Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 1 kimyasalım var, o zaman ben de yatakta üstüne yatamayacak gibiydim, bayağı acıyordu ve şişti. Ama o zaman bat günüm geçmişti, şimdi batıma 5 gün var, o zamana kadar belki biraz daha artar.. Sizin bat gününüz ne zaman?

Normalde 10 Mart yumurtlamam erken oldun5 Mart'ta bekliyorum. Benim adet gecikmesinden önce başlamıştı ama şuanda bi hassasiyet var sonuçta artabilir

Benimlw birlikte bugün bat günü olanlar vardı adet oldunuz mu acaba

Bende keşke kedimle oturuyor olsaydım. Ama arkadaşım 8 haftalık hamile neler alıyor bakıyor heyecanlı heyecanlı onları anlatıyor onu dinliyorum
Seninde olacak canım umudumz hep olmalı zaten herşeyin başı stres zaten hiç gerek yok

Benimlw birlikte bugün bat günü olanlar vardı adet oldunuz mu acaba
Benim bugündu hala olmadım 1 haftadır geçmek bilmeyen regl ağrısı yaşıyorum ama normalde 1_2 gün önceden olurdu sonra regl olurdum

Yok bugün olmam gerekiyor sabahları sancim var regl olacakmışım gibi. Testi 2 gün sonra yapmayı düşünüyorum

Erken gebelik testi ile çıkabilir varsa, kaç aydır deniyorsunuz bebek?
Pazar günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ondan batı beklemeye karar verdim artık. Daha 2 aydır deniyoruz ondan çok da abartmamaya karar verdim, şu an belirtilerim az da olsa devam ediyor ama psikolojik sanırım :)

Ne de çok benziyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…