Daha 3 tane varmış canım kalmış 2 gün neden strese soktun kendini sağlıklıca gelirler inşallah 5. Güne. Nasip olcak olduktan sonra 1 tanesi bile yetmiyor mu? Üzme kendiniArkadaslar bugun embriyolarin 3.günü 5 embriyodan 1 tanesi gelisimi durmus 1 tane geriden gelen 3 tane günüyle uyumluymus. Kizlar benim kalite sorunm vardi bu 2. Denemem ilk denememde embriyolarim 3. Gununde bozulmaya basladilar. Cok korkuyorum sizce durum nasil sizin kac embriyonuz vardi kac tane kaldi.
Samsun medical park benim :)SEn de benim kafadansınBizde de sebepsiz deniliyor. Elbet vardır bir sebebi de tıp bunu teşhis edecek henüz o teknolojiye sahip değil malsef.
Nerede yaptıraya karar verdiniz tedavinizi?
Çok güzel demekki erkenden tepki verdi yumurtalarınız ne güzel az iğne iyidirCanlarım randevum vardıOpu ctesi olacakmış. Tüm iğneler bitti sadece bugün iki tane çatlatma iğnesi kalmış oldu. 20 mm civarı birkaç yumurta var 17-18 mm civarı var. Toplamda sekiz yumurtaymış. Dr çok iyi görünüyorlar dedi. İlaç tedavin çabuk bitti dedi. Geçen perşembe başlamıştım iğnelere. Bu perşembe bitmiş oldu. Çok şükür Sonumuz hayrolsun inşallah.
Insallah bir sorun olmazsa yarin transferim olucak.Iyi bi sorun yoksa transfer yapiyorlar.
Aynen kuzum çok şükürÇok güzel demekki erkenden tepki verdi yumurtalarınız ne güzel az iğne iyidirhayırlısı olsun sizin için çoğu bitmiş iğneler bittiyse
Merhaba canm benim tüp bebk tedavisi yumurta takibi ikinci muanede polip gördü yumurta toplamada alıcam dedi dr bu sefer yok olmuş şimdi transver için gün bekliyorum tekrar çıkarmı korkusu var canım senim ne oldu acaba polipInanki sormadim canim benimki yalanci polip ilk yumurta takibi muanemde hic bi sorun gorunmez kendisi ama ikinci muanede ben burdayim der adetle beraber tekrar kayboluyo hormonlardan diyor doktorlar bi kez aldirdim haftasi dolmadan tekrar olustu.
Benim yumurta toplandi adetin 5. Günu gidecem polipi alip histereskopi rahim icine bakacakMerhaba canm benim tüp bebk tedavisi yumurta takibi ikinci muanede polip gördü yumurta toplamada alıcam dedi dr bu sefer yok olmuş şimdi transver için gün bekliyorum tekrar çıkarmı korkusu var canım senim ne oldu acaba polip
Gercekten mi hayirli olsun insallah simsiki tutunur sana bebisler rabbim insllah nasip etsin cok dikkat et yedigine ictigine kabiz olmamaya calis nar suyu iyi diyorlar iyice arastir. Kacinci gun embriyosu kac yumurta toplandi hic yazmadinInsallah bir sorun olmazsa yarin transferim olucak.
Yetiyorda hatta benim icin bu gunu gormek bile bi mucizeydi 1 tane bile kalmazsa diye korkuyorum simdideDaha 3 tane varmış canım kalmış 2 gün neden strese soktun kendini sağlıklıca gelirler inşallah 5. Güne. Nasip olcak olduktan sonra 1 tanesi bile yetmiyor mu? Üzme kendini
Yumurta toplarken polipi neden almadı doktorun canmBenim yumurta toplandi adetin 5. Günu gidecem polipi alip histereskopi rahim icine bakacak
Çok haklısın endişeler bitmiyor canım yaaYetiyorda hatta benim icin bu gunu gormek bile bi mucizeydi 1 tane bile kalmazsa diye korkuyorum simdideendiselerim bitmiyordu
Günaydın hayırlı cumalar. Transferden sonra 6. Gün bugün ve evde test yapayım dedim ucuz testlerden vardı ve çok çok silik çizgi çıktıçok heyecanlandım, ilk defa böyle bir çizgi gördüm. İnşallah sonucum pozitiftir, sizlerle paylaşmak istedim heyecanımı Sizce sevinmeli miyim çok erken mi
Yaaaaa kuzucum görüyorum ben deeee
Çok sağol canım inşallah tutunmuştur benimledir, hatta ikisi deYaaaaa kuzucum görüyorum ben deeeeallahım inşallah inşallah vardır
Evet yaaa silik çizgi gerçekten var ben de gördüm
Çok teşekkür ederim umarım vardır gerçekten hamileyimdir. Bu arada resmî bile ters yüklemişimEvet yaaa silik çizgi gerçekten var ben de gördümkan testini bekle tabiki ama inceden de hayırlı olsun diyeyim ben şimdiden Allah tamamına erdirsin ve en önemlisi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur ve bir an once az once yumurtalarim toplandi toplamda 4 tane alindi ptesi transferim olur insallah hakkimizfa hayirlisi bakalim. Cok tesekkurler dualarin icin canim Allah sanada banada nasip etsin insallahGercekten mi hayirli olsun insallah simsiki tutunur sana bebisler rabbim insllah nasip etsin cok dikkat et yedigine ictigine kabiz olmamaya calis nar suyu iyi diyorlar iyice arastir. Kacinci gun embriyosu kac yumurta toplandi hic yazmadincok dua edecem rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattirsin
Çok sevindim canım yaaaÇok teşekkür ederim umarım vardır gerçekten hamileyimdir. Bu arada resmî bile ters yüklemişiminşallah Allah bekleyen isteyen herkese versin. Çok silik olduğu için çok umutlanamıyorum Allah büyüktür ona sığınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?