Bu arada benm de yumurtalarım var ama yavaş büyüyormuş büyüyenlerin de sayısı az anladigim kadarıyla ama hiç takılmıyorum napiiiim. Bu süreçte iğne korkumu yendim bu yanıma kar kalır diye düşünüyorumKızlar bende bugun 10. Gunum kontrole gıttım 2 yumurtam 5. Gun gorunmustu buyumemıslerbiri 9 bırı 6 santim. Gonalf 300 merional 150 kullanıyorum ogleden sonra tekrar cagırdılar bakalım ne dıcekler
Bende 34 yaşındayım ama benimde hep anksiyetelerim oldu. Geçen yıl kendiligimden hamile kaldım ama düşük oldu. Sonra kafaya takmaktan hamile kalamadım cidden psikolojikİlk denemem bu 8.günümdeyim iğnelerle. Çok stresli bir yapım var ama tedaviye başlarken kendimi bu süreci stressiz geçirmeye programladım. En ufak bir kötü histe kendi kendime hormonlar bunlar seni ele geçirmesine izin verme diyorum bir yürüyüşe çıkıyorum mesai saatindeysem kendimi daha çok işe veriyorum. Ve şunu gördüm gerçekten çok fazla kişi tedavi ile çocuk sahibi oluyor belki herkes demiyor ama 3 kişiden biri tedaviyle bebek sahibi olmuş etrafımda. İlk denemede olmayabilir bunun da bilincindeyim olsun Allah yeterki sağlık ve imkan versin 2.de olur olmadı 3.de olur nasip ne zamansa diyorum. Kaldı ki herkes çocuk sahibi olmak zorunda da degil. Ben de bir bireyim ve ben de kendime değerliyim bu hayat herseye rağmen guzel. Pandemi de olsa güzel şeyler var. Ben elimden geleni yapayım gerisi Allahtan diyorum. Sizin de ilk denemeniz negatif olmuş ama olsun demekki sizin için hayırlısı buymuş. Belki ikincide üçüncüde olacaktır belki de kendiliğinden olacaktır eğer imkanınız varsa kendinizi psikolojik olarak hızlıca toparlayın ve guven duyduğunuz bir doktorla tedavinize başlayın. Olmak zorunda da degil çünkü siz
Bende 33 yasındayım. benim yapım gereği aşırı stresli insanım ve mükemmeliyetçi yapım var esim zaten dıyor herseyı didikledıgın için basına bunlar geliyor. Elimde deıl amaBende 34 yaşındayım ama benimde hep anksiyetelerim oldu. Geçen yıl kendiligimden hamile kaldım ama düşük oldu. Sonra kafaya takmaktan hamile kalamadım cidden psikolojikİlk denemem bu 8.günümdeyim iğnelerle. Çok stresli bir yapım var ama tedaviye başlarken kendimi bu süreci stressiz geçirmeye programladım. En ufak bir kötü histe kendi kendime hormonlar bunlar seni ele geçirmesine izin verme diyorum bir yürüyüşe çıkıyorum mesai saatindeysem kendimi daha çok işe veriyorum. Ve şunu gördüm gerçekten çok fazla kişi tedavi ile çocuk sahibi oluyor belki herkes demiyor ama 3 kişiden biri tedaviyle bebek sahibi olmuş etrafımda. İlk denemede olmayabilir bunun da bilincindeyim olsun Allah yeterki sağlık ve imkan versin 2.de olur olmadı 3.de olur nasip ne zamansa diyorum. Kaldı ki herkes çocuk sahibi olmak zorunda da degil. Ben de bir bireyim ve ben de kendime değerliyim bu hayat herseye rağmen guzel. Pandemi de olsa güzel şeyler var. Ben elimden geleni yapayım gerisi Allahtan diyorum. Sizin de ilk denemeniz negatif olmuş ama olsun demekki sizin için hayırlısı buymuş. Belki ikincide üçüncüde olacaktır belki de kendiliğinden olacaktır eğer imkanınız varsa kendinizi psikolojik olarak hızlıca toparlayın ve guven duyduğunuz bir doktorla tedavinize başlayın. Olmak zorunda da degil çünkü siz de kendinize özel ve değerlisiniz sırf çocuk yapmak icin evlenmedik degil mi
İnanin anlattıklarınızın hepsi bende de fazlasıyla var. Aynı şeyleri eşimden bende duyuyorum. Uçak ve hatta şehirlerarası otobüse binmekten bile korkuyorum benim kontrolümde değil diyeBende 33 yasındayım. benim yapım gereği aşırı stresli insanım ve mükemmeliyetçi yapım var esim zaten dıyor herseyı didikledıgın için basına bunlar geliyor. Elimde deıl amadoktor zaten Baska ufuklara yelken ac kendine yeni hobiler bul dedi cunku belli Bı sure sonra hayatının merkezi oluyor. Gamsız olsaydım suan 2 cocugum olurdu ınsallah bu son olur sizde ilk seferde kavusursunuz
Kesinlikle cok zor süreçler.İnanin anlattıklarınızın hepsi bende de fazlasıyla var. Aynı şeyleri eşimden bende duyuyorum. Uçak ve hatta şehirlerarası otobüse binmekten bile korkuyorum benim kontrolümde değil diyeİgne vurdurmayi geçtim kan aldırmadan iki gün önce stresi başlardı bende. Bana da doktorlar senin çocuğun olur git yoga meditasyon falan yap dedi. İnternetten açıp meditasyon yapmayı denedim ama tırt hepsi benim tarzım degil sizi en iyi ben anlarım ama kendime enerji ve motivasyon verecek 34 yılda bir olan belki de bir cesaretim vardı sanırım onu da bugünlerime harcıyorum suan çünkü gerçekten yaptığımız, kalkistigimiz çok büyük bir şey büyük cesaret. Erkekler hicbirsey yapmıyor. Ben de elimden geleni yapıyorum olursa olur olmazsa da vicdanım rahat umarım hepimizin gönlünden geçen olur
Yalnız olmadıgımı biliyordumİnanin anlattıklarınızın hepsi bende de fazlasıyla var. Aynı şeyleri eşimden bende duyuyorum. Uçak ve hatta şehirlerarası otobüse binmekten bile korkuyorum benim kontrolümde değil diyeİgne vurdurmayi geçtim kan aldırmadan iki gün önce stresi başlardı bende. Bana da doktorlar senin çocuğun olur git yoga meditasyon falan yap dedi. İnternetten açıp meditasyon yapmayı denedim ama tırt hepsi benim tarzım degil sizi en iyi ben anlarım ama kendime enerji ve motivasyon verecek 34 yılda bir olan belki de bir cesaretim vardı sanırım onu da bugünlerime harcıyorum suan çünkü gerçekten yaptığımız, kalkistigimiz çok büyük bir şey büyük cesaret. Erkekler hicbirsey yapmıyor. Ben de elimden geleni yapıyorum olursa olur olmazsa da vicdanım rahat umarım hepimizin gönlünden geçen olur
Ben de hiç hazır değilim.Agir bir süreç çünkü. Ama yine de başlayacağım. Hiçbirzaman hazır hissedemeyeceğim çünkü. Bismillah diyip başlayalım.Merhaba kızlar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben de bu ay adetimle başlamak istiyorum tüp bebeğe ama psikolojik olarak hazır hissedemiyorum kendimi bir türlü. Nasıl üstesinden geldiniz bu durumun? Ya da hiç tereddütsüz mü başladınız bu tedaviye?
Evet ilk denemem daha önce doğal yolla bir kez hamile kaldım düşük oldu. Şimdi de 1 yıldır olmuyor yaşım da 34 vakit kaybetmek istemedim. Birazdan doktora gidip iğnelerimi alacağım çok korkuyorum
Bebegimize kavusabilmek icin sonucunun iyi olacagini dusunerek heycanla basliyorum birseyler elde edebilmek icin girmemiz gerekiyor bu yolaMerhaba kızlar. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben de bu ay adetimle başlamak istiyorum tüp bebeğe ama psikolojik olarak hazır hissedemiyorum kendimi bir türlü. Nasıl üstesinden geldiniz bu durumun? Ya da hiç tereddütsüz mü başladınız bu tedaviye?
Benim de iste tam bir sene oldu kürtaj olalı ama ben kafaya çok taktım o yüzden olmuyor benimSeninle aynıymışız canım bende 34 yaşındayım 1 defa gebe kaldım 8 haftalık ken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum üzerinden 3 yıl geçti gebelik oluşmadı. Bu süre içerisinde 1 aşılama 1 tüp bebek negatifimiz var. Şuan da 2.tüp bebek transferim oldu test gününü beklemedeyiz. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Ne düşündüğümü inan bilmiyorum. Düşüncelerim hep birbirine girdi. Çok umutlanıp aşırı hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Aileden gelen bir erken menopoz öyküsü var, tüp bebekle onu daha da öne çeker miyim acaba diye korkuyorum. Hiç bir sorun olmadığı halde neden bu kadar uğraşıyorum diye de öfkeleniyorum. Ben 8 ay önce de karar vermiştim tüp bebeğe ve o ay düşük yaptım, ertesi ay tekrar ve ertesi ay da dış gebelik. Korkumun bir sebebi de bu. Ya kusura bakmayın burda herkes o kadar olumlu ki çok hoşuma gitti canınızı sıktıysam affedin. Olumlu düşünmek istiyorum ben de inanın.Merhaba. Bende 3 ay düşünüp öyle başladım. Belki kendiligimden hamile kalırım diye. Sonra zamanla da yarıştığımı farkedince başladım. Psikolojik olarak sizi etkileyen yanı nedir? Yani en kötü ne olabilir diye düşünüyorsunuz ?
Ben de şu an mecburiyetle başlayacağım. Tayinmiz çıkacak hazır İstanbuldayken bunu da deneyelim diyoruz. Ben de tutmaz ve yumurtalarım azalır diye endişeleniyorum.Walla cnm ilk pandemı patlayınca doktora gıtmıstım. acil tup bebege baslaman lazım demıstı tabi o zamanlar her yer kapanmıştı. Acılınca apar topar ilk tedavıye basladım. sonra negatif alınca 3 ay dinlendim. Hıc bırsey olmadı ustune yumurtalarım iyice azaldı. Onun ıcın yasınızı durumunuzu bilmiyorum ama cok fazla beklemeyin psikoloji zaten hormonlarla dahada kotu oluyor ona yapacak birsey yok
Allah hayırlısını nasip etsin.Bebegimize kavusabilmek icin sonucunun iyi olacagini dusunerek heycanla basliyorum birseyler elde edebilmek icin girmemiz gerekiyor bu yola
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Olumlu düşünmek için zorluyorum kendimi napiyim mecbur başlıcaz biz de.Ben de hiç hazır değilim.Agir bir süreç çünkü. Ama yine de başlayacağım. Hiçbirzaman hazır hissedemeyeceğim çünkü. Bismillah diyip başlayalım.
Tıpa tıp senin gibiyim .Herşeyi kafamda büyütüyorum.Bende bugün basliyacaktim tüp bebeğe ama yumurta az görüldü .Cumertesi tekrar bakilacakBende 33 yasındayım. benim yapım gereği aşırı stresli insanım ve mükemmeliyetçi yapım var esim zaten dıyor herseyı didikledıgın için basına bunlar geliyor. Elimde deıl amadoktor zaten Baska ufuklara yelken ac kendine yeni hobiler bul dedi cunku belli Bı sure sonra hayatının merkezi oluyor. Gamsız olsaydım suan 2 cocugum olurdu ınsallah bu son olur sizde ilk seferde kavusursunuz
Sizin fsh kaç benimde bugün rezervimin azaldığını söyledi.doktor.Cok zor kizlar ya bu süreç.Kandiliniz mübarek dualarımız kabul olsunAllah hayırlısını nasip etsin.
İçim rahatladı her yaptığımda bir kaşıntıdır gidiyor. Sonuç güzel olsun inşallah da bunlar hiç önemli değil tabikiAz önce yaptım aynıları bende de oldu demekki herkeste aynı etkiyi yapıyor olsun bu yolda hersey mübah yolu yarıladık bence
Evet sonucunu güzel düşündükçe bu sıkıntılar hiç kalıyor, inşallah hepimiz alırız emeklerimizin dualarımızın karşılığını.O iğne maalesef öyle yapıyor. Kaşınıyor kızarıyor şişiyor ama sonra geçiyor. Her şey bebisimiz için
Size de hayırlı kandiller. Benim amh değerim 1.3. Düşük yaparken doktorum iğne bile vurdurmadı menopozu öne çekebiliriz diye. Fsh hatırlamıyorum hiçSizin fsh kaç benimde bugün rezervimin azaldığını söyledi.doktor.Cok zor kizlar ya bu süreç.Kandiliniz mübarek dualarımız kabul olsun
Evet ilk gün çok şiddetli baş ağrısı olmuştu bende. Sonraki günlerde olmadı vücut alışıyor galibaKızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Ya inanın o kadar haklısınızki yazdıklarınızda kesinlikle endişenize hak veriyorum. Ama yrn bir gün KEske bir kere daha deneseydim demektense bir an önce tedaviye başlamak bence en mantıklısı. Hiç canımızı sıkmıyorsunuz içiniz rahat olsun burda hem eğlenmek hem de dertleşmek için variz. Bence öncelikle bir karar verin ve sonrasında da kendinizi oyalayacak hobilere yönelin. Bana da çok dediler evet demesi kolay ama öyle olmuyor diyebilirsiniz kesinlikle hak veririm yine. Ama ben mesela kafamda olumsuz düşünceler dolanınca hemen bir yürüyüş yapıyorum. Telefonuma bulmaca indirdim onları çözüp kendimi oyaliyorum, mesaideysem kendimi daha çok ise veriyorum. Yani bu evet sıkıntılı bir süreç ama yine kendimize en çok yardımcı olacak olanlar biziz. Umarım tez vakitte bebeğinize kavuşursunuzNe düşündüğümü inan bilmiyorum. Düşüncelerim hep birbirine girdi. Çok umutlanıp aşırı hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Aileden gelen bir erken menopoz öyküsü var, tüp bebekle onu daha da öne çeker miyim acaba diye korkuyorum. Hiç bir sorun olmadığı halde neden bu kadar uğraşıyorum diye de öfkeleniyorum. Ben 8 ay önce de karar vermiştim tüp bebeğe ve o ay düşük yaptım, ertesi ay tekrar ve ertesi ay da dış gebelik. Korkumun bir sebebi de bu. Ya kusura bakmayın burda herkes o kadar olumlu ki çok hoşuma gitti canınızı sıktıysam affedin. Olumlu düşünmek istiyorum ben de inanın.
Valla benim yumurtalar biraz yavaş gidiyorİçim rahatladı her yaptığımda bir kaşıntıdır gidiyor. Sonuç güzel olsun inşallah da bunlar hiç önemli değil tabikisizin yumurta toplama ne zaman olacak belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?