Çok sağolun kızlar.. İnşallah hepimiz alırız güzel haberleri
özlemcim aynı gün yaptırmışız aşılamayı beraber aynı günleri sayacağız seninle
Muayeneler için 70 vermiştim ilaçlar 200 750 tlde hastane aldı 150 de yıkama ücreti.öyle yani cnm
inşallah, beklemedeyim :))
Benimde yarın 14. Günüm ama adet günümün geçmesini bekleyeceğim. İnş güzel haberler alırız.
Valla beklemek cok zor. Nasil belirtileriniz var sizin
evet öyle olmuş..ben yarın kontrole gidicem doktorum çağırdı... neye bakacak neden cağırdı hiç bir fikrim yok.. seni çağırdımı prenses doktorun..
Hmm 2 gun daha cnim ins guzel olur sonucc
canım benim arkadaşım tüp bebek yaptırıyor. adet olunca bebek yok diye halı falan yıkıyo. bir sonraki ay anlıyolar hamile oldugunu.sizce hala ümit var mıdır?çok üzgünüm...doktora gitmeme gerek var mı acaba?
canım benim arkadaşım tüp bebek yaptırıyor. adet olunca bebek yok diye halı falan yıkıyo. bir sonraki ay anlıyolar hamile oldugunu.
burada bir topiğin sahihibi de aynı şekilde öğrendi hamiileliğini. hayırlı zamanda olur inşaallah
mrhba cnm bizim aşılamamız aynı gündeydi...hayırlı uğurlu olsun senin ki tutmuş ne güzel....ama bnm tutmadı sanırım...normalde adetimin bugün olması lazımdı ama pazar gecesi adet oldum...ama çok umutluydum...11. günden beri idrar testi yapıyorum...testler hep silik çıkmıştı...hatta bugün adetimin 3. günü yine test yaptım 2. çizgi yine silik çıktı...sanırım döllenme oldu ama tutunamadı...
Hemde çok 😔 kasıklarımda batma gibi ağrım oluyo şişkinliğimde var karnımda. Sizin?
benim de kasıklarımda arada ani batmalar oluyor. bel agrim da oluyor. akıntım da devam ediyor.
bunlar adet öncesin de yaşadığım belirtiler miydi değil miydi, valla şaşırdım her ay takip etmeden :))
inşalllah herkes en hayırlı zamanda güzel sonuclar alir.
:) Aynı bende şaşırdım adetim yaklaştı ağrım oluyo sabahları çok korkuyorum. İnş güzel haberler alırız
valla ben güya her ay not ettim. her ay adet öncesi gün gün neler yaşadığımı. bir sonraki ay da benzer şeyleri yaşarsam umutlanmıyım, hamileliğe yormiyim diye. ama pek işe yaramadı :)
yaşayanlar özel bir farklılık olmadığını söylüyor adet öncesi belirtilerle adet gecikmesi olmadan onceki hamilelik belirtilerini :)
bakalım, yaşayıp göreceğiz,
hayırlı güzel haberler inşallah..
kızlar merhaba bende bugün aşılama oldum mart ayının sonuna yetiştim :) benim bir tane bebegim var tüp bebek yoluyla 2009 da anne oldum ikinci kez baska bi dr iki üç kez aşılama deneyelim dedi bizde denedik dr hergün ilişki önerdi bakalım ne olacak sonuçlar
mrhba cnm bizim aşılamamız aynı gündeydi...hayırlı uğurlu olsun senin ki tutmuş ne güzel....ama bnm tutmadı sanırım...normalde adetimin bugün olması lazımdı ama pazar gecesi adet oldum...ama çok umutluydum...11. günden beri idrar testi yapıyorum...testler hep silik çıkmıştı...hatta bugün adetimin 3. günü yine test yaptım 2. çizgi yine silik çıktı...sanırım döllenme oldu ama tutunamadı...
Hadi hayırlısı olsun cnm güzel sonuçlar alırız inş
Yok cnm çağırmadı benim doktorum.. Sadece ayın 7 sinde kanda gebelik testi yaptır sonucu bize bildir dedi... Durumu yaz mutlaka buraya olurmu? Merak ettim şimdi.. Acaba benide çağırması gerekirmiydi? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?