- 20 Aralık 2020
- 17.178
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.649
- 548
Hayır hiç umutsuzluğa kapılma canım senın hikayene benzer birini okudum burdan dün hamileymiş pozitif olalım güzel düşünelim14 mart adet tarihim . Tek tüpluyum dun yumurtlama gordum ama alinan tupumun tarafi agridipek umudum yok ama yine de bi umut banada dua edin Rabbim hepimize nasip etsin insallah ❤
Ah canim insallah oyle cok istiyorum kiHayır hiç umutsuzluğa kapılma canım senın hikayene benzer birini okudum burdan dün hamileymiş pozitif olalım güzel düşünelim
Aminnn canım beniim bende salı günü yapmak istiyorum da acaba yapmasam mıselam kızlar benimde bat 8 mart ama yumurtlamaya göre 3-4 martta adet olması gerekiyor erken yumurtlama oldu bu ay. belirtilerimde var bel ağrısı sol kasık ağrısı akıntı 3 gündür de bulantım var. ovulasyon testimde pik durumda 2 gündüryumurtlamanın 11. günü bugün cumartesi test yaptım ama negatif çıktı. varsa da erkendi sanırım. yarın tekrar pik olursa gebelik testi yapıcam inşallah güzel haberler alır herkesss
bana kalırsa bekle canım. ben yumurtlamaya göre 3/4 mart batım dün yaptım çıkmadı. çarşamba tekrar test yapcam çıkarsa sende cuma filan anca yap üzülüyoruz çünkü. varsa da erken yapınca çıkmıyor..Aminnn canım beniim bende salı günü yapmak istiyorum da acaba yapmasam mıpazara kadar bekleyim mi bat 7 mart
Tamam canım beniim cumaya kadar bekleyecem ister istemez sıkıntıya girerim yaniii hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallahbana kalırsa bekle canım. ben yumurtlamaya göre 3/4 mart batım dün yaptım çıkmadı. çarşamba tekrar test yapcam çıkarsa sende cuma filan anca yap üzülüyoruz çünkü. varsa da erken yapınca çıkmıyor..ben ovulasyon testim sürekli pik yaptıgı için tekrar test yapıcam
aynen canım boşver hiç kasma gelicekler elbet bebişlerimizTamam canım beniim cumaya kadar bekleyecem ister istemez sıkıntıya girerim yaniii hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah
İlk 10dk içindeki önemli kuzum kuruma çizgisi negatif demek bildiğim kadarıylaMerhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni üye oldum 1 sene nerdeyse her topiği okudum bugüne nasipmişbat tarihim 10 Mart ama erken yumurtladım 4 Mart'ta 14. Günüm olacak. Kafayı yemiş gibi test yapıyorumda Gebelik testinde kuruma çizgisi hiç başınıza geldi mi
3 martta ama hassasiyet şişlik yok femara kullandım iki ay oldu bakalim
ben de bu ay ilk kez kullandım femara bendede yok bakalım nolck3 martta ama hassasiyet şişlik yok femara kullandım iki ay oldu bakalim
Bir benım denk gelmedı kac aydır hamile kalamadım.Aynen bizde öyle 2 günde bir olduğu için takip etmiyorum illaki denk geliyordur
Evet hayali birşey görür gibi oldum zaten ama ağrılarım çok umut bile edemiyorumİlk 10dk içindeki önemli kuzum kuruma çizgisi negatif demek bildiğim kadarıyla
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım. Belirtin felan var mıBenimki 7 mart canım diğer kızların ne bilgim yok
En yakın BAT kimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?