Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallah tatlim benimki de husranla sonuclanmaz Canim yaa uzulme demek istiyorum ama kendimden biliyorum zor toparlanmistim hatta acillik olmustum aglamaktan kendimize yapiyoruz ne yapiyosak elimiZde olsa hic aci cekmeden koyardik icimize o mis kokuluyu ama rabbimin bi bildigi var canim sabrediyoruz benimde bu ay asilama tutmazsa eger bende tup bebek deniycem direk yaa boyle de masraf tup biraz daha olma olasiligi cok yuksek hakkinda hayirlisi olsun canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkdaşlar.. İlk aşılamamı dün oldum... Şimdi artık beklemedeyim... Rabbim hepimize güzel haber almayı nasip etsin inşallah...

eveeeet... ayın 8'inde başlayan umutlarımız yerini hayal kırıklığına bıraktıktan sonra ikinci aşılama sürecine girmiş bulunuyorum. bu süreci yaşayan tüm arkadaşlarıma Allah sabır sıhhat ve sağlıklı büyütecekleri bebeler versin. Bu arada iğne dışında çörekotu takviyesine de başladım. hakkımızda hayırlısı.:18:

herkese merhaba.dün aşılamamın 10.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım ve kocaman bir tek çizgi o kadar üzüldüm o kadar ağladım ki.burda 10,12.gün aşılamadan sonra idrar testi yapanların genelde çıkmış.hiç umudum yok ama acaba erken mi baktim off yaa çok kötüyüm

kırmızı kartla oyun dışı kaldım yaa
hayırlısı neyse pes etmek yok mücadeleye devam

benimde dün 11. gününmdü sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım bu gün aradım sonuç negatif
sanırım 10. günden sonra yapılan testler doğru çıkıyor. seni çok iyi anlıyorum üzülme diycem ama olmuyor işte
ama yılmak yok umudumuz gelecek aylara inş.

senin kaçıncı aşılaman?üzülmemek çok fazla düşünmemek lazım ama insanın elinde olmuyor.zaten bu ay aşılama yaptırdığımdan beri o kadar karamsardım ki...bu karamsarlıkla olacağı varsa da olmaz gibime geliyor.

hayırlısı olsun. üzülmemek lazim. tüp bebekle cocuk sahibi olan bir arkadaşım, önceki zor süreci hiç hatirlamiyorum bile demişti.
ben de beklemedeyim, 72 saat sonra öğreneceğim insallah ilk aşılamam tuttumu tutmadımi...

ilk aşılamamdı ama ağır grip olmuştum bir gün öncesi aşılamam yapıldı ben yatak yorgan yattım baya
ilaçda almadım elimden geldiğince dikkat ettim ama nasipten öte yol yok maalesef olmayınca olmuyor

arkadaşlar aşılamadan sonra 11 gün geçti. 3 gün sonra test yaptıracağım.
kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. akıntım devam ediyor. başka bir belirtim yok. prolaktin seviyem ilaçla düşürüldüğü için göğüs ağrım hiç yok.

aşılama sonucu almayi umutla bekleyenler sizde de bu belirtiler var mı? siz hangi belirtileri yaşıyorsunuz?

Merhaba hanimlar. Gazide AŞİLAMA YAPTİRAN VEYA YAPTİRMİS OLAN VAR Mİ ARANİZDA.

arkadaşlar meraba ; Aşılama ücreti ne kadar bu konuda bilgi verebilirmisiniz..
merhaba canım araştırdığım kadarıyla devlet hastanelerine sadece ilaç parası ödüyosun.
özellerde fiyatlar 300 - 600 tl arası. çogu yorumda özellerdense devlet hastanesini tavsiye etmiş arkadaşlar.
ben ilk olarak tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum. olmadı ankara gazi :) gaziyi ve burak tahir (sanırım:) hastanesi gözde.
ama burak tahir çok kalabalıkmış.

Benim drumda 3 hafta garanti sonuç dedi bugün. Diğer tüp bebekte çalışan arkadaşlarımda aynısı söyledi. Adet olmadan bitti demeyin. Zor ben buna kendimide inandırmaya çalışıyorum. Sonucum 12. Günde negatif çıktı. İnş doğru değildir

teşekkür ederim..ben doktora sormuştum 1200 1500 tl arası olur demişti bugün itibariyle başladım bende iğneye hayırlısı olsun diyelim.masrafı o kadar tutmayacak gibi doktor neden öyle dedi bilmiyorum..aşılamam hayırlısı ile olsun burda bende güzel haberler paylaşırım inşallah.rabbim herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..gazide nuray hoca var önerebilirim.

zekai tahir :) evet orası çok kalabalık oluyor.sende mi aşılama yaptıracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…