Mart ayı tüp bebek düsünenler

Merhaba arkadaşlar,
Ben de hızlı bir kararla tüp bebek tedavisine başladım pazartesi opu yapıldı. Tedavi boyunca 7-8 yumurta görüyordu dr ama toplamada 5 tane içi dolu çıkmış . 3 tanesi kaliteli çıkmış ve döllenmiş yarın 3. Gün transfer yapılacak heyecanlıyım. Kasımda dış gebelik yaşadım ve sol tüpüm alındı çok üzüldüm ağladım ve denemeye karar vrrdim. Lütfen dua edin hayırlısıyla tutunsunlar inş ben anne olmak isteyen her kadın için sürekli dua ediyorum allah biran önce hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah...

Evet canım karnım çok şiş. Göğüslerim de çok acıyor ilaçlardan sanırım.
Bende dün hastaneye kaldırıldım. Kusma, aşırı şişkinlik kabızlık var. Lavman yapıldı bugunde serumlar yedim kan tahlilleri yapıldı. Bağırsaklarm kötü maalesef çok rahatsızlık veriyor. Vücudum halsiz düştü

Geçmiş olsun.

Neden böyle oldu? Opu mu?ilaç kaynaklı mı? Allah emeğinin karşılığını versin inşallah

Çok geçmiş olsun cnm. Ohss oldun sanırım ama kısa sürüyormuş o merak etme fazla yumurtan var buna değer bence öyle düşün neyseki baştan sinyal verdi birkac güne geçmiş olur başka sayfalarda okumuştum soda iyi geliyormuş diyorlardı tabi doktoruna sor mutlaka. Geçecek hepsi

Sağolasın kuzumm bende fazla embriyolarla moral buluyorum yoksa çok zor . İnssllah dediğin gibi kısa sürer senin embriyolarn için yarın arayacaklar dimi

Sağolasın kuzumm bende fazla embriyolarla moral buluyorum yoksa çok zor . İnssllah dediğin gibi kısa sürer senin embriyolarn için yarın arayacaklar dimi
Evet yrn arayacaklar bgn 10 da topladılar acaba kaç gibi ararlarki neyse hayırlısı diyorum ben Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun canım ya, ohss mi oldun? Neden böyle oldu ki, ben işe gidiyorum bi rahatsızlığım yok şişlikten başka, kabız olmadım. Umarım en kısa sürede toparlanırsın, hastanede misin?

Çok geçmiş olsun canım ya, ohss mi oldun? Neden böyle oldu ki, ben işe gidiyorum bi rahatsızlığım yok şişlikten başka, kabız olmadım. Umarım en kısa sürede toparlanırsın, hastanede misin?
Döndüm evdeyim canım. Polikistik over yapıyormus bunu maalesef daha iyiyim .
Hastaneden aradılar mı kaçı döllenmis

Benimde yarin kontrolum var bakalim yumurtalar buyumus mü bana kalite icin pergoveris diye bi igne verdi kasiklarim hic agirmiyor siz hangi ilaclardan kullandiniz kasiklariniz 4. Gunde agiriyormuydu
Merhaba bir sey sormak istiyorum benimde doktorum pergoveris verdi buradan baktim pek kullanan yok senin bilgin varmi bu igne hakkinda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…