Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaa şimdi netten okudum kanda çıkıpda kesede olmayabilirmiş vs böle şeyler var.

benim şimdi kanda çıkarsa ultrasonda ne zaman gözükür bilgin varmı cnım

Tüp bebekte ilkinde gebelik olmuştu benim o zaman 1 aylıkken görmüştü Dr benim gebeliğimi. Kese hemen oluşmuyorki zaten bildiğim kadarıyla 6. Haftada

yaa şimdi netten okudum kanda çıkıpda kesede olmayabilirmiş vs böle şeyler var.

benim şimdi kanda çıkarsa ultrasonda ne zaman gözükür bilgin varmı cnım

Cnm drumun beni 3 hafta sonra çağırmasını daha iyi anladım. Şimdi netten baktım aşılamadan 3 hafta sonra kese ultrasonla görünüyormuş. 4-5 hafta sonrada kalp atışı duyuluyormuş.

Cnm drumun beni 3 hafta sonra çağırmasını daha iyi anladım. Şimdi netten baktım aşılamadan 3 hafta sonra kese ultrasonla görünüyormuş. 4-5 hafta sonrada kalp atışı duyuluyormuş.

bende acaba beklesemmi yaa cumartesiye kadar ama doktorum ama gel felan demedi adet tarihin geldiğinde hasta olmazsan tahlil yaptır dedi bnada sonucu ilet dedi bilemedim şimdi

bende acaba beklesemmi yaa cumartesiye kadar ama doktorum ama gel felan demedi adet tarihin geldiğinde hasta olmazsan tahlil yaptır dedi bnada sonucu ilet dedi bilemedim şimdi

Senin bugün 14. Gün kanda çıkar büyük ihtimalle. 20. Günde ultrasonla görünür yazıyo int te ama bilmiyorum benimki adet olmazsan ilaç bitince 5 gün sonra gel adet olursan 2. Gün gel dedi.

Allah 1 taneden nasip ediyor canımm hiçç merak etme ve kafanı takma

gebelik belirtiside olabilir canım bence yaptır tahlilini stresten kurtul

İnşallah inancım güçlü olmasa şuan yıkılmış olurdum herhalde maneviyat bu durummlarda çok önemli Allahım çok bekletmesin inşallahh Herkeseeeeeeeeee güzel enerjiler yolluyorummmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…