denemen
Bu ilk ay canım ya.8 ay denedik olmayınca doktora gittim bu ilk sefer. Ama ilk çocuğumda da 6 ay normal denedik olmayınca doktora gittim 3 ayın sonunda ilk aşılamada oldu. İlk çocuğumda bu kadar kafama takmamıştım. Ama şimdi çok kaafama takıyorum. Aşılama sonrasında bir de ohss oldum çok sıkıntı çektim şimdi bu ilk denemede olmayınca çok üzüldüm

Üzülme gülüm iki üç ayda olan var bu ilk denemen daha çok kafaya takıyoruz ondan olmuyor inşallah olur allah büyük biri veren ikincisinide verir allah tan ümidini kesme

İnşallah canım bende yok sende bari olsun
Ümidini kesme canım bak bende ileri derecede pko var düşük filan da yaptım senin çok şükür bi tane olmuş bi tane daha olur moralini bozma yine devam edeceksin hapa. Ben de emin değilim koyuluk var ama yeterli oluyo mu bilmiyorum

Çok şükür düşüğüm falan olmadı canım. Ama bu sefer çok kafama takıyorum o yüzden olmuyor
Benn de de pko var ama adetlerim düzenlidir

Çok şükür düşüğüm falan olmadı canım. Ama bu sefer çok kafama takıyorum o yüzden olmuyor
Benn de de pko var ama adetlerim düzenlidir
Bak ne güzel adetlerin de düzenliymiş ben reglimi bile beş ay da bir olurum dediğin gibi kafana takmamaya çalış biliyorum ne desem boş gibi gelecek ama sabırdan başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…