Canm merak etme babada vermedi doktorum hiçbirşey kullanmıyorum sancılarında ve sabırla bekliyorum bakalım 3.gün bitmek üzere
canım bende bugün oldum aşılamamı bana da doktor progestan vermedi şart değil yani kullanmak onları kafana takma aşılamadan 14 gün sonra belli oluyıor canım yani sen bu ayın 20sine bende 21ine sonucumu öğreneceğim inşallah ikimizin sonucu da pozitif olur aminağır iş yapma ağır kaldırma fazla yürüyüş filan yapma dedi doktorum canım birde çoğul gebelik riskim olduğu için ilişki yasak dedi bana....
hadi bakalım canım bismillah de yaptır bebişlerimiz gelir inşallah yaarkadaşlar aşılaması gerçekleşen hayırlısı olsun geçmiş olsun umarım hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunur minik bebeklerimiz
bende pazartesi aşılama olacağım yarın gece çatlama iğnem yapılacak hayırlısı bakalım
İkinizede çok teşekkür ederim kızlar sağolun. İnsallah bu ay olur. Doktorum bana ilk iki gun iliski banyo yok ucunde gunden sonra gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı
pofudukkkk merhaba nasılsınnnn
bende dr. 2 ay bekle olmazsa aşılama yapacağız hemen dedi bir ayı dolmak üzere bakalımmm
çok merak ediyorum nasıl oluyor sen ilk kezmi yaptırdın
inşallah miniğin tutunur canım Allah yardımcın olsunnn
sağol kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın canıminşallah 2 ay içinde hamile kalırsın canımda gerek kalmaz benim 2.aşılamam bu canım ya biraz yorucu bir süreç ama tek bebeklerimiz gelsin de sorun değil canım canım adetin 2.günü gidiyorsun doktor iğne veriyor genelde 2 güne bir çağırıyor vajinal muayene ediyor canım yumurtalar belirli olgunluğa gelince çatlatma iğnesini vuruyorsun 36 saat içinde aşılamanı yapıyor fazla ağrı verici bir işlem değil canım ama ben dün biraz kendimi kastım ister istemez rahat ol stres yapma canım rabbim yardımcımız olsun inşallah
İkinizede çok teşekkür ederim kızlar sağolun. İnsallah bu ay olur. Doktorum bana ilk iki gun iliski banyo yok ucunde gunden sonra gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı
Canm bizede doktor ayın 20sine kadar ilişki yok dedi seninkinin tam tersi yani değişik valla
canım 2. de çok daha şansın yüksek diyenler var hadi inşallaaaahhhhh sosyalin topiğindede paylaş güzel haberi inşallah alırsanolurda girmeyi unutursam buraya ordan öğreneyimmm
bende film çekildim hiç bir sorun yok biraz düşünme dedi klomen ve iğne ile bile kalamadım çünkü 2 ay dene olmazsa gel dedi en çokta ondan sordum şimdi olmazsa ne zaman gideyim diye iyi oldu öğrendiğim adetliyken gidicem demek
hap yani klomen filan kullanamdan direk iğne öylemi
birde eşinde gidip sperm veriyor değilmiiii :26:
ahhh şu stresss her ay olumsuz sonuçlanınca dahada artıyor rabbim inşallah bize sabır ve rahatlık verirde sorunsuz müjdemizi alırızzzz
Slm kizlar bende 5 martta yaptirdim asilamayi. Ama bende bel agrisi cok oluyo sizce normal mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün 3. Gün açık kahverengi lekelenmelerim oluyor normal mi
Insallah tutar canim hepimiz sene sonuma bebeklerimize kavusuruz insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar aşılaması gerçekleşen hayırlısı olsun geçmiş olsun umarım hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunur minik bebeklerimiz
bende pazartesi aşılama olacağım yarın gece çatlama iğnem yapılacak hayırlısı bakalım
merhaba arkadşlar ben yeni üye oldum ama sayfayı genelde takip ediyorum. 5 martta aşıla yaptırdım bugün 5.günüm ve ilk günden itibaren bel kasık ağrılarım var onun dışında herhangi bir değişiklik yok. sizce tutmamış olabilirmi normalde adetime 12-10 gün varken ara ara kasık ağrım oluyodu o yüzden biraz umutsuszmbu konuda bilgilerinizle ben aydınlatırsanız sevinirim.
arkadaşlar aşılaması gerçekleşen hayırlısı olsun geçmiş olsun umarım hayırlı sağlıklı bir şekilde tutunur minik bebeklerimiz
Slm arkadaslar bnde dun asilama yaptrdm insallah tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?