Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ewet cnimm ilk benimm rabbime sukurler olsunn ins sende guzel haberi alirsin ttlim dualarin senleee

umut54 cok tebrik ederim. ben de ilk aşılamamı 15 mart'ta yaptırdım. günler geçmek bilmiyor. 28 martta kanda gebelik testi yaptiracagim. ilk aşılamada tuttmus senin, insallah tamamina erer, saglıkla kucagina alirsin.
bize umut oldun!
belirtilerin nelerdi yazabilir misin. gerçi yazmissin birkaç birşey ama yine de bir umut..:)

Saol cnim darisi size ins guzel guzel olur bi aksilik cikmaz. Cnim belirtiler dedigim gibi kasiklarda ara ara agri siskinlik bide gogus uclarimda hassaslik var az aciyor. Aciyordu ama bem psikolojik olabilir die dusunuyordum ama ondan degil bebistenmis. Rabbim herkese nasip eylesin benimkininde ilerleyen zamanlarinda sorun olmaz ins. Bu arada bebisimin adida umut olacak ins o bizim umutumuz

insallah hepimizin umudu olsun. saglikla kucagina almak nasip ettin rabbim insallah.

sen aşılama öncesi ilaçla mi iğne mi kullanmıştın?
ben femera diye bir yumurta uyarıcı bir ilaç kullanmıştım.

insallah hepimizin umudu olsun. saglikla kucagina almak nasip ettin rabbim insallah.

sen aşılama öncesi ilaçla mi iğne mi kullanmıştın?
ben femera diye bir yumurta uyarıcı bir ilaç kullanmıştım.

Cnim bende klomen die bi ilac kullandim 5 gun ondan sonrada catlatma ignesi vuruldumm ins cnimm hayirlisiyla olur bebisim kucagima alirimm. Sizde alirsini ins umuttt guzel seyyy

Cnim bende klomen die bi ilac kullandim 5 gun ondan sonrada catlatma ignesi vuruldumm ins cnimm hayirlisiyla olur bebisim kucagima alirimm. Sizde alirsini ins umuttt guzel seyyy

inşallah. herkesin dilekleri duaları kabul olsun. herkes bebeğini saglıkla sıhhatle kucagina alsın insallah.
beklemek cok zor...

aşılama sonucu bekleyenler belirtilerniz neler?
güzel haberlerini alan arkadaşlarımız var, insallah saglıkla bebeklerini kucaklarına alirlar.

ben 4 gün sonra test yaptiracagim. bazen sol bazen sağ kasıgımda batma hissediyorum. göğüslerimde hiçbir belirti yok. gün içinde belimde ataklar hissediyorum. ama benim belim zaten agrir. kasık batmaları da adet öncesi belirtiler gibi..

sizler neler yaşıyorsunuz?

mart ayında aşılama tedavisine başlayanlar veyaptıranlar aklımızda ki soruları birbirmize sormak dertleşmek için buyrun gelin..

Canim merhaba topigun hayirli olsun yine bir asilama klasiginde beraberiz ocakta beklemistik simdi sira martta bende dun yani 24 mart 17:45 asilama oldum hayirlisi olur insallah bu sefer

Canim merhaba topigun hayirli olsun yine bir asilama klasiginde beraberiz ocakta beklemistik simdi sira martta bende dun yani 24 mart 17:45 asilama oldum hayirlisi olur insallah bu sefer

Canım aşılaman hayırlı l olsun benimki maalesef tutmadı artik bi kaç ay doğal bekleyip dinlenip daha sonra tüp bebek denemeyi düşünüyorum bakalım kısmet

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…