Mart ayı tüp bebek düsünenler

Rabbim bu gece yüzü suyu hürmetine isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede

Ne kadar pozitifsin güzel bir enerjin var diğer mesajlarını da gördüm yüzümde bir gülümseme beliriyor okurken inşallah gönlüne göre olsun hayırlısıyla gelsin bu ay güzel haberler seninle aynı gün başlamışız iğnelere benim de bugün 8. Gün. Bugün kontrolüm vardı benim de çok hızlı sayılmaz büyümeleri, pzt olucak dedi opu doktorum tahminen. Cuma netleşecek yazarım yine. Hakkımızda hayırlısı

Hafif adet ağrısı oluyor merak etme uyanınca güzel oluyor.Bebisler gelir inşallah hepimi icin

Ya teşekkür ederim sizi gulumsetebildiysem ne mutlu bana yani ben aslında aşırı anksiyetesi olan kaygılı bir tipim ama Allah bana bu süreçte bir güç verdi. İlk iğnelere başlarken her gün gidip eczaneye ya da acile vurdurmayi planladım beni tanıyan kimse kendime iğne vurduğuma inanmıyor bana doktorum bir gün vermedi ama hemşireye sordum haftaya kalır demişti. Diyorum ya belki iptal bile olabilir hepsi olasılık ve ne olursa olsun hersey Allah’tan diyip hayatıma devam edeceğim. Tatil planı yaparım olmazsa aynı gün mü başladık aaa ne güzel insallah bu süreci hayırlısıyla atlatırız

Hafif adet ağrısı oluyor merak etme uyanınca güzel oluyor.Bebisler gelir inşallah hepimi icin
Ya bende gittiğim hastanede opudan çıkanları görüyorum herkes karnını tutup iki büklüm çıkıyor ya da ben mi öyle görüyorum onları bilmiyorum çok teşekkür ederim ama içime su serptin adet agrisi hangimiz çekmedik ki

Merhabalar a life da memnunmusunuz acaba biz de ugur hocada baslamayi dusunuyoruz sirf semra sertyel icin o hastaneyi tercih edicez

A life dan memnunmusunuz acaba semra sertyel icin gidicez biz ugur hocada tup bebek yaptirmayi düşünüyoruz nasil hastane ile ilgili yasadiginiz bi problem oldumu embryolog ile kolay iletisime gecebiliyormusunuz

Teşekkür ederim telkinlerin için benim bu ilk denemem olacak hazır hissetmesem de mecbur deneyeceğim. 3 ay üstüste yaşadıklarım kendiliğinden olmuştu o yüzden atlaması kolay olmadı. Kendimi yenilemeye gayret göstereceğim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz

Bugüne kadar 5-6 kez opu geçirdim bir tanesinde bile ağrı, sancı hissetmedim. Ki regl dönemlerim berbat geçer, güçlü ağrı kesicilerle ancak geçirebiliyorum o günleri. Yani hiç korkmayın mis gibi uyuyup uyanıyorsunuz kısa sürede

Merhabalar a life da memnunmusunuz acaba biz de ugur hocada baslamayi dusunuyoruz sirf semra sertyel icin o hastaneyi tercih edicez
Ben de a life ı düşünüyordum Semra sertyel icin ancak pandemi nedeniyle il dışına çıkmadım. Hiç gidemedim ama çok iyi yorumlar okudum ve Semra Sertyel alanında bir numara bence

Ayyyy çok teşekkür ederim suan bende bu konuda biraz rahatladım

Üst üste 3 gebelik kaybı çok moral bozucu tabi, embriyolara genetik inceleme mi yaptırsanız acaba transferden önce, doktorunuzun bi tavsiyesi oldu mu bu konuda merak ettim gerçekten

Üst üste 3 gebelik kaybı çok moral bozucu tabi, embriyolara genetik inceleme mi yaptırsanız acaba transferden önce, doktorunuzun bi tavsiyesi oldu mu bu konuda merak ettim gerçekten
Gerçekten çok berbat günlerdi. Hem psikolojik hem ağrılı. 5 yıl sonra olunca Bi de. Çok büyük hayal kırıklığıydı. İlk regl dönemimde gideceğim doktora herşeyi o zaman görüşeceğim inşallah. Haberdar ederim buradan sizleri de.

Bir tane bile olsa iptal etmeyebiliyorlarmis. Sonuçta yetiyor

Tüm sıkıntılarınızı hayal kırıklıklarını sona erdirecek çok güzel müjdeli haberler alırsınız umarım bundan sonra.

Kızlar şimdi kontrolden geldim. Ctesi tekrar kontrole devam. O gün de 11.gün oluyor. Benimkiler büyümemekte inatci biraz bu gidişle iğneleri maksimum sürede kullanacağım sanırım iğnelere yatırım yapmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…