- 21 Aralık 2019
- 190
- 131
- 53
- 33
Hic bilmiyorum doktor bisey demedi bende bilmedigim icin aklima gelmedi aldemek histereskopiyle rahim icinede bakacak belki ondan yapmamistirYumurta toplarken polipi neden almadı doktorun canm
Ayyy cok guzel bi duygu silikte olsa görünüyor hayirli olsun simdiden❤ bence sevinmelisin erken olmasina ragmen belli oluyoGünaydın hayırlı cumalar. Transferden sonra 6. Gün bugün ve evde test yapayım dedim ucuz testlerden vardı ve çok çok silik çizgi çıktıçok heyecanlandım, ilk defa böyle bir çizgi gördüm. İnşallah sonucum pozitiftir, sizlerle paylaşmak istedim heyecanımı Sizce sevinmeli miyim çok erken
Hayirlisi olsun canim rabbim nasip etsinAmin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur ve bir an once az once yumurtalarim toplandi toplamda 4 tane alindi ptesi transferim olur insallah hakkimizfa hayirlisi bakalim. Cok tesekkurler dualarin icin canim Allah sanada banada nasip etsin insallah
Birlikte başladık o halde. Hayırlı olsun inşallah.Merhaba Kızlar, bugün tüp bebek sürecine bende başladım sonunda adetin ilk günüydü bugün muayene oldum yarından itibaren iğnelere başlıyorum ancak iğneleri hastaneden satın alıyorum ,yarın ilk iğneyi vuracaklar daha sonrasında ben kendim vuracağım , korkuyorum çok umarım yanlış bir şekilde iğneleri vurmam, bir de en çok korkum ohss benim doktor bana büyük ihtimalle seni bir ay dinlendiririz dedi , ohss hangi aşamada ortaya çıkıyor bir bilginiz var mı
Teşekkür ederim inşallah vardır benimledirAyyy cok guzel bi duygu silikte olsa görünüyor hayirli olsun simdiden❤ bence sevinmelisin erken olmasina ragmen belli oluyo
Amin canım inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün bugün hepimiz için dua ettim kabul olsunÇok sevindim canım yaaabaya baya görünüyor tabi ki silik olması normal çok erken daha Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah
inşallah vardır. Çok güzel bir gelişme buGünaydın hayırlı cumalar. Transferden sonra 6. Gün bugün ve evde test yapayım dedim ucuz testlerden vardı ve çok çok silik çizgi çıktıçok heyecanlandım, ilk defa böyle bir çizgi gördüm. İnşallah sonucum pozitiftir, sizlerle paylaşmak istedim heyecanımı Sizce sevinmeli miyim çok erken mi
Hadi inşallah canım , ben gonalf 225 ile başladım salı günü çağırdılar E2 için test verecekmişim , buna daha önce bakılması gerekmiyormuydu , birde E2 tam olarak ne oluyor bilen var mıB
Birlikte başladık o halde. Hayırlı olsun inşallah.
Bilmiyorum ki. Sana başka ilaç vermediler miHadi inşallah canım , ben gonalf 225 ile başladım salı günü çağırdılar E2 için test verecekmişim , buna daha önce bakılması gerekmiyormuydu , birde E2 tam olarak ne oluyor bilen var mı
Multivitamin verildi sadece sabah akşam onu içeceğim başka verilmediBilmiyorum ki. Sana başka ilaç vermediler mi
Teşekkür ederim inşallahinşallah vardır. Çok güzel bir gelişme bu
E2 östrojen seviyesi, iğnelerden sonra yumurtalar büyüyor ve her yumurta östrojen salgılıyor. O yüzden yüksek olması gerekiyor değerin. Benim 2 bin civarıydı doktor iyi demiştiHadi inşallah canım , ben gonalf 225 ile başladım salı günü çağırdılar E2 için test verecekmişim , buna daha önce bakılması gerekmiyormuydu , birde E2 tam olarak ne oluyor bilen var mı
Benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 3 tane toplandı kaliteli olursa pazartesi transfer yapılacak inşallah beraber güzel haberlerimizi veririzAmin insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur ve bir an once az once yumurtalarim toplandi toplamda 4 tane alindi ptesi transferim olur insallah hakkimizfa hayirlisi bakalim. Cok tesekkurler dualarin icin canim Allah sanada banada nasip etsin insallah
Geçmiş olsun. inşallah üçü de döllenirBenimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 3 tane toplandı kaliteli olursa pazartesi transfer yapılacak inşallah beraber güzel haberlerimizi veririztabi inşallah bütün herkes çok güZel haberlerle gelir
Benim doktorum hiç e2 bakmadı sanırım taze transfer olsa bakacaktı. Herkes bahsediyor e2 diye bende merak ediyorum benm e2’m kaç acabaHadi inşallah canım , ben gonalf 225 ile başladım salı günü çağırdılar E2 için test verecekmişim , buna daha önce bakılması gerekmiyormuydu , birde E2 tam olarak ne oluyor bilen var mı
Karnını iki parmağınla sıkıştır sertleşsin iğneyi yacvaşca batırmaya başla, acımadan batınca cesaret geliyor insan. Ben çok yavaş itiyorum hiç acımıyor hissediyorum sadece. Ben ki iğne görünce midem bulanırdı nelere katlanıyor insan.ilk gün iğneleri sorunsuzca yaptım. Bugün cesaretim kırıldı.Yapamadim bir türlü saatim geçecekti neredeyse. Klinikte mi yaptirsam acaba
Maalesef. Dün yaptım acımadı ama garip psikoloji işte.Karnını iki parmağınla sıkıştır sertleşsin iğneyi yacvaşca batırmaya başla, acımadan batınca cesaret geliyor insan. Ben çok yavaş itiyorum hiç acımıyor hissediyorum sadece. Ben ki iğne görünce midem bulanırdı nelere katlanıyor insan.
Bende bu akşam iğneleri vurmaya başlıyorum inşallah bu ilk ve son olurMart ayında tüp bebege baslicam dusunen varmi mart ayinda
Canim benim insallah tup bebekle kucagina alirsin bebegini bende dun 3 . Gun embriyosu transferi oldum yatiyorum suandaBende bu akşam iğneleri vurmaya başlıyorum inşallah bu ilk ve son olur
3 tane negatifle sonuçlanan aşılamamız var tüp bebek ilk olacak . Fakülte hastanesinde başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?