Mart ayı tüp bebek düsünenler

Evet ilk denemem doktor banada gün gün arayıp bilgi vereceğini söyledi yumurtaların büyüklüğünü bilmiyorum yani öyle ince detaylara çok kafa yorup stres yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı
Canim kac embriyon dollenmis gelismis haber verdiler mi

Haklisin tabi ama insan istiyor sonucta o cocugun mimari biz olacagiz biz dogurup biz buyutup biz egitecegiz. Bir nevi bizim eserimiz olacak. Benim esimde tam tersi ben istiyorum diye cok cabaliyor. Ilkinde pes etme lutfen. Ben 3 defa negatif asilama gecirdim sonrasinda laparoskopi oldum subat ayinda ilk tup bebek denemem sonra bir ay dinlenme geri basladim buda olmazsa nisanda 3.ye demek ki bizimde imtihanimiz boyle diger insanlar gibi kendiliginden gelmeyecek. Dinlen bir sure kafani dinle kendini motive et sonra tekrar basla.

Evet ilk denemem doktor banada gün gün arayıp bilgi vereceğini söyledi yumurtaların büyüklüğünü bilmiyorum yani öyle ince detaylara çok kafa yorup stres yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı
Insallah diger denemelere kalmadan hamile kalirsin canim. Hic stres yapma ilki ister istemez stresli oluyor sen kendini serin tut.insallah olacak.

Sağol canım. Daha üçüncü günüm ağlaya ağlaya iğnelerimi oldum.yarida kesmek bile geçti aklımdan. Allah bu uğurda emek harcayan kimseyi boş cevirmesin. Hele psikolojik ve fiziksel olarak dayaniksiz olmak işi çileye çeviriyor.
Benimki eş kaynaklı. Bir kere kaldim kimyasal oldu.
Ona bile kin guduyorum bazen onun Yüzünden diye. Şeker hastasiyim. Zaten vurmak zorumda olduğum iğneler vardı. Bir de onlar eklendi. Ah ah bir dokun bin ah isit

hayırlı kandiller, bugün transferimin 7. Günü arkadaşlar, ve kan testi yaptırdım 38,25 çıktı. İnşallah iyi bir değerdir ve katlanır. Pzt günü tekrar yapılcak.
Hayirli olsun saglicakla kucaginada alirsin insallah degerin katlanarak artar insllh. Bende dua istiyorum herkesten lutfen dua edelim birbirimize

Kızlar hepinize hayırlı kandiller. Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Benim opu vardı bugün. Başta çok rahattım ama ameliyathane gibi yere girince korktum biraz. çatala oturduktan sonra bacaklarımı bağladılar sonra bayılmışım iyi ki bu işi narkozla yapıyorlar. Uyandığımda odaya çıkarmışlardı az bi ağrım vardı serum takmışlardı. 18 yumurta toplanmış 13 ü döllenmeye uygunmuş sanırım. Benim e2 gibi birşey yükselmiş. O yüzden dr dedi ki bir iki ay sonra yapalım transferi. Hafta içi de muayeneye çağırdı. Bekleyeceğiz bakalım biz de Hayırlısı olsun hakkımızda

Hayirli kandiller insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…