Mart ayı tüp bebek düsünenler

hayırlı kandiller, bugün transferimin 7. Günü arkadaşlar, ve kan testi yaptırdım 38,25 çıktı. İnşallah iyi bir değerdir ve katlanır. Pzt günü tekrar yapılcak.
Ayyy çok sevindim bu başlığın ilk tescilli gebelik haberi bu Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herkese hayırlı kandiller dilerim

Aaa çok sevindim sizin adınıza benden sonra başlayıp benden önce davrandınız umarım sizin için en hayırlısı olur ve de sağlıkla kucağınıza alırsınız
Çok teşekkür ederim
Bende anlamadım herşey çok hızlı gelişti
Bu aşamalara gelebileceğimi hiç düşünmemiştim
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Kızlar bugün hemşireye iğnemi yaptırdım. Tecrübeliyim deyince tarif etmedim.iki parmak etrafı diye göstermişlerdi. Onun iğne yaptığı yer gobek deliğime 4 parmak var.sorun olur mu?

Kızlar bugün hemşireye iğnemi yaptırdım. Tecrübeliyim deyince tarif etmedim.iki parmak etrafı diye göstermişlerdi. Onun iğne yaptığı yer gobek deliğime 4 parmak var.sorun olur mu?
Hiç merak etmeyin hiç bir sorun olmuyor. Ben de defalarca youtube dan iğnelerle ilgili anlatım videoları izledim 2 parmak, 3 parmak, 4 parmak hiç farketmiyor. Bende hiç dikkat etmedim önemli olan iğnelerinin dozajı doğru olsun yeter. İciniz rahat olsun böyle ufak şeylere hiç canınızı sıkmayın

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…