Mart ayı tüp bebek düsünenler

Ay canım çok sevindim yaaaa İnşallah Allah yardımcımız olsun, güzel gelişsin bi sıkıntı olmadan. Benim transferim cts olacak inşallah bi sıkıntı olmazsa, haber ederim.
Aa tahmin ettim canım bende hesapladğmda cumartesi çıkıyodu çok heyecanlı yaa Allah'ım kalp atışlarını duymanı nasip etsin insallah tez zamanda

kızlar çok çok sevindim sizin adınıza umarım 5.güne de hepsi sağlıkla ulaşır sizlere can olurlar Ballikko R rosemarry85
Canım benim amin insallah seninkilerde hepsi döllenirde 5.güne giderler insallah 1 tane olması yetiyor dedi doktorum. Ben hepsi insallah 5.güne gider diiynce futboll takımımı kurcan dedi o yuzden sağlıklı 1 tane olması yetiyor .

Arkadaşlar merhaba ben de tüp bebek tedavisi oluyorum bu 3. Denememiz iki negatif transferim var embriyolarımız bitince baştan başladık suan yumurta geliştirme aşamasındayız hafta sonu opu olucak büyük ihtimalle :) size bit şey sorucaktım benim iğne saatlerim hep aynı saatte olmadı yani hep aynı saatte evde olamadım çoğu zaman 6 da vurdum ama birkaç kez 6 buçuk bir kez 7 buçukta vurmak zorunda kaldım merkez sorun olmaz dedi ama aranızda böyle olan var mı içime kurt dustu

Çok şükür şimdilik iğne olayı bitti yrn sabah opu var ama sonra da 2 adet bekleme. O nedenle hayatımı rutine döndürdüm ben heyecanım biraz dindi sen nasil oldun geçti mi agrilarin ?
Transfer için 2 adet mi beklenecek? Hemen olmuyor mu?

Insallah 5. Gune giden kaliteli embriyolariniz olur rabbim kucagimizi doldursun

Benimde yarin kontrolum var bakalim yumurtalar buyumus mü bana kalite icin pergoveris diye bi igne verdi kasiklarim hic agirmiyor siz hangi ilaclardan kullandiniz kasiklariniz 4. Gunde agiriyormuydu

Canım merhaba zaten başlayınca ne kadar geç kaldım diyeceksin. Direkt yum toplama direkt sonuç bekleme olmuyor . Benım görünürde sıkıntı olmamasına rağmen 3.ay işlem gerçekleşti. Git görüş doktorların ücretsiz randevuları oluyormuş bilgilen bakalım başka tedavi de önerebilirler.

Transfer için 2 adet mi beklenecek? Hemen olmuyor mu?
Şöyleki hersey normal seyrinde giderse çoğu doktor anladigim kadarıyla taze transfer ediyor. Ancak ben 13 gün iğne kullandım yrn opu var ve tam 15.gün olacak. Çok uzun süre Ilac kullandığımdan çok dusuk de olsa ohss riskim olabildiğinden benim doktorum dondurulmuş transfer tercih etti. Böylece ohss olmayacağımı söyledi. Zaten opudan 5 gün sonra ilk adetim olacakmış. Bir ay sonra da ikinci adet tamam iste zaman çok hızlı geçiyor herseyin hayırlısı dedim dinlenme iyi de oldu aslında bahar da geliyor biraz kendime bakarım 4 kilo fazlam var onu da veririm

Merhaba canım ya ben ne kadar hazır hissetmesem de mecbur başlamak için gittik tedaviye ama doktorum bu ay aşılama deneyelim illaki dedi 5 yumurta gördü hem yumurtaları uyarmış oluruz dedi tüp bebekte daha fazla yumurta elde ederiz şansımız artar dedi bizde tamam dedik. Bugün 4. İğnemi vurdum hayırlısıyla bakalım yarından sonra da kontrol var eğer fazla yumurta görürsek tüp bebeğe de çevirebiliriz dedi. Ama ben çevirileceğini sanmıyorum çünkü benim yumurtam hep erken çatlar, muhtemelen çatlıcak büyüklüğe gelmiş olur Bi tanesi diye düşünüyorum.

İyi yapmışsın. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…