Benim de 1 kimyasalım var, o zaman ben de yatakta üstüne yatamayacak gibiydim, bayağı acıyordu ve şişti. Ama o zaman bat günüm geçmişti, şimdi batıma 5 gün var, o zamana kadar belki biraz daha artar.. Sizin bat gününüz ne zaman?Benim göğsümde şuan öyle ama iki gebelik geçmişim var biri kimyasal biri dış gebelik malesef onlarda göğsüm daha kötüydü ikisinde de dokunulmayacak ve yatakta sağa sola dönmeyecek kadar acıyordu. Şimdi öyle değiltabi hepsi birbirine benzeyecek diyede bir durum yok inşallah vardır
İnşallah bebişi hissetmişte yatıyordurbu böyle gelip gelip karnıma yatıyo ya. Pazar günü reglim gelmez inşallah Eki Görüntüle 2794208
İnşallah kuzumİnşallah bebişi hissetmişte yatıyordur
Duygularınla oynarsa bir daha kucağına alma onuİnşallah kuzumNormalde yatmazdı ama 1 haftadır hep böyle hep bunun yüzünden iyice umutlanıyorum
Bende keşke kedimle oturuyor olsaydım. Ama arkadaşım 8 haftalık hamile neler alıyor bakıyor heyecanlı heyecanlı onları anlatıyor onu dinliyorumbu böyle gelip gelip karnıma yatıyo ya. Pazar günü reglim gelmez inşallah Eki Görüntüle 2794208
Seninde olacak canım umudumz hep olmalı zaten herşeyin başı stres zaten hiç gerek yokBende keşke kedimle oturuyor olsaydım. Ama arkadaşım 8 haftalık hamile neler alıyor bakıyor heyecanlı heyecanlı onları anlatıyor onu dinliyorum
Tam kendimi rahatlatıyorum böyle şeyler olunca bi anda umudum gidiyor. İnşallah bizede nasip olurSeninde olacak canım umudumz hep olmalı zaten herşeyin başı stres zaten hiç gerek yok
Aa kız kıyamam o da evlat çocuummmm benimDuygularınla oynarsa bir daha kucağına alma onu
Deme öyle minnoşum bizde burda birbirimize anlatıcaz inanıyorum benBende keşke kedimle oturuyor olsaydım. Ama arkadaşım 8 haftalık hamile neler alıyor bakıyor heyecanlı heyecanlı onları anlatıyor onu dinliyorum
Benim bugündu hala olmadım 1 haftadır geçmek bilmeyen regl ağrısı yaşıyorum ama normalde 1_2 gün önceden olurdu sonra regl olurdumBenimlw birlikte bugün bat günü olanlar vardı adet oldunuz mu acaba
Sen oldun mu ?Benimlw birlikte bugün bat günü olanlar vardı adet oldunuz mu acaba
Tabi canım benim de kuşlarım var onlara bakmanın duygularıda çok başkaAa kız kıyamam o da evlat çocuummmm benim
İnşallah canım inşallah bizde bu heyecanları paylaşabilirizDeme öyle minnoşum bizde burda birbirimize anlatıcaz inanıyorum ben
Tarihiniz geçti mi? Test yaptınız mıBenim bugündu hala olmadım 1 haftadır geçmek bilmeyen regl ağrısı yaşıyorum ama normalde 1_2 gün önceden olurdu sonra regl olurdum
Pazar günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ondan batı beklemeye karar verdim artık. Daha 2 aydır deniyoruz ondan çok da abartmamaya karar verdim, şu an belirtilerim az da olsa devam ediyor ama psikolojik sanırım :)Erken gebelik testi ile çıkabilir varsa, kaç aydır deniyorsunuz bebek?
Ne de çok benziyoruzzPazar günü dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı ondan batı beklemeye karar verdim artık. Daha 2 aydır deniyoruz ondan çok da abartmamaya karar verdim, şu an belirtilerim az da olsa devam ediyor ama psikolojik sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?