Merhaba arkdaşlar.. İlk aşılamamı dün oldum... Şimdi artık beklemedeyim... Rabbim hepimize güzel haber almayı nasip etsin inşallah...
Merhaba arkdaşlar.. İlk aşılamamı dün oldum... Şimdi artık beklemedeyim... Rabbim hepimize güzel haber almayı nasip etsin inşallah...
herkese merhaba.dün aşılamamın 10.günüydü dayanamadım idrar testi yaptım ve kocaman bir tek çizgio kadar üzüldüm o kadar ağladım ki.burda 10,12.gün aşılamadan sonra idrar testi yapanların genelde çıkmış.hiç umudum yok ama acaba erken mi baktim off yaa çok kötüyüm
benimde dün 11. gününmdü sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım bu gün aradım sonuç negatif
sanırım 10. günden sonra yapılan testler doğru çıkıyor. seni çok iyi anlıyorum üzülme diycem ama olmuyor işte
ama yılmak yok umudumuz gelecek aylara inş.
senin kaçıncı aşılaman?üzülmemek çok fazla düşünmemek lazım ama insanın elinde olmuyor.zaten bu ay aşılama yaptırdığımdan beri o kadar karamsardım ki...bu karamsarlıkla olacağı varsa da olmaz gibime geliyor.
senin kaçıncı aşılaman?üzülmemek çok fazla düşünmemek lazım ama insanın elinde olmuyor.zaten bu ay aşılama yaptırdığımdan beri o kadar karamsardım ki...bu karamsarlıkla olacağı varsa da olmaz gibime geliyor.
Merhaba hanimlar. Gazide AŞİLAMA YAPTİRAN VEYA YAPTİRMİS OLAN VAR Mİ ARANİZDA.
canım gazi de mi yaptırdın. hangi dr ye gittin.evet ben yaptırdım 11 gün önce.
merhaba canım araştırdığım kadarıyla devlet hastanelerine sadece ilaç parası ödüyosun.arkadaşlar meraba ; Aşılama ücreti ne kadar bu konuda bilgi verebilirmisiniz..
benimde dün 11. gününmdü sağlık ocağına gidip kan testi yaptırdım bu gün aradım sonuç negatif
sanırım 10. günden sonra yapılan testler doğru çıkıyor. seni çok iyi anlıyorum üzülme diycem ama olmuyor işte
ama yılmak yok umudumuz gelecek aylara inş.
merhaba canım araştırdığım kadarıyla devlet hastanelerine sadece ilaç parası ödüyosun.
özellerde fiyatlar 300 - 600 tl arası. çogu yorumda özellerdense devlet hastanesini tavsiye etmiş arkadaşlar.
ben ilk olarak tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum. olmadı ankara gazi :) gaziyi ve burak tahir (sanırım:) hastanesi gözde.
ama burak tahir çok kalabalıkmış.
merhaba canım araştırdığım kadarıyla devlet hastanelerine sadece ilaç parası ödüyosun.
özellerde fiyatlar 300 - 600 tl arası. çogu yorumda özellerdense devlet hastanesini tavsiye etmiş arkadaşlar.
ben ilk olarak tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum. olmadı ankara gazi :) gaziyi ve burak tahir (sanırım:) hastanesi gözde.
ama burak tahir çok kalabalıkmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?