Mart ayı tüp bebek düsünenler

Kızlar bende bugun 10. Gunum kontrole gıttım 2 yumurtam 5. Gun gorunmustu buyumemısler biri 9 bırı 6 santim. Gonalf 300 merional 150 kullanıyorum ogleden sonra tekrar cagırdılar bakalım ne dıcekler
Bu arada benm de yumurtalarım var ama yavaş büyüyormuş büyüyenlerin de sayısı az anladigim kadarıyla ama hiç takılmıyorum napiiiim. Bu süreçte iğne korkumu yendim bu yanıma kar kalır diye düşünüyorum gidip hemen botox yaptıracağım artık cesaretim var lütfen siz de canınızı sıkmayın. Umarım tez vakitte bebeğinize veya bebeklerinize kavuşursunuz ama moralinizi her zaman yüksek tutun

Bende 33 yasındayım. benim yapım gereği aşırı stresli insanım ve mükemmeliyetçi yapım var esim zaten dıyor herseyı didikledıgın için basına bunlar geliyor. Elimde deıl ama doktor zaten Baska ufuklara yelken ac kendine yeni hobiler bul dedi cunku belli Bı sure sonra hayatının merkezi oluyor. Gamsız olsaydım suan 2 cocugum olurdu ınsallah bu son olur sizde ilk seferde kavusursunuz

İnanin anlattıklarınızın hepsi bende de fazlasıyla var. Aynı şeyleri eşimden bende duyuyorum. Uçak ve hatta şehirlerarası otobüse binmekten bile korkuyorum benim kontrolümde değil diye İgne vurdurmayi geçtim kan aldırmadan iki gün önce stresi başlardı bende. Bana da doktorlar senin çocuğun olur git yoga meditasyon falan yap dedi. İnternetten açıp meditasyon yapmayı denedim ama tırt hepsi benim tarzım degil sizi en iyi ben anlarım ama kendime enerji ve motivasyon verecek 34 yılda bir olan belki de bir cesaretim vardı sanırım onu da bugünlerime harcıyorum suan çünkü gerçekten yaptığımız, kalkistigimiz çok büyük bir şey büyük cesaret. Erkekler hicbirsey yapmıyor. Ben de elimden geleni yapıyorum olursa olur olmazsa da vicdanım rahat umarım hepimizin gönlünden geçen olur

Kesinlikle cok zor süreçler.
Yalnız olmadıgımı biliyordum gercekten maddi manevi cok zor surecler veriyoruz Allah emeklerimizin karsılıgını versin ınsallah

Ben de hiç hazır değilim.Agir bir süreç çünkü. Ama yine de başlayacağım. Hiçbirzaman hazır hissedemeyeceğim çünkü. Bismillah diyip başlayalım.

Evet ilk denemem daha önce doğal yolla bir kez hamile kaldım düşük oldu. Şimdi de 1 yıldır olmuyor yaşım da 34 vakit kaybetmek istemedim. Birazdan doktora gidip iğnelerimi alacağım çok korkuyorum

Seninle aynıymışız canım bende 34 yaşındayım 1 defa gebe kaldım 8 haftalık ken kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum üzerinden 3 yıl geçti gebelik oluşmadı. Bu süre içerisinde 1 aşılama 1 tüp bebek negatifimiz var. Şuan da 2.tüp bebek transferim oldu test gününü beklemedeyiz. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Bebegimize kavusabilmek icin sonucunun iyi olacagini dusunerek heycanla basliyorum birseyler elde edebilmek icin girmemiz gerekiyor bu yola

Benim de iste tam bir sene oldu kürtaj olalı ama ben kafaya çok taktım o yüzden olmuyor benim bende bgn 8.günümdeyim bakalım neler olacak. Umarım tez vakitte hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Ne düşündüğümü inan bilmiyorum. Düşüncelerim hep birbirine girdi. Çok umutlanıp aşırı hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Aileden gelen bir erken menopoz öyküsü var, tüp bebekle onu daha da öne çeker miyim acaba diye korkuyorum. Hiç bir sorun olmadığı halde neden bu kadar uğraşıyorum diye de öfkeleniyorum. Ben 8 ay önce de karar vermiştim tüp bebeğe ve o ay düşük yaptım, ertesi ay tekrar ve ertesi ay da dış gebelik. Korkumun bir sebebi de bu. Ya kusura bakmayın burda herkes o kadar olumlu ki çok hoşuma gitti canınızı sıktıysam affedin. Olumlu düşünmek istiyorum ben de inanın.

Ben de şu an mecburiyetle başlayacağım. Tayinmiz çıkacak hazır İstanbuldayken bunu da deneyelim diyoruz. Ben de tutmaz ve yumurtalarım azalır diye endişeleniyorum.

Tıpa tıp senin gibiyim .Herşeyi kafamda büyütüyorum.Bende bugün basliyacaktim tüp bebeğe ama yumurta az görüldü .Cumertesi tekrar bakilacak

Az önce yaptım aynıları bende de oldu demekki herkeste aynı etkiyi yapıyor olsun bu yolda hersey mübah yolu yarıladık bence
İçim rahatladı her yaptığımda bir kaşıntıdır gidiyor. Sonuç güzel olsun inşallah da bunlar hiç önemli değil tabiki sizin yumurta toplama ne zaman olacak belli mi?

Sizin fsh kaç benimde bugün rezervimin azaldığını söyledi.doktor.Cok zor kizlar ya bu süreç.Kandiliniz mübarek dualarımız kabul olsun
Size de hayırlı kandiller. Benim amh değerim 1.3. Düşük yaparken doktorum iğne bile vurdurmadı menopozu öne çekebiliriz diye. Fsh hatırlamıyorum hiç

Kızlar merhaba benimde bugun gonal f ile 4.günüm. Kullananlara bişey sormak istiyorum şiddetli baş ağrısı yaptı mı size de? Bi de kasıklarda baskı, hafif ağrı? İlk kez kullanıyorum tedirgin oldum
Evet ilk gün çok şiddetli baş ağrısı olmuştu bende. Sonraki günlerde olmadı vücut alışıyor galiba

Ya inanın o kadar haklısınızki yazdıklarınızda kesinlikle endişenize hak veriyorum. Ama yrn bir gün KEske bir kere daha deneseydim demektense bir an önce tedaviye başlamak bence en mantıklısı. Hiç canımızı sıkmıyorsunuz içiniz rahat olsun burda hem eğlenmek hem de dertleşmek için variz. Bence öncelikle bir karar verin ve sonrasında da kendinizi oyalayacak hobilere yönelin. Bana da çok dediler evet demesi kolay ama öyle olmuyor diyebilirsiniz kesinlikle hak veririm yine. Ama ben mesela kafamda olumsuz düşünceler dolanınca hemen bir yürüyüş yapıyorum. Telefonuma bulmaca indirdim onları çözüp kendimi oyaliyorum, mesaideysem kendimi daha çok ise veriyorum. Yani bu evet sıkıntılı bir süreç ama yine kendimize en çok yardımcı olacak olanlar biziz. Umarım tez vakitte bebeğinize kavuşursunuz hepimizin hakkında en hayırlısı olsun

İçim rahatladı her yaptığımda bir kaşıntıdır gidiyor. Sonuç güzel olsun inşallah da bunlar hiç önemli değil tabiki sizin yumurta toplama ne zaman olacak belli mi?
Valla benim yumurtalar biraz yavaş gidiyor onları bir sarsacağım kendinize gelin büyüyün bakayım diye şaka bir yana bilmiyorum ne olacak belki büyümezler iptal eder doktor ne bileyim hepsini göze aldım herseyin hayırlısı diyorum. Bgn iğnelerde 8.gunumdu. Yrn sabah kontrolüm var. Ptesi bir tane 10mm vardı diğerleri ufaktı. Hiç bilmiyorum ne zaman ne olacak? Ama yumurta toplamadan sonra olacak sancıdan korkuyorum bende itiraf ediyorum hiç yaşamadım ama sancı oluyormus yani yavaş büyümeleri ve yumurta toplamanın olacaksa geç olması cekecegim acıyı ertelediginden beni rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…