Gebeliğe Hazırlık Mart ayı itibariyle femara kullanacaklar 🖐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyorsun canım. Yarın da çıkıp havuç alayım madem ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun artık. Rabbim boynumuzu bükük bırakmasın insallah

Kızlar ben geldim
Bugün kontrolüm vardı 20 mm olmuş yumurtam çatlama iğnesi verdi vuruldum gün aşırı ilişki bugünden itibaren dedi.
Ama haftaya çarşamba tekrar gel dedi
Onu niye dedi niye çağırdı bilmiyorum

Üstelik yumurtamın oluştuğuna o kadar çok sevindim ki....
Bundan sonra ne olacak önceki çocuğumda da aynısı oldu ama hatırlamıyorum
Haftaya neye bakacak akıl verin bna

Üstelik yumurtamın oluştuğuna o kadar çok sevindim ki....
Bundan sonra ne olacak önceki çocuğumda da aynısı oldu ama hatırlamıyorum
Haftaya neye bakacak akıl verin bna
Canım merhaba haftaya çatlamış mı diye bakacak. Yumurtan çok güzel büyümüs hayırlısıyla tutar insallahh. Benimde yarın kontrolüm var umarım 18 mm olsa da büyümüstür en son 13 mm kalmıştı

Canım progesteron hormonuna bakabilir çatladımı çatlamadımı diye yumurtan

kızlar benim testim negatif , femarayla ilk temasımız olumsız oldu

Doğru söylüyorsun canım. Yarın da çıkıp havuç alayım madem ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun artık. Rabbim boynumuzu bükük bırakmasın insallah
Dün doktora gittim çatlayıp çatlamadığına baktırmak için kist falan yapmış mı diye bakmadı belli olmaz bekliceksin artık dedi çok sinir oldum beklemeye geçtim artık ama içime bi olumsuzluk doğdu bu ay yine..

kızlar benim testim negatif , femarayla ilk temasımız olumsız oldu
Canım üzme kendini yola devam diğer aya umarım olur tekrar kullanıcakmısın femara peki bende nedense bu ay için yine olmayacak gözüyle bakıyorum

Canım üzme kendini yola devam diğer aya umarım olur tekrar kullanıcakmısın femara peki bende nedense bu ay için yine olmayacak gözüyle bakıyorum
bilmiyorum canım benim eşimde de sorun var ondaki sorunlar ne kadar engel ne kadar değil kestirmeden ikinci bi tedavi kafamı kurcalıyor. yarın regl günüm üçüncü gün gidicem doktora bakalım

bilmiyorum canım benim eşimde de sorun var ondaki sorunlar ne kadar engel ne kadar değil kestirmeden ikinci bi tedavi kafamı kurcalıyor. yarın regl günüm üçüncü gün gidicem doktora bakalım
Erkekte önemli canım tabiki etkili oluyor sperm sıkıntıları bakalım ne diyecek doktorun

Kızlar progestan kullanan varmı aranızda ?

Kasık ağrısı yaptımı canım bide bittikten kaç gün sonra adet oldun ? Ben daha önce kullanmıştım bittikten 6 gün sonra olmuşum adetide geciktiriyor sanırım dimi?
yaptı evet, ben hala kullanıuorum bat yarın ama geciktiriyor evet

Sen testim negatif diyorsun canım ama hala adet olmamışsın ki ayrıca senin bi ara yine kasık ağrın oldu belki oda yumurtlamaydı tuttu bilemezsin ki bence bekle hemen olumsuz olma adet olana kadar umut vardır illa ki

Birden saplanıyor ağrı adet gecikmesi yapması beni daha çok üzüyor heves ettiriyor gecikince ama ilacın etkisi olduğunu düşününcede koca bir hayal kırıklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…