Gebeliğe Hazırlık Mart ayında adet günü bekleyenler burada toplanalım ✋️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14 mart adet tarihim . Tek tüpluyum dun yumurtlama gordum ama alinan tupumun tarafi agridi pek umudum yok ama yine de bi umut banada dua edin Rabbim hepimize nasip etsin insallah ❤
Hayır hiç umutsuzluğa kapılma canım senın hikayene benzer birini okudum burdan dün hamileymiş pozitif olalım güzel düşünelim

selam kızlar benimde bat 8 mart ama yumurtlamaya göre 3-4 martta adet olması gerekiyor erken yumurtlama oldu bu ay. belirtilerimde var bel ağrısı sol kasık ağrısı akıntı 3 gündür de bulantım var. ovulasyon testimde pik durumda 2 gündür yumurtlamanın 11. günü bugün cumartesi test yaptım ama negatif çıktı. varsa da erkendi sanırım. yarın tekrar pik olursa gebelik testi yapıcam inşallah güzel haberler alır herkesss

Aminnn canım beniim bende salı günü yapmak istiyorum da acaba yapmasam mı pazara kadar bekleyim mi bat 7 mart

Aminnn canım beniim bende salı günü yapmak istiyorum da acaba yapmasam mı pazara kadar bekleyim mi bat 7 mart
bana kalırsa bekle canım. ben yumurtlamaya göre 3/4 mart batım dün yaptım çıkmadı. çarşamba tekrar test yapcam çıkarsa sende cuma filan anca yap üzülüyoruz çünkü. varsa da erken yapınca çıkmıyor.. ben ovulasyon testim sürekli pik yaptıgı için tekrar test yapıcam

Tamam canım beniim cumaya kadar bekleyecem ister istemez sıkıntıya girerim yaniii hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah

Selam topiklere bende bat 2 mart ama doktorum 5/6 bekle dedi cunku ben ocak 4 ilacli rahim flimi e girdim yetmedi ocak7 histereskopi oldum polip aldirdim o nedenle 5/6 bekliyorum. Durumum ise; suan benim gogusler sismesi lazimdi.. karnim sis olmasi , sivilce olmasi lazimdi bel agrisi sirt agrisi olmasi lazimdi..? Fakat hic biri yok ara ara rahimde ince kramplar sol tarafindada biseyler oluyo bende baska belirtim yok bakalim ayin 7sine kadar beklicem bu ara idrarda yogunluk olustu rabbim hayirlisini nasip etsin beklemedeyiz

Tamam canım beniim cumaya kadar bekleyecem ister istemez sıkıntıya girerim yaniii hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah
aynen canım boşver hiç kasma gelicekler elbet bebişlerimiz amin alalım inşallahhh erken test yapmak ta insanı yıpratıyor maalesef

Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum 1 sene nerdeyse her topiği okudum bugüne nasipmiş bat tarihim 10 Mart ama erken yumurtladım 4 Mart'ta 14. Günüm olacak. Kafayı yemiş gibi test yapıyorumda Gebelik testinde kuruma çizgisi hiç başınıza geldi mi

İlk 10dk içindeki önemli kuzum kuruma çizgisi negatif demek bildiğim kadarıyla

Benimki 7 mart canım diğer kızların ne bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…