Yaptir cnim ins guzel haberler alirsin. Bende cumartesi tekrar yaptircam bakalim deger kac olcakk
İnş cnm inş bide ikiz olurmuş :)
Ins cnim hayırlısı neyse o. Ikiz olursa daha guzel bi anda iki bebiss
Kesinlikle daha güzel :) inş çok isterim ben
Ewet cnimm ilk benimm rabbime sukurler olsunn ins sende guzel haberi alirsin ttlim dualarin senleee
umut54 cok tebrik ederim. ben de ilk aşılamamı 15 mart'ta yaptırdım. günler geçmek bilmiyor. 28 martta kanda gebelik testi yaptiracagim. ilk aşılamada tuttmus senin, insallah tamamina erer, saglıkla kucagina alirsin.
bize umut oldun!
belirtilerin nelerdi yazabilir misin. gerçi yazmissin birkaç birşey ama yine de bir umut..:)
Saol cnim darisi size ins guzel guzel olur bi aksilik cikmaz. Cnim belirtiler dedigim gibi kasiklarda ara ara agri siskinlik bide gogus uclarimda hassaslik var az aciyor. Aciyordu ama bem psikolojik olabilir die dusunuyordum ama ondan degil bebistenmis. Rabbim herkese nasip eylesin benimkininde ilerleyen zamanlarinda sorun olmaz ins. Bu arada bebisimin adida umut olacak ins o bizim umutumuz
Allahim gonlune gore verir ins. Haberini bekliyorum cnim sabirsizlikla olucak ins iki burcakk mutlu olucaz bebislee
insallah hepimizin umudu olsun. saglikla kucagina almak nasip ettin rabbim insallah.
sen aşılama öncesi ilaçla mi iğne mi kullanmıştın?
ben femera diye bir yumurta uyarıcı bir ilaç kullanmıştım.
Cnim bende klomen die bi ilac kullandim 5 gun ondan sonrada catlatma ignesi vuruldumm ins cnimm hayirlisiyla olur bebisim kucagima alirimm. Sizde alirsini ins umuttt guzel seyyy
inşallah. herkesin dilekleri duaları kabul olsun. herkes bebeğini saglıkla sıhhatle kucagina alsın insallah.
beklemek cok zor...
Ins cnim
aynen beklemek cok zor ben birinciyi atlattim ikinciyi bekliyorum ins kesedede gözükür
Ins cnim
aynen beklemek cok zor ben birinciyi atlattim ikinciyi bekliyorum ins kesedede gözükür
Cnm sen progestan kullandın mı?
İnş cnm inş mutlaka haber vericem :)
Yok canım kullanmadim bisi
mart ayında aşılama tedavisine başlayanlar veyaptıranlar aklımızda ki soruları birbirmize sormak dertleşmek için buyrun gelin..
Canim merhaba topigun hayirli olsun yine bir asilama klasiginde beraberiz ocakta beklemistik simdi sira martta bende dun yani 24 mart 17:45 asilama oldum hayirlisi olur insallah bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?