Benim de iste tam bir sene oldu kürtaj olalı ama ben kafaya çok taktım o yüzden olmuyor benimbende bgn 8.günümdeyim bakalım neler olacak. Umarım tez vakitte hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Ne kadar pozitifsin güzel bir enerjin var diğer mesajlarını da gördüm yüzümde bir gülümseme beliriyor okurkenValla benim yumurtalar biraz yavaş gidiyoronları bir sarsacağım kendinize gelin büyüyün bakayım diye şaka bir yana bilmiyorum ne olacak belki büyümezler iptal eder doktor ne bileyim hepsini göze aldım herseyin hayırlısı diyorum. Bgn iğnelerde 8.gunumdu. Yrn sabah kontrolüm var. Ptesi bir tane 10mm vardı diğerleri ufaktı. Hiç bilmiyorum ne zaman ne olacak? Ama yumurta toplamadan sonra olacak sancıdan korkuyorum bende itiraf ediyorum hiç yaşamadım ama sancı oluyormus yani yavaş büyümeleri ve yumurta toplamanın olacaksa geç olması cekecegim acıyı ertelediginden beni rahatlatıyor
Hafif adet ağrısı oluyor merak etme uyanınca güzel oluyor.Bebisler gelir inşallah hepimi icinValla benim yumurtalar biraz yavaş gidiyoronları bir sarsacağım kendinize gelin büyüyün bakayım diye şaka bir yana bilmiyorum ne olacak belki büyümezler iptal eder doktor ne bileyim hepsini göze aldım herseyin hayırlısı diyorum. Bgn iğnelerde 8.gunumdu. Yrn sabah kontrolüm var. Ptesi bir tane 10mm vardı diğerleri ufaktı. Hiç bilmiyorum ne zaman ne olacak? Ama yumurta toplamadan sonra olacak sancıdan korkuyorum bende itiraf ediyorum hiç yaşamadım ama sancı oluyormus yani yavaş büyümeleri ve yumurta toplamanın olacaksa geç olması cekecegim acıyı ertelediginden beni rahatlatıyor
Ya teşekkür ederim sizi gulumsetebildiysem ne mutlu banaNe kadar pozitifsin güzel bir enerjin var diğer mesajlarını da gördüm yüzümde bir gülümseme beliriyor okurkeninşallah gönlüne göre olsun hayırlısıyla gelsin bu ay güzel haberler seninle aynı gün başlamışız iğnelere benim de bugün 8. Gün. Bugün kontrolüm vardı benim de çok hızlı sayılmaz büyümeleri, pzt olucak dedi opu doktorum tahminen. Cuma netleşecek yazarım yine. Hakkımızda hayırlısı
Ya bende gittiğim hastanede opudan çıkanları görüyorum herkes karnını tutup iki büklüm çıkıyor ya da ben mi öyle görüyorum onları bilmiyorumHafif adet ağrısı oluyor merak etme uyanınca güzel oluyor.Bebisler gelir inşallah hepimi icin
A life dan memnunmusunuz acaba semra sertyel icin gidicez biz ugur hocada tup bebek yaptirmayi düşünüyoruz nasil hastane ile ilgili yasadiginiz bi problem oldumu embryolog ile kolay iletisime gecebiliyormusunuzYa bende gittiğim hastanede opudan çıkanları görüyorum herkes karnını tutup iki büklüm çıkıyor ya da ben mi öyle görüyorum onları bilmiyorumçok teşekkür ederim ama içime su serptin adet agrisi hangimiz çekmedik ki
Teşekkür ederim telkinlerin içinYa inanın o kadar haklısınızki yazdıklarınızda kesinlikle endişenize hak veriyorum. Ama yrn bir gün KEske bir kere daha deneseydim demektense bir an önce tedaviye başlamak bence en mantıklısı. Hiç canımızı sıkmıyorsunuz içiniz rahat olsun burda hem eğlenmek hem de dertleşmek için variz. Bence öncelikle bir karar verin ve sonrasında da kendinizi oyalayacak hobilere yönelin. Bana da çok dediler evet demesi kolay ama öyle olmuyor diyebilirsiniz kesinlikle hak veririm yine. Ama ben mesela kafamda olumsuz düşünceler dolanınca hemen bir yürüyüş yapıyorum. Telefonuma bulmaca indirdim onları çözüp kendimi oyaliyorum, mesaideysem kendimi daha çok ise veriyorum. Yani bu evet sıkıntılı bir süreç ama yine kendimize en çok yardımcı olacak olanlar biziz. Umarım tez vakitte bebeğinize kavuşursunuzhepimizin hakkında en hayırlısı olsun
Bugüne kadar 5-6 kez opu geçirdim bir tanesinde bile ağrı, sancı hissetmedim. Ki regl dönemlerim berbat geçer, güçlü ağrı kesicilerle ancak geçirebiliyorum o günleri. Yani hiç korkmayın mis gibi uyuyup uyanıyorsunuz kısa süredeYa bende gittiğim hastanede opudan çıkanları görüyorum herkes karnını tutup iki büklüm çıkıyor ya da ben mi öyle görüyorum onları bilmiyorumçok teşekkür ederim ama içime su serptin adet agrisi hangimiz çekmedik ki
Ben de a life ı düşünüyordum Semra sertyel icin ancak pandemi nedeniyle il dışına çıkmadım. Hiç gidemedim ama çok iyi yorumlar okudum ve Semra Sertyel alanında bir numara benceMerhabalar a life da memnunmusunuz acaba biz de ugur hocada baslamayi dusunuyoruz sirf semra sertyel icin o hastaneyi tercih edicez
Ayyyy çok teşekkür ederim suan bende bu konuda biraz rahatladımBugüne kadar 5-6 kez opu geçirdim bir tanesinde bile ağrı, sancı hissetmedim. Ki regl dönemlerim berbat geçer, güçlü ağrı kesicilerle ancak geçirebiliyorum o günleri. Yani hiç korkmayın mis gibi uyuyup uyanıyorsunuz kısa sürede
Üst üste 3 gebelik kaybı çok moral bozucu tabi, embriyolara genetik inceleme mi yaptırsanız acaba transferden önce, doktorunuzun bi tavsiyesi oldu mu bu konuda merak ettim gerçektenTeşekkür ederim telkinlerin içinbenim bu ilk denemem olacak hazır hissetmesem de mecbur deneyeceğim. 3 ay üstüste yaşadıklarım kendiliğinden olmuştu o yüzden atlaması kolay olmadı. Kendimi yenilemeye gayret göstereceğim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur hepimiz bebeklerimize hayırlısıyla kavuşuruz
Gerçekten çok berbat günlerdi. Hem psikolojik hem ağrılı. 5 yıl sonra olunca Bi de. Çok büyük hayal kırıklığıydı. İlk regl dönemimde gideceğim doktora herşeyi o zaman görüşeceğim inşallah. Haberdar ederim buradan sizleri de.Üst üste 3 gebelik kaybı çok moral bozucu tabi, embriyolara genetik inceleme mi yaptırsanız acaba transferden önce, doktorunuzun bi tavsiyesi oldu mu bu konuda merak ettim gerçekten
Opudan korkuyorummmmBebegimize kavusabilmek icin sonucunun iyi olacagini dusunerek heycanla basliyorum birseyler elde edebilmek icin girmemiz gerekiyor bu yola
Bir tane bile olsa iptal etmeyebiliyorlarmis. Sonuçta yetiyorValla benim yumurtalar biraz yavaş gidiyoronları bir sarsacağım kendinize gelin büyüyün bakayım diye şaka bir yana bilmiyorum ne olacak belki büyümezler iptal eder doktor ne bileyim hepsini göze aldım herseyin hayırlısı diyorum. Bgn iğnelerde 8.gunumdu. Yrn sabah kontrolüm var. Ptesi bir tane 10mm vardı diğerleri ufaktı. Hiç bilmiyorum ne zaman ne olacak? Ama yumurta toplamadan sonra olacak sancıdan korkuyorum bende itiraf ediyorum hiç yaşamadım ama sancı oluyormus yani yavaş büyümeleri ve yumurta toplamanın olacaksa geç olması cekecegim acıyı ertelediginden beni rahatlatıyor
Evet doktor da öyle dedi bize bir tane yetiyor dedi. Ben de hayırlısı diye çıktım yola neyse hayırlısı öyle olsun hepimiz içinBir tane bile olsa iptal etmeyebiliyorlarmis. Sonuçta yetiyor
Tüm sıkıntılarınızı hayal kırıklıklarını sona erdirecek çok güzel müjdeli haberler alırsınız umarım bundan sonra.Gerçekten çok berbat günlerdi. Hem psikolojik hem ağrılı. 5 yıl sonra olunca Bi de. Çok büyük hayal kırıklığıydı. İlk regl dönemimde gideceğim doktora herşeyi o zaman görüşeceğim inşallah. Haberdar ederim buradan sizleri de.
Benim hıc gorulmedı baslandı direk 5.gun 2 tane gorulduTıpa tıp senin gibiyim .Herşeyi kafamda büyütüyorum.Bende bugün basliyacaktim tüp bebeğe ama yumurta az görüldü .Cumertesi tekrar bakilacak
İnşallah hepimiz alırızTüm sıkıntılarınızı hayal kırıklıklarını sona erdirecek çok güzel müjdeli haberler alırsınız umarım bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?