Tamam kendini nasil rahat hissediyorsanAnaaam yok ben atamam öyleböyle iyiyim
Canim haber aldin mi gittinmi klinige nasilmis embriyonMerhaba bende yarın 3. Gün embriyo transferi olacağım(yarına kadar bişey olmaz inşallah embriyoma )
Canim kac embriyon dollenmis gelismis haber verdiler miEvet ilk denemem doktor banada gün gün arayıp bilgi vereceğini söyledi yumurtaların büyüklüğünü bilmiyorum yani öyle ince detaylara çok kafa yorup stres yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı
Evet transfer oldumCanim haber aldin mi gittinmi klinige nasilmis embriyonoldun mu transfer
Hayırlı olsun canııım çok sevindimhayırlı kandiller, bugün transferimin 7. Günü arkadaşlar, ve kan testi yaptırdım 38,25 çıktı. İnşallah iyi bir değerdir ve katlanır. Pzt günü tekrar yapılcak.
Hayirli kandiller gozunuz aydin insallah saglikla devan ederhayırlı kandiller, bugün transferimin 7. Günü arkadaşlar, ve kan testi yaptırdım 38,25 çıktı. İnşallah iyi bir değerdir ve katlanır. Pzt günü tekrar yapılcak.
Sizin de inşallah tutunur hayırlı haberlerinizi alırız.Hayirli kandiller gozunuz aydin insallah saglikla devan ederbenim de 1. Gunum transfermn
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canııım çok sevindimsağlıcakla gelsin inşallah
INsallah canim 5. Gun embryosumuydu. Idrar testi yapmismiydnzSizin de inşallah tutunur hayırlı haberlerinizi alırız.
Evet canım 5. Gün embriyosu, dün ve bugün silik ikinci çizgi çıkmıştı, bugünkü daha belirgindi kan verdim ben de.I
INsallah canim 5. Gun embryosumuydu. Idrar testi yapmismiydnz
Masallah saglikla kucaginiza alirsiniz insallahEvet canım 5. Gün embriyosu, dün ve bugün silik ikinci çizgi çıkmıştı, bugünkü daha belirgindi kan verdim ben de.
Haklisin tabi ama insan istiyor sonucta o cocugun mimari biz olacagiz biz dogurup biz buyutup biz egitecegiz. Bir nevi bizim eserimiz olacak. Benim esimde tam tersi ben istiyorum diye cok cabaliyor. Ilkinde pes etme lutfen. Ben 3 defa negatif asilama gecirdim sonrasinda laparoskopi oldum subat ayinda ilk tup bebek denemem sonra bir ay dinlenme geri basladim buda olmazsa nisanda 3.ye demek ki bizimde imtihanimiz boyle diger insanlar gibi kendiliginden gelmeyecek. Dinlen bir sure kafani dinle kendini motive et sonra tekrar basla.ikinci denemen mi? Ben ikinci deneme yapmayacağım valla.bu ilk ve son. Çünkü katlanamıyorum.Dunyanin en zeki en güzel en hayırlı çocuğunu doğuracaksın deseler yine de girmem tekrar bu işe.
Bir kere geliyorum dünyaya. Kimse uğruna eziyet çekmeye değmez.Ailem eşim çok ısrarcı yoksa akışına bırakmıştım.
Insallah diger denemelere kalmadan hamile kalirsin canim. Hic stres yapma ilki ister istemez stresli oluyor sen kendini serin tut.insallah olacak.Evet ilk denemem doktor banada gün gün arayıp bilgi vereceğini söyledi yumurtaların büyüklüğünü bilmiyorum yani öyle ince detaylara çok kafa yorup stres yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı
Sağol canım. Daha üçüncü günüm ağlaya ağlaya iğnelerimi oldum.yarida kesmek bile geçti aklımdan. Allah bu uğurda emek harcayan kimseyi boş cevirmesin. Hele psikolojik ve fiziksel olarak dayaniksiz olmak işi çileye çeviriyor.Haklisin tabi ama insan istiyor sonucta o cocugun mimari biz olacagiz biz dogurup biz buyutup biz egitecegiz. Bir nevi bizim eserimiz olacak. Benim esimde tam tersi ben istiyorum diye cok cabaliyor. Ilkinde pes etme lutfen. Ben 3 defa negatif asilama gecirdim sonrasinda laparoskopi oldum subat ayinda ilk tup bebek denemem sonra bir ay dinlenme geri basladim buda olmazsa nisanda 3.ye demek ki bizimde imtihanimiz boyle diger insanlar gibi kendiliginden gelmeyecek. Dinlen bir sure kafani dinle kendini motive et sonra tekrar basla.
Hayirli olsunhayırlı kandiller, bugün transferimin 7. Günü arkadaşlar, ve kan testi yaptırdım 38,25 çıktı. İnşallah iyi bir değerdir ve katlanır. Pzt günü tekrar yapılcak.
Henüz arayan olmadı canım bende heyecanla bekliyorumCanim kac embriyon dollenmis gelismis haber verdiler mi
Hayirli kandiller insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi alirizKızlar hepinize hayırlı kandiller. Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBenim opu vardı bugün. Başta çok rahattım ama ameliyathane gibi yere girince korktum biraz. çatala oturduktan sonra bacaklarımı bağladılar sonra bayılmışım iyi ki bu işi narkozla yapıyorlar. Uyandığımda odaya çıkarmışlardı az bi ağrım vardı serum takmışlardı. 18 yumurta toplanmış 13 ü döllenmeye uygunmuş sanırım. Benim e2 gibi birşey yükselmiş. O yüzden dr dedi ki bir iki ay sonra yapalım transferi. Hafta içi de muayeneye çağırdı. Bekleyeceğiz bakalım biz de Hayırlısı olsun hakkımızda
Aaa çok sevindim sizin adınıza benden sonra başlayıp benden önce davrandınızEvet transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?