Teşekkür ederim hayırlı olsun bende o günleri görecek miyim acabaCanim benim insallah tup bebekle kucagina alirsin bebegini bende dun 3 . Gun embriyosu transferi oldum yatiyorum suanda
O zaman hiç kasma kendini imkanın varsa git yaptır Bi yerdeMaalesef. Dün yaptım acımadı ama garip psikoloji işte.
Benimde iğne fobim vardı koskoca kadın nikah işlemlerinde bile kan veremedim korkudan ama şu anda iğneleri kendim vuruyorum yavaş yavaş batır zaten iğne girerken acımıyorilk gün iğneleri sorunsuzca yaptım. Bugün cesaretim kırıldı.Yapamadim bir türlü saatim geçecekti neredeyse. Klinikte mi yaptirsam acaba
Gorursun tabiki baslamissin bu yola allah yardim eder. Sorununuz neydi .Teşekkür ederim hayırlı olsun bende o günleri görecek miyim acaba
Bu akşam iğnelere başlayacam sonunda çok şükür olaylı bir gün olsa da sonuç güzel olur Allah’ın izniyle hepimiz için
Bence kesinlikle igneyi yavas vurmican aciyor canim 1 i 2 si acimasada sonra aciyor biraz sert atmak gerek gobegi gerip sertce vurmak gerek gerekirse esin vursunKarnını iki parmağınla sıkıştır sertleşsin iğneyi yacvaşca batırmaya başla, acımadan batınca cesaret geliyor insan. Ben çok yavaş itiyorum hiç acımıyor hissediyorum sadece. Ben ki iğne görünce midem bulanırdı nelere katlanıyor insan.
Merional acıttı valla.aniden vurdum öyle olunca. Bu kez acımadı ama korku bıraktı .gonal f kalem daha ince.o hiç hissedilmiyorBenimde iğne fobim vardı koskoca kadın nikah işlemlerinde bile kan veremedim korkudan ama şu anda iğneleri kendim vuruyorum yavaş yavaş batır zaten iğne girerken acımıyor
Göbeğin yanları mi yoksa alt kısım mı daha rahat? Gerçi şimdiden iğne vuracak yer kalmadı.seni ve birden fazla deneme yapan herkese saygım büyük, tebrik ederim. Eğer tutmazsa annelik maceram burada sona erecek .asla ikinciye kalkışmam.Bence kesinlikle igneyi yavas vurmican aciyor canim 1 i 2 si acimasada sonra aciyor biraz sert atmak gerek gobegi gerip sertce vurmak gerek gerekirse esin vursunben 3 tup bebek yaptirdim ignede tecrubeliyim
Gobek deligime 3 parmagimi koyuyorum alt tarafina yapiyorum ben iki elimle geriyorum derimi babam veya esim vuruyorsuGöbeğin yanları mi yoksa alt kısım mı daha rahat? Gerçi şimdiden iğne vuracak yer kalmadı.seni ve birden fazla deneme yapan herkese saygım büyük, tebrik ederim. Eğer tutmazsa annelik maceram burada sona erecek .asla ikinciye kalkışmam.
27 kutu ilaçla geldim eve dolaba attım sonra aklım karıştı hemşire iğneyi kullanma talimatlarını söyledi aslında hatta unuturum diye ses kaydı da yaptım .ama dedim bi emin olayim tekrar arayayım çünkü 3 aynı kutunun 3 ilacını 2 suyunu karıştırıp yapacaktım . Hemşire bana tekrar anlatırken 75 ml dedi ama eczanenin verdiği 150 baktım olmayacak tekrar geleyim dedim iyi ki gitmişim meğerse hemşirenin dalgınlığına gelmiş 75 ml yazacağına 150 ml yazmış ilacı yani toplamda 225 ml kullanacağım ilacı 450 ml kullanacaktım.Allah aşkına böyle bi dalgınlık olabilir mi ya gitmeseydim ya kafama takılmasaydı da kullanmaya devam etseydim ne olacaktıGorursun tabiki baslamissin bu yola allah yardim eder. Sorununuz neydi .
Neden olayli bir gun oldu
Ayni ilerliyoruz yarin beni arayip soylicekler bakalim ne zaman olacagini. Buyuklikleri ne kadardi yumurtalarin? Ilk denemenmi ?Benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 3 tane toplandı kaliteli olursa pazartesi transfer yapılacak inşallah beraber güzel haberlerimizi veririztabi inşallah bütün herkes çok güZel haberlerle gelir
Ayni ilerliyoruz yarin beni arayip soylicekler bakalim ne zaman olacagini. Buyuklikleri ne kadardi yumurtalarin? Ilk denemenmi ?
Insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz ve hamile kaliriz.Benimde bugün yumurta toplama işlemim vardı 3 tane toplandı kaliteli olursa pazartesi transfer yapılacak inşallah beraber güzel haberlerimizi veririztabi inşallah bütün herkes çok güZel haberlerle gelir
Canim bende senin gibi dusunuyordum ama cesaretini topla ve yap kendin ilkinde tutcak nasilsa diye aile doktoruma yaptiricaktim ama oyle olmadi bu defa dahada fazla igne kullandim malesefilk gün iğneleri sorunsuzca yaptım. Bugün cesaretim kırıldı.Yapamadim bir türlü saatim geçecekti neredeyse. Klinikte mi yaptirsam acaba
ikinci denemen mi? Ben ikinci deneme yapmayacağım valla.bu ilk ve son. Çünkü katlanamıyorum.Dunyanin en zeki en güzel en hayırlı çocuğunu doğuracaksın deseler yine de girmem tekrar bu işe.Canim bende senin gibi dusunuyordum ama cesaretini topla ve yap kendin ilkinde tutcak nasilsa diye aile doktoruma yaptiricaktim ama oyle olmadi bu defa dahada fazla igne kullandim malesef
Merhaba bende yarın 3. Gün embriyo transferi olacağımCanim benim insallah tup bebekle kucagina alirsin bebegini bende dun 3 . Gun embriyosu transferi oldum yatiyorum suanda
Hadi bakalım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsinMerhaba bende yarın 3. Gün embriyo transferi olacağım(yarına kadar bişey olmaz inşallah embriyoma )
Evet ilk denemem doktor banada gün gün arayıp bilgi vereceğini söyledi yumurtaların büyüklüğünü bilmiyorum yani öyle ince detaylara çok kafa yorup stres yapmak istemiyorum bakalım hayırlısıAyni ilerliyoruz yarin beni arayip soylicekler bakalim ne zaman olacagini. Buyuklikleri ne kadardi yumurtalarin? Ilk denemenmi ?
Anaaam yok ben atamam öyleBence kesinlikle igneyi yavas vurmican aciyor canim 1 i 2 si acimasada sonra aciyor biraz sert atmak gerek gobegi gerip sertce vurmak gerek gerekirse esin vursunben 3 tup bebek yaptirdim ignede tecrubeliyim
Aynen oyle cok sacma gercekten boyle bi hata yapmamalari lazim27 kutu ilaçla geldim eve dolaba attım sonra aklım karıştı hemşire iğneyi kullanma talimatlarını söyledi aslında hatta unuturum diye ses kaydı da yaptım .ama dedim bi emin olayim tekrar arayayım çünkü 3 aynı kutunun 3 ilacını 2 suyunu karıştırıp yapacaktım . Hemşire bana tekrar anlatırken 75 ml dedi ama eczanenin verdiği 150 baktım olmayacak tekrar geleyim dedim iyi ki gitmişim meğerse hemşirenin dalgınlığına gelmiş 75 ml yazacağına 150 ml yazmış ilacı yani toplamda 225 ml kullanacağım ilacı 450 ml kullanacaktım.Allah aşkına böyle bi dalgınlık olabilir mi ya gitmeseydim ya kafama takılmasaydı da kullanmaya devam etseydim ne olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?