Ayyy çok sevindim bu başlığın ilk tescilli gebelik haberi buhayırlı kandiller, bugün transferimin 7. Günü arkadaşlar, ve kan testi yaptırdım 38,25 çıktı. İnşallah iyi bir değerdir ve katlanır. Pzt günü tekrar yapılcak.
Çok teşekkür ederim umarım bu topicteki herkes güzel sonuçlar alır, bu kandil gününde duam bu inşallahAyyy çok sevindim bu başlığın ilk tescilli gebelik haberi buAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herkese hayırlı kandiller dilerim
Teşekkür ederim inşallah katlanır, Allah hepimizin dualarını kabul etsinHayirli olsunsaglicakla kucaginada alirsin insallah degerin katlanarak artar insllh. Bende dua istiyorum herkesten lutfen dua edelim birbirimize
Haber geldi mi canimHenüz arayan olmadı canım bende heyecanla bekliyorum
Geldi canım geldi 3üde döllenmiş bakalım yarın ne olacakHaber geldi mi canim
Merhaba canım haber geldi mi sana nedir yumurtalarının durumuInsallah ikimizde guzel sonuclar aliriz ve hamile kaliriz.
Çok teşekkür ederimAaa çok sevindim sizin adınıza benden sonra başlayıp benden önce davrandınızumarım sizin için en hayırlısı olur ve de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Merhaba canim 4 tane toplanmisti 3 tanesi iyiymis ptesi sabah 8bucukta transferim olacak. Kalitesini falan druma soracagim artikMerhaba canım haber geldi mi sana nedir yumurtalarının durumu
İnşallah hepimiz birbirimizin hayırlı güzel haberlerini alırızHayirli kandiller insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz
Amin insallahhİnşallah hepimiz birbirimizin hayırlı güzel haberlerini alırız
Ayy masallah insallah gelisimleride cok guzel olurGeldi canım geldi 3üde döllenmiş bakalım yarın ne olacak
Hiç merak etmeyin hiç bir sorun olmuyor. Ben de defalarca youtube dan iğnelerle ilgili anlatım videoları izledim 2 parmak, 3 parmak, 4 parmak hiç farketmiyor. Bende hiç dikkat etmedim önemli olan iğnelerinin dozajı doğru olsun yeter. İciniz rahat olsun böyle ufak şeylere hiç canınızı sıkmayınKızlar bugün hemşireye iğnemi yaptırdım. Tecrübeliyim deyince tarif etmedim.iki parmak etrafı diye göstermişlerdi. Onun iğne yaptığı yer gobek deliğime 4 parmak var.sorun olur mu?
Sağol canımHiç merak etmeyin hiç bir sorun olmuyor. Ben de defalarca youtube dan iğnelerle ilgili anlatım videoları izledim 2 parmak, 3 parmak, 4 parmak hiç farketmiyor. Bende hiç dikkat etmedim önemli olan iğnelerinin dozajı doğru olsun yeter. İciniz rahat olsun böyle ufak şeylere hiç canınızı sıkmayın
Ayy çok sevindim canım büyük ihtimal bende pazartesi transfer olacağım bakalım bu akşam Dr haber verecekMerhaba canim 4 tane toplanmisti 3 tanesi iyiymis ptesi sabah 8bucukta transferim olacak. Kalitesini falan druma soracagim artik
Aminn inşallah canımAyy masallah insallah gelisimleride cok guzel olur
Beraber ilerliyoruz insallah guzel haberlerimiz olurAyy çok sevindim canım büyük ihtimal bende pazartesi transfer olacağım bakalım bu akşam Dr haber verecek
Aminnn inşallahBeraber ilerliyoruz insallah guzel haberlerimiz olur
Hadi hayirlisi olsun kuzum insallah hepsi A kalitede embriyolar olurMerhaba canim 4 tane toplanmisti 3 tanesi iyiymis ptesi sabah 8bucukta transferim olacak. Kalitesini falan druma soracagim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?