Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm merak etme babada vermedi doktorum hiçbirşey kullanmıyorum sancılarında ve sabırla bekliyorum bakalım 3.gün bitmek üzere

İkinizede çok teşekkür ederim kızlar sağolun. İnsallah bu ay olur. Doktorum bana ilk iki gun iliski banyo yok ucunde gunden sonra gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı

hadi bakalım canım bismillah de yaptır bebişlerimiz gelir inşallah ya
İkinizede çok teşekkür ederim kızlar sağolun. İnsallah bu ay olur. Doktorum bana ilk iki gun iliski banyo yok ucunde gunden sonra gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı

rica ederim canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

pofudukkkk merhaba nasılsınnnn
bende dr. 2 ay bekle olmazsa aşılama yapacağız hemen dedi bir ayı dolmak üzere bakalımmm
çok merak ediyorum nasıl oluyor sen ilk kezmi yaptırdın
inşallah miniğin tutunur canım Allah yardımcın olsunnn

sağol kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın canıminşallah 2 ay içinde hamile kalırsın canımda gerek kalmazbenim 2.aşılamam bu canım ya biraz yorucu bir süreç ama tek bebeklerimiz gelsin de sorun değil canımcanım adetin 2.günü gidiyorsun doktor iğne veriyor genelde 2 güne bir çağırıyor vajinal muayene ediyor canım yumurtalar belirli olgunluğa gelince çatlatma iğnesini vuruyorsun 36 saat içinde aşılamanı yapıyor fazla ağrı verici bir işlem değil canım ama ben dün biraz kendimi kastım ister istemez rahat ol stres yapma canım rabbim yardımcımız olsun inşallah

canım 2. de çok daha şansın yüksek diyenler var hadi inşallaaaahhhhh sosyalin topiğindede paylaş güzel haberi inşallah alırsan olurda girmeyi unutursam buraya ordan öğreneyimmm
bende film çekildim hiç bir sorun yok biraz düşünme dedi klomen ve iğne ile bile kalamadım çünkü 2 ay dene olmazsa gel dedi en çokta ondan sordum şimdi olmazsa ne zaman gideyim diye iyi oldu öğrendiğim adetliyken gidicem demek
hap yani klomen filan kullanamdan direk iğne öylemi
birde eşinde gidip sperm veriyor değilmiiii :26:
ahhh şu stresss her ay olumsuz sonuçlanınca dahada artıyor rabbim inşallah bize sabır ve rahatlık verirde sorunsuz müjdemizi alırızzzz

merhaba bugün ilk iğnemi vuruldum.5 tane iğnem var toplam.salı gunu doktora gideceğim yumurta ölçümü için.bakalım ıns hayırlısıyla olur

Canm bizede doktor ayın 20sine kadar ilişki yok dedi seninkinin tam tersi yani değişik valla

canım bende ilk zamanlar klomen kullandım ama olmadı malesefsosyalimi çok seviyorum zaten ama sizlerin oradaki muhabbeti farklı ve güzel bende birden dalmak istemedim canımcanım iğneyi vurulduktan yumurta olgunlaştıktan sonra eşin sperm testi veriyor ve sadece canlı olanları rahime bırakıyorlar....evet canım ya o stres insanı öldürür ya zaten çok ümitlenmek istemiyorum canım bu kadar emek veripte negatifi görmek daha acı çünkü ilk aşılama da uzun süre kendime gelemedimelbette haktan hayırlısı canım rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah kafanda sour işareti kalırsa sorabilirsin canım

Slm kizlar bende 5 martta yaptirdim asilamayi. Ama bende bel agrisi cok oluyo sizce normal mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlar bende 5 martta yaptirdim asilamayi. Ama bende bel agrisi cok oluyo sizce normal mi?

normal canım kafana takma benimde arada kasıklarım ağrıyor biraz kendimizi fazla dinlemeyelim bende 7 martta yaptırdım günlerimiz yakın inşallah pozitifi görürüz canım

Insallah tutar canim hepimiz sene sonuma bebeklerimize kavusuruz insallah

merhaba inşallah tutar. allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. ben de salı günü aşılama olcam bu gece çatlatma iğnesi. yani senden bigün sonra. allahım hepimizin yüzüne baksın inşallah. buradan paylaş tecrübelerini lütfen...

merhaba arkadşlar ben yeni üye oldum ama sayfayı genelde takip ediyorum. 5 martta aşıla yaptırdım bugün 5.günüm ve ilk günden itibaren bel kasık ağrılarım var onun dışında herhangi bir değişiklik yok. sizce tutmamış olabilirmi normalde adetime 12-10 gün varken ara ara kasık ağrım oluyodu o yüzden biraz umutsuszm bu konuda bilgilerinizle ben aydınlatırsanız sevinirim.

aramıza hoş geldin, aşılaman hayırlı olsun. Aşılamadan sonra kasık, bel ağrıları normaldir canım göğüs şişkinlikleri filan da olur. Tutup tutmadığını ancak 12-14. gün yapılan kan testinde anlayabilirsin, öncesinde hissettiklerin seni yanıltabilir. Bana kalırsa vücudunu dinleme çünkü adet belirtileriyle gebelik belirtileri çoğu zaman birbirine benziyormuş.

Hayırlısı olsun canım inşallah sen de gün saymaya başlayacaksın demek :) birer birer hamile haberlerimizi paylaşırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…