Mart ayı tüp bebek düsünenler

Piyasasını hiç bilmiyorum ben de bu işlere ilk defa giriştim ne dedilerse ödedik. Tek tüp 500 TL imiş. Bizim de tek tüpte iki embriyomuz var
Ben bionceki tedavimde rahim dinlendirmeyle yapildi ama o surecte dondurma icin ucret odemedim. Eger embriyo transferinden sonra dondiricaksan ucret istiyorlar , benimde medicalpark istanbuldu

Senin eşinde kaynaklı problem Yüzünden mi tüp bebek oldu? Rezervin iyiymiş çünkü

Senin eşinde kaynaklı problem Yüzünden mi tüp bebek oldu? Rezervin iyiymiş çünkü
Eşimde ve bende bilinen hiç bir problem yok bütün testlerimizi yaptırdık. Geçen sene ben kendiligimden hamile kalmıştım düşük oldu. 34 yaşımdayım. Yaşım ilerliyor diye gereksiz stres yaptım 1 yıldır olmadı. Bende tüp bebek yaptırmak istedim çünkü olmayınca olmuyor bende çok kafaya takmaya musaitim. Ama tüp bebekte de ilk denemede olmaz diye erken başlayayım dedim olana kadar devam olmazsa en azından her yolu denedim derim. Dünyayı gezerim ne yapayım

Baska bir arkadasada oyle onermis . Vardir bir bildikleri benimkiside tam tersi hemen basliyor islemlere.

Kızlar tüm süreçte kullanacağımız iğneler ilaçlar toplu mu alınıyor?

Senin olur kesin.dunyayi bebeyle gezersin

Kızlar tüp bebek ilaçlarını buz aküsüyle mi veriyorlar. Eşim evde olmayacak bir hafta. Ailemin yanindan kontrole gidip gelmek sonra evime geçmek istiyorum.ilaclari toplu mu aliyoruz? Evden eve taşımak sorun olur mu? Yada parti parti satın almak

Ben dr muayenehanesinden alıyorum onlar daha uyguna getiriyorlarmış. Soğuk zincirle vermediler hiç. Önce Açtıktan sonra, sonrasında da eve gider gitmez buzdolabındaki yumurtalık kısmında sakla dediler. Hava soğuk ya şimdilerde. Yolda falan birşey olmaz diye düşünüyorum. Mesela birinde aldım işe geldim burda bekledi. Akşam gidince anca dolaba koyabildim. İlaçları toplu vermiyorlar gittiğim yerde. Çünkü dozaj veya ilaç çeşidi değişebiliyor. Her muayenede yetecek ve ihtiyaç olacak miktar hesaplanıp ona göre verildi bende

Senin olur kesin.dunyayi bebeyle gezersin
Güzel temenniniz için teşekkür ederim Herseyi Allah bilir hiç bir sorun olmayıp çocuk sahibi olamayan bir çok insan olduğu gibi, senin hiç çocuğun olmaz denilip kendiliğinden hamile kalan da çok insan var. Ben çok taktım ama artık oluruna bıraktım. Hersey nasip kısmet. Umarım hepimiz için hayırlısı olur

Ben iki günde bir aldım her kontrolde doktor o kadar süre icin ilac yazdı ve her seferinde buz aküsüyle verdi eczane. Eczaneye geri getireyim dedim gerek yok bize depodan böyle geliyor bu ilaçlar dedi.

Ben iki günde bir aldım her kontrolde doktor o kadar süre icin ilac yazdı ve her seferinde buz aküsüyle verdi eczane. Eczaneye geri getireyim dedim gerek yok bize depodan böyle geliyor bu ilaçlar dedi.
Buzdolabına aküyle beraber mi koyuyoruz yoksa aküyü ayirdin mi.? Ben en alta sebzelige aküyle koydum

Merhaba Kızlar, bugün tüp bebek sürecine bende başladım sonunda adetin ilk günüydü bugün muayene oldum yarından itibaren iğnelere başlıyorum ancak iğneleri hastaneden satın alıyorum ,yarın ilk iğneyi vuracaklar daha sonrasında ben kendim vuracağım , korkuyorum çok umarım yanlış bir şekilde iğneleri vurmam, bir de en çok korkum ohss benim doktor bana büyük ihtimalle seni bir ay dinlendiririz dedi , ohss hangi aşamada ortaya çıkıyor bir bilginiz var mı

Hayırlı olsun Şimdiden insallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz öncelikle igneleri yanlış vurma ihtimaliniz yok denecek kadar az sadece dozunu doğru ayarlamaya dikkat edin. Biraz daha maliyetleri oluyor ama kalem şeklinde olan iğneler daha kolay doktorunuzdan onlardan da yazmasini talep edebilirsiniz. Ben de ohss den çok korkuyordum ama çok nadir görünüyor ve rahim dinlendirme olunca olmuyor diye biliyorum ben. Benm yumurtalarım aşırı uyarıldı ve doktorum dinlendirme tercih etti ohss falan da olmadım. Ama olan arkadaşlarda birkaç gün sancıyla atlatıyor. Taze transferde ohss olursanız sıkıntı oluyor diye biliyorum. benim gibi şimdiden panik yapmayın derim

Teşekkürler cvabınız için :) ileri boyutta bir polikistik over hastasıyım doktor ona göre vereceğim çatlatma iğneni dedi bakalım çok yeniyim sürekli okuyorum burayı da , inşallah herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini:)

Bayanlar selam,

Ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım eşimle buna karar veridm. Şuan dr. araştırıyoum. Bizim sebepsiz infertilite olarak geçiyor. Asıl sorum şu olacak. TEdavi öncedi yapılan tahliller ve diğer filimler vs bunların herhangi bir süresi var mı mesela son 1 yıl içinde olsa geçerli olur mu? gibi yoksa tüm tahlil e filimleri taze taze mi olmaını ister doktorlar? DEneyimleri olan yazabilir mi?

Benim elimde rahim filmim ve diğer yapılan tüm hormon tahlilleri mevcut, genetik testlerim dahil. Ama sanırım süresi 6 ayı geçti bunların. Yeniden isterler mi?

SEn de benim kafadansın Bizde de sebepsiz deniliyor. Elbet vardır bir sebebi de tıp bunu teşhis edecek henüz o teknolojiye sahip değil malsef.

Nerede yaptıraya karar verdiniz tedavinizi?

Arkadaslar bugun embriyolarin 3.günü 5 embriyodan 1 tanesi gelisimi durmus 1 tane geriden gelen 3 tane günüyle uyumluymus. Kizlar benim kalite sorunm vardi bu 2. Denemem ilk denememde embriyolarim 3. Gununde bozulmaya basladilar. Cok korkuyorum sizce durum nasil sizin kac embriyonuz vardi kac tane kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…