- 18 Aralık 2020
- 229
- 48
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Canım sende sarı akıntı mı geliyordu sanki öyle hatırlıyorum nasıl bir akıntıydı kıvamı nasıldı.Bak ne güzel adetlerin de düzenliymiş ben reglimi bile beş ay da bir olurum dediğin gibi kafana takmamaya çalış biliyorum ne desem boş gibi gelecek ama sabırdan başka çaremiz yok
Canım aynen bende baya bi sarı akıntı geldi böyle nasıl desem sümük şeklinde. Şimdi kesildi ama akıntım yok. Sadece çişimden sonra çok çok az peçeteye bulasıyorCanım sende sarı akıntı mı geliyordu sanki öyle hatırlıyorum nasıl bir akıntıydı kıvamı nasıldı.
Ben de şimdi wc ye girdiğimde hafif sarımsı yoğun kıvamda akıntı vardı
Ayy ümitlenmek istemiyorum ama kafamı karıştırdı bu akıntı bildiğimiz hafif sarı koyu kıvamlı bir akıntıydı.Canım aynen bende baya bi sarı akıntı geldi böyle nasıl desem sümük şeklinde. Şimdi kesildi ama akıntım yok. Sadece çişimden sonra çok çok az peçeteye bulasıyor
Canım aynen ümitlenme ama adet tarihini bekle hatırladığım kadarıyla çok fazla test yaptın biraz akışına bırak kendini üzme enfeksiyon belirtisi de olabilir sarı akıntı. Bende kendimden emin olamadığım için sana net bi şey diyemiyorumAyy ümitlenmek istemiyorum ama kafamı karıştırdı bu akıntı bildiğimiz hafif sarı koyu kıvamlı bir akıntıydı.
Canım o bende de oluyodu sarı akıntım gelirkenBir de dün akşam vajinamın alt taraflarında sinek ısırığı gibi batmalar oldu hissettim bayağı
Evet çok test yaptım benim gibi test yapan yoktur sanırım,Canım aynen ümitlenme ama adet tarihini bekle hatırladığım kadarıyla çok fazla test yaptın biraz akışına bırak kendini üzme enfeksiyon belirtisi de olabilir sarı akıntı. Bende kendimden emin olamadığım için sana net bi şey diyemiyorum
Her şey olabilir canım ama seni anlıyorum bende gerginim şu an çok.Belkide adetim yaklaşıyor ondan oluyor böyle
Ya adet olsam bi şüphe duymaktan vazgeçeceğim de o da gelmedi dahaHer şey olabilir canım ama seni anlıyorum bende gerginim şu an çok.
Rabbim sabır versin canım hepimizeYa adet olsam bi şüphe duymaktan vazgeçeceğim de o da gelmedi daha
Amin canımRabbim sabır versin canım hepimize
Canım ne durumdasınRabbim sabır versin canım hepimize
Dediginiz gibi kimsede bir olmuyor benimde 76 falandi ilk gebeligimde adetime 1 gun kala testte cikmadi kenara tarih yazip koyuyordum ertesi gun bi baktim kuruma cizgisi gibi..kan verdim... cikti..Her zaman bir olmuyordur bence, ben eylülde adete 2 gün vardı sabah erken gebelik testi yaptım silik bile değil çok net 2.çizgi çıktı kan verdim sonuç yarın çıkar dediler elimde beş liralık normal test vardı onu da akşam yaptım üstelik onda da çizgi net çıktı o gün değerim 99 du mesela
Canım en son testlerim böyle çıktı göğüslerimde hafif sertlik devam ediyor başka hiçbir belirtim yok inşallah kimyasal değildirCanım ne durumdasın
Merhaba baştan sona takip ettim yazdıklarınızıda bence var hayırlı olsun inşallah bu arada cumayı niye bekliyorsun ki ha bir gün önce ha bir gün sonra yarın yaptır gitsin kafanda soru işaretleri kalmasın bence olucak olan her şekilde olur hem bende çok merak ettimCanım en son testlerim böyle çıktı göğüslerimde hafif sertlik devam ediyor başka hiçbir belirtim yok inşallah kimyasal değildir
Ah canım benim Allah razı olsunMerhaba baştan sona takip ettim yazdıklarınızıda bence var hayırlı olsun inşallah bu arada cumayı niye bekliyorsun ki ha bir gün önce ha bir gün sonra yarın yaptır gitsin kafanda soru işaretleri kalmasın bence olucak olan her şekilde olur hem bende çok merak ettim
Canım bence var gebelik. Sen iyi sabrediyorsun ben şimdiye kan testi yaptırmıştımCanım en son testlerim böyle çıktı göğüslerimde hafif sertlik devam ediyor başka hiçbir belirtim yok inşallah kimyasal değildir
Canım 1.5 yıldan beri sabır taşı oldum sanırım artıkCanım bence var gebelik. Sen iyi sabrediyorsun ben şimdiye kan testi yaptırmıştım
Canım 1.5 yıldan beri sabır taşı oldum sanırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?