Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak ne güzel adetlerin de düzenliymiş ben reglimi bile beş ay da bir olurum dediğin gibi kafana takmamaya çalış biliyorum ne desem boş gibi gelecek ama sabırdan başka çaremiz yok
Canım sende sarı akıntı mı geliyordu sanki öyle hatırlıyorum nasıl bir akıntıydı kıvamı nasıldı.
Ben de şimdi wc ye girdiğimde hafif sarımsı yoğun kıvamda akıntı vardı

Canım sende sarı akıntı mı geliyordu sanki öyle hatırlıyorum nasıl bir akıntıydı kıvamı nasıldı.
Ben de şimdi wc ye girdiğimde hafif sarımsı yoğun kıvamda akıntı vardı
Canım aynen bende baya bi sarı akıntı geldi böyle nasıl desem sümük şeklinde. Şimdi kesildi ama akıntım yok. Sadece çişimden sonra çok çok az peçeteye bulasıyor

Canım aynen bende baya bi sarı akıntı geldi böyle nasıl desem sümük şeklinde. Şimdi kesildi ama akıntım yok. Sadece çişimden sonra çok çok az peçeteye bulasıyor
Ayy ümitlenmek istemiyorum ama kafamı karıştırdı bu akıntı bildiğimiz hafif sarı koyu kıvamlı bir akıntıydı.

Bir de dün akşam vajinamın alt taraflarında sinek ısırığı gibi batmalar oldu hissettim bayağı

Ayy ümitlenmek istemiyorum ama kafamı karıştırdı bu akıntı bildiğimiz hafif sarı koyu kıvamlı bir akıntıydı.
Canım aynen ümitlenme ama adet tarihini bekle hatırladığım kadarıyla çok fazla test yaptın biraz akışına bırak kendini üzme enfeksiyon belirtisi de olabilir sarı akıntı. Bende kendimden emin olamadığım için sana net bi şey diyemiyorum

Evet çok test yaptım benim gibi test yapan yoktur sanırım,

Dediginiz gibi kimsede bir olmuyor benimde 76 falandi ilk gebeligimde adetime 1 gun kala testte cikmadi kenara tarih yazip koyuyordum ertesi gun bi baktim kuruma cizgisi gibi..kan verdim... cikti..tabi dedigim 8 sene oncedi

Canım en son testlerim böyle çıktı göğüslerimde hafif sertlik devam ediyor başka hiçbir belirtim yok inşallah kimyasal değildir
Merhaba baştan sona takip ettim yazdıklarınızıda bence var hayırlı olsun inşallah bu arada cumayı niye bekliyorsun ki ha bir gün önce ha bir gün sonra yarın yaptır gitsin kafanda soru işaretleri kalmasın bence olucak olan her şekilde olur hem bende çok merak ettim

Ah canım benim Allah razı olsun normalde regli tarihim 8 nisan, bir gün geçsin en azından çok düşük çıkmasın değerim diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…