arkadaşlar meraba ; Aşılama ücreti ne kadar bu konuda bilgi verebilirmisiniz..
Ben de daha dün yaptrdm yatyorum hayrlsı artk kızlar heycanlıyımmmm ya tutarsa ya tutmazsa çok zorrr😞
canım ya sitede ya da benim pc de sıkıntı var. zor yazıyorum :)zekai tahir :) evet orası çok kalabalık oluyor.sende mi aşılama yaptıracaksın
5tane duşğm var sanrm tutar die düşünyorumm 😍inş rabbm tum istynlere versn bende dahil uykudan kndmi alamayrm
Ben özelde yaptırdım cnm 1200 tl yi tamamı
canım ya sitede ya da benim pc de sıkıntı var. zor yazıyorum :)
sen gazi de mi yaptırıyosun? yoksa özelde mi.
ilaçlara ne kadar verdin peki. güzel haber verr güzel haber
canım ya sitede ya da benim pc de sıkıntı var. zor yazıyorum :)
sen gazi de mi yaptırıyosun? yoksa özelde mi.
ilaçlara ne kadar verdin peki. güzel haber verr güzel haber
Benim drumda 3 hafta garanti sonuç dedi bugün. Diğer tüp bebekte çalışan arkadaşlarımda aynısı söyledi. Adet olmadan bitti demeyin. Zor ben buna kendimide inandırmaya çalışıyorum. Sonucum 12. Günde negatif çıktı. İnş doğru değildir
arkadaşlar meraba ; Aşılama ücreti ne kadar bu konuda bilgi verebilirmisiniz..
Ben de daha dün yaptrdm yatyorum hayrlsı artk kızlar heycanlıyımmmm ya tutarsa ya tutmazsa çok zorrr😞
Benim drumda 3 hafta garanti sonuç dedi bugün. Diğer tüp bebekte çalışan arkadaşlarımda aynısı söyledi. Adet olmadan bitti demeyin. Zor ben buna kendimide inandırmaya çalışıyorum. Sonucum 12. Günde negatif çıktı. İnş doğru değildir
ben zekai tahirde yaptırdım.. pazartesi ve cuma kalabalık oluo diğer günler daha sakinmerhaba canım araştırdığım kadarıyla devlet hastanelerine sadece ilaç parası ödüyosun.
özellerde fiyatlar 300 - 600 tl arası. çogu yorumda özellerdense devlet hastanesini tavsiye etmiş arkadaşlar.
ben ilk olarak tıp fakültesine gitmeyi düşünüyorum. olmadı ankara gazi :) gaziyi ve burak tahir (sanırım:) hastanesi gözde.
ama burak tahir çok kalabalıkmış.
nasıl 1200 tuttu ben iki kutu iğne aldm şimdilik bidaha istermi bilmiyorum 200 yada 300 tl de hastaneye yatırıcam bu mantıkla hesaplayınca 1000 i anca bulur diyorum..ama doktorda 1200-1500 arası tutar demişti..acaba aşılama yapılacak olan aparatı da mı biz alıyoruz
Cnim yaptin mi test
canım gazi de mi yaptırdın. hangi dr ye gittin.
önerir misin?
Kullandığım progestan dokundu cnm onun için gittim sabah. Gitmişkende istedim tahlili çıkmaz dedi ama istiyorsun madem dedi. Bende yaptırdım negatif çıktı 😞 herkes çıkmamıştır daha diyo ama kötü oldum
cnım bi kaç gün daha dur öle yap sıkma canını inş olurr rabbim nasip eder bende 14. gün yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?