Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de daha dün yaptrdm yatyorum hayrlsı artk kızlar heycanlıyımmmm ya tutarsa ya tutmazsa çok zorrr😞

zekai tahir :) evet orası çok kalabalık oluyor.sende mi aşılama yaptıracaksın
canım ya sitede ya da benim pc de sıkıntı var. zor yazıyorum :)
sen gazi de mi yaptırıyosun? yoksa özelde mi.
ilaçlara ne kadar verdin peki. güzel haber verr güzel haber

5tane duşğm var sanrm tutar die düşünyorumm 😍inş rabbm tum istynlere versn bende dahil uykudan kndmi alamayrm

Ben özelde yaptırdım cnm 1200 tl yi tamamı

nasıl 1200 tuttu ben iki kutu iğne aldm şimdilik bidaha istermi bilmiyorum 200 yada 300 tl de hastaneye yatırıcam bu mantıkla hesaplayınca 1000 i anca bulur diyorum..ama doktorda 1200-1500 arası tutar demişti..acaba aşılama yapılacak olan aparatı da mı biz alıyoruz

ben özele gidiyorum..ankarada oturuyodum önceden nuray bozkurt a gidiyodum doç. doktor işinde de iyi bildiğim kadarıyla..şu an ankarada değilim..

şimdilik iki kutu ilaç aldım 270 tl tutmuştu ama 210 a aldm canm

Cnim yaptin mi test

Ben de daha dün yaptrdm yatyorum hayrlsı artk kızlar heycanlıyımmmm ya tutarsa ya tutmazsa çok zorrr😞

sitres yapmamaya çalış oluruna bırak ve kendine çok dikkat et mümkünse yat dinlen.
ama kendini hep kötüsüne hazırla adetin gelirse okadar üzülmüyosun azaman amaa kesin olacak gözüyle bakarsan vede olmazsa ozaman yıkılıyosun hakkında hayırlısı olsun inş. seninki tutar, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yok canım ben dün kan tahlili verdim daha sonucunu ğörenmeden bu sabahta adet oldum maalesef

ben zekai tahirde yaptırdım.. pazartesi ve cuma kalabalık oluo diğer günler daha sakin

Muayeneler için 70 vermiştim ilaçlar 200 750 tlde hastane aldı 150 de yıkama ücreti.öyle yani cnm

Cnim yaptin mi test

Kullandığım progestan dokundu cnm onun için gittim sabah. Gitmişkende istedim tahlili çıkmaz dedi ama istiyorsun madem dedi. Bende yaptırdım negatif çıktı 😞 herkes çıkmamıştır daha diyo ama kötü oldum

cnım bi kaç gün daha dur öle yap sıkma canını inş olurr rabbim nasip eder bende 14. gün yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…