Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Ewt cnm ilk gunler oluyor malesef. Doktor parol onermıstı. O bile fayda etmedi. Nane yagları at kestanesı kremleri hıc biri fayda etmedi. Deliriyordum neredeyse.

Bende 1 martta baslamistım 3. Tedaviye 5 martta kontrole gıttım doktor hıc yumurta goremedı asırı moralim bozuldu tedaviyi iptal etmedı. pazartesı tekrar gel bakalım dedı kan degerlerıme bakıldı. Dün gıttım cok sukur 2 tane goruldu. Dozajı yukselttıler gonalf 300 merional 150 bakalım yarın kontrol var ınsallah buyumustur yumoslar.

Kızlar bende birsey sormak istiyorum. Gonal f 450 pen kullanıyorum tüm kullanma talimatlarını okudum ve doğru yaptım iki gün 225 uyguladım ama hala dibinde ilac var normalde bitmiş olması gerekiyordu kafam karıştı. Pen olanında fazla doz olmuyor diye biliyorum ama denen herseyi de yaptım. Böyle birsey basına gelen oldu mu ?

Benimkilerin de hepsinde oyle oldu. Dozu dogru ayarlayip vurunduktan sonra bir sikinti olmaz diye dusundum 4 kalem bitirdim 3x150 ve 2x225 sekillerinde, hepsinde de ayni sey olunca demekkk icinde fazladan var diye dusundum valla

Hanımlar bende başlayacağım Tüp bebek tedavisine bu ayki adetimle beraber ancak durumumuz biraz bilinmez maalesef.
Eşim ameliyat olucak ve öncesinde benim hazırlığıma başlanıcak eşimle aynı gün opuya alınıcam.
Bilenlere sorayım, İlaçlar çokmu? Kaç iğne var hergünmü vuruluyor acaba?

Dibinde kalıyor biraz. Kalemleri bitince atmayın bana doktorum öyle demişti. Mesela ben atmadım 3 tane gonal f bitirdim. 3 kalemide daha sonra kontrolde götürdüm. Doktorum normal iğne enfeksiyonuna hepsini çekmişti son doz olarak yine vurulmuştum. Sonuçta para veriyoruz bide baya pahalı bir iğne. Gerek kalmadı başka iğne almaya. Size böyle birşey denmemesi çok tuaf.

Enfeksiyonu yazmışım. Normal iğne enjeksiyonu olacaktı. Doktorunuza sorun. Atmayın

Benimkilerin de hepsinde oyle oldu. Dozu dogru ayarlayip vurunduktan sonra bir sikinti olmaz diye dusundum 4 kalem bitirdim 3x150 ve 2x225 sekillerinde, hepsinde de ayni sey olunca demekkk icinde fazladan var diye dusundum valla
Ayy suan çok içim rahatladı coook teşekkür ederim cevap yazdığınız icin. Çünkü doğru vurduğundan çok eminim ama içinde az birsey kalınca canım sıkıldı. Zaten yavaş büyüyorlar bir de ben hata yapmış olmayayım dedim. Çok saol

Bana doktorum ilk başta pen olmayanını verdi. Sonra ben internette görüp kontrole gittiğimde talep ettim. Ama bende atmadım dipleri duruyor hatta pen olmayanlarında dibinde çok az kaldı onlarda duruyor. Kalemler icin demediler ancak normal iğneler icin demişlerdi. Aman olsun napiiim canları saolsun Hayırlısıyla bebislerimize kavuşalım da iğneyi de tam vurduysam gerisi Allahtan. Hicbirsey stres yapmamaya programladım kendimi

Sizin adet ne zaman?

Merhaba kızlar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben de bu ay adetimle başlamak istiyorum tüp bebeğe ama psikolojik olarak hazır hissedemiyorum kendimi bir türlü. Nasıl üstesinden geldiniz bu durumun? Ya da hiç tereddütsüz mü başladınız bu tedaviye?

Merhaba. Bende 3 ay düşünüp öyle başladım. Belki kendiligimden hamile kalırım diye. Sonra zamanla da yarıştığımı farkedince başladım. Psikolojik olarak sizi etkileyen yanı nedir? Yani en kötü ne olabilir diye düşünüyorsunuz ?

Walla cnm ilk pandemı patlayınca doktora gıtmıstım. acil tup bebege baslaman lazım demıstı tabi o zamanlar her yer kapanmıştı. Acılınca apar topar ilk tedavıye basladım. sonra negatif alınca 3 ay dinlendim. Hıc bırsey olmadı ustune yumurtalarım iyice azaldı. Onun ıcın yasınızı durumunuzu bilmiyorum ama cok fazla beklemeyin psikoloji zaten hormonlarla dahada kotu oluyor ona yapacak birsey yok

Kızlar bende bugun 10. Gunum kontrole gıttım 2 yumurtam 5. Gun gorunmustu buyumemısler biri 9 bırı 6 santim. Gonalf 300 merional 150 kullanıyorum ogleden sonra tekrar cagırdılar bakalım ne dıcekler

Bende 34 yaşındayım ama benimde hep anksiyetelerim oldu. Geçen yıl kendiligimden hamile kaldım ama düşük oldu. Sonra kafaya takmaktan hamile kalamadım cidden psikolojik İlk denemem bu 8.günümdeyim iğnelerle. Çok stresli bir yapım var ama tedaviye başlarken kendimi bu süreci stressiz geçirmeye programladım. En ufak bir kötü histe kendi kendime hormonlar bunlar seni ele geçirmesine izin verme diyorum bir yürüyüşe çıkıyorum mesai saatindeysem kendimi daha çok işe veriyorum. Ve şunu gördüm gerçekten çok fazla kişi tedavi ile çocuk sahibi oluyor belki herkes demiyor ama 3 kişiden biri tedaviyle bebek sahibi olmuş etrafımda. İlk denemede olmayabilir bunun da bilincindeyim olsun Allah yeterki sağlık ve imkan versin 2.de olur olmadı 3.de olur nasip ne zamansa diyorum. Kaldı ki herkes çocuk sahibi olmak zorunda da degil. Ben de bir bireyim ve ben de kendime değerliyim bu hayat herseye rağmen guzel. Pandemi de olsa güzel şeyler var. Ben elimden geleni yapayım gerisi Allahtan diyorum. Sizin de ilk denemeniz negatif olmuş ama olsun demekki sizin için hayırlısı buymuş. Belki ikincide üçüncüde olacaktır belki de kendiliğinden olacaktır eğer imkanınız varsa kendinizi psikolojik olarak hızlıca toparlayın ve guven duyduğunuz bir doktorla tedavinize başlayın. Olmak zorunda da degil çünkü siz de kendinize özel ve değerlisiniz sırf çocuk yapmak icin evlenmedik degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…