- 12 Mart 2020
- 453
- 369
- 23
- Konu Sahibi Kelebekkk80
-
Doğru söylüyorsun canım. Yarın da çıkıp havuç alayım mademCanım havuçta ye alıp bol bol oda çok iyi geliyormuş üzme kendini vardır her şerde bir hâyır.. Yumurtası olanın çok mu oluyor sanki zamanı olmayınca rabbim nasip etmiyor işte ama umarım bu ay hepimiz seviniriz.
Amiiinn amiin canımDoğru söylüyorsun canım. Yarın da çıkıp havuç alayım mademne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun artık. Rabbim boynumuzu bükük bırakmasın insallah
Canım merhaba haftaya çatlamış mı diye bakacak. Yumurtan çok güzel büyümüs hayırlısıyla tutar insallahh. Benimde yarın kontrolüm var umarım 18 mm olsa da büyümüstür en son 13 mm kalmıştıÜstelik yumurtamın oluştuğuna o kadar çok sevindim ki....
Bundan sonra ne olacak önceki çocuğumda da aynısı oldu ama hatırlamıyorum
Haftaya neye bakacak akıl verin bna
Canım progesteron hormonuna bakabilir çatladımı çatlamadımı diye yumurtanKızlar ben geldim
Bugün kontrolüm vardı 20 mm olmuş yumurtam çatlama iğnesi verdi vuruldum gün aşırı ilişki bugünden itibaren dedi.
Ama haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Onu niye dedi niye çağırdı bilmiyorum
Dün doktora gittim çatlayıp çatlamadığına baktırmak için kist falan yapmış mı diye bakmadı belli olmaz bekliceksin artık dedi çok sinir oldum beklemeye geçtim artık ama içime bi olumsuzluk doğdu bu ay yine..Doğru söylüyorsun canım. Yarın da çıkıp havuç alayım mademne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun artık. Rabbim boynumuzu bükük bırakmasın insallah
ki kendiğiliğnenden çatlayan solda yumurtam vardı ...kızlar benim testim negatif , femarayla ilk temasımız olumsız oldu
Canım üzme kendini yola devam diğer aya umarım olur tekrar kullanıcakmısın femara peki bende nedense bu ay için yine olmayacak gözüyle bakıyorumkızlar benim testim negatif , femarayla ilk temasımız olumsız oldu
Hiç bi sorun yokken tutmaması insanın canını çok sıkıyor rabbim daha istemiyor sanırım zamanı var canımki kendiğiliğnenden çatlayan solda yumurtam vardı ...
bilmiyorum canım benim eşimde de sorun var ondaki sorunlar ne kadar engel ne kadar değil kestirmeden ikinci bi tedavi kafamı kurcalıyor. yarın regl günüm üçüncü gün gidicem doktora bakalımCanım üzme kendini yola devam diğer aya umarım olur tekrar kullanıcakmısın femara peki bende nedense bu ay için yine olmayacak gözüyle bakıyorum
Erkekte önemli canım tabiki etkili oluyor sperm sıkıntıları bakalım ne diyecek doktorunbilmiyorum canım benim eşimde de sorun var ondaki sorunlar ne kadar engel ne kadar değil kestirmeden ikinci bi tedavi kafamı kurcalıyor. yarın regl günüm üçüncü gün gidicem doktora bakalım
ben kullandım canımKızlar progestan kullanan varmı aranızda ?
Kasık ağrısı yaptımı canım bide bittikten kaç gün sonra adet oldun ? Ben daha önce kullanmıştım bittikten 6 gün sonra olmuşum adetide geciktiriyor sanırım dimi?ben kullandım canım
yaptı evet, ben hala kullanıuorum bat yarın ama geciktiriyor evetKasık ağrısı yaptımı canım bide bittikten kaç gün sonra adet oldun ? Ben daha önce kullanmıştım bittikten 6 gün sonra olmuşum adetide geciktiriyor sanırım dimi?
Sen testim negatif diyorsun canım ama hala adet olmamışsın ki ayrıca senin bi ara yine kasık ağrın oldu belki oda yumurtlamaydı tuttu bilemezsin ki bence bekle hemen olumsuz olma adet olana kadar umut vardır illa kiyaptı evet, ben hala kullanıuorum bat yarın ama geciktiriyor evet
Birden saplanıyor ağrı adet gecikmesi yapması beni daha çok üzüyor heves ettiriyor gecikince ama ilacın etkisi olduğunu düşününcede koca bir hayal kırıklığı.yaptı evet, ben hala kullanıuorum bat yarın ama geciktiriyor evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?