Mart ayı tüp bebek düsünenler

Ayyy cok guzel bi duygu silikte olsa görünüyor hayirli olsun simdiden❤ bence sevinmelisin erken olmasina ragmen belli oluyo

Hayirlisi olsun canim rabbim nasip etsin

B
Birlikte başladık o halde. Hayırlı olsun inşallah.

inşallah vardır. Çok güzel bir gelişme bu

Hadi inşallah canım , ben gonalf 225 ile başladım salı günü çağırdılar E2 için test verecekmişim , buna daha önce bakılması gerekmiyormuydu , birde E2 tam olarak ne oluyor bilen var mı
Bilmiyorum ki. Sana başka ilaç vermediler mi

Hadi inşallah canım , ben gonalf 225 ile başladım salı günü çağırdılar E2 için test verecekmişim , buna daha önce bakılması gerekmiyormuydu , birde E2 tam olarak ne oluyor bilen var mı
E2 östrojen seviyesi, iğnelerden sonra yumurtalar büyüyor ve her yumurta östrojen salgılıyor. O yüzden yüksek olması gerekiyor değerin. Benim 2 bin civarıydı doktor iyi demişti

Benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 3 tane toplandı kaliteli olursa pazartesi transfer yapılacak inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz tabi inşallah bütün herkes çok güZel haberlerle gelir

Benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 3 tane toplandı kaliteli olursa pazartesi transfer yapılacak inşallah beraber güzel haberlerimizi veririz tabi inşallah bütün herkes çok güZel haberlerle gelir
Geçmiş olsun. inşallah üçü de döllenir

Benim doktorum hiç e2 bakmadı sanırım taze transfer olsa bakacaktı. Herkes bahsediyor e2 diye bende merak ediyorum benm e2’m kaç acaba

ilk gün iğneleri sorunsuzca yaptım. Bugün cesaretim kırıldı.Yapamadim bir türlü saatim geçecekti neredeyse. Klinikte mi yaptirsam acaba

ilk gün iğneleri sorunsuzca yaptım. Bugün cesaretim kırıldı.Yapamadim bir türlü saatim geçecekti neredeyse. Klinikte mi yaptirsam acaba
Karnını iki parmağınla sıkıştır sertleşsin iğneyi yacvaşca batırmaya başla, acımadan batınca cesaret geliyor insan. Ben çok yavaş itiyorum hiç acımıyor hissediyorum sadece. Ben ki iğne görünce midem bulanırdı nelere katlanıyor insan.

Maalesef. Dün yaptım acımadı ama garip psikoloji işte.

Bende bu akşam iğneleri vurmaya başlıyorum inşallah bu ilk ve son olur
3 tane negatifle sonuçlanan aşılamamız var tüp bebek ilk olacak . Fakülte hastanesinde başladık
Canim benim insallah tup bebekle kucagina alirsin bebegini bende dun 3 . Gun embriyosu transferi oldum yatiyorum suanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…