Ne zaman aşılaman yapılmıştı cnm
Cnim benimde agrim yoktu son zamanlar arada hafif bi kasik agrisi vuruyordu kanda baktirdim hamileyim yani agriyla alakasi yok. Bide ben asilama yaptirdigimda fena hastalandim kansızlık vs dusurdu beni yataga icim disima cikti istiğfar etmekten ama allahim nasip edince hersey oluyor
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin siz nezaman yaptirmistiniz asilamizi ilkindemi oldu hamilelik. Sorun olmazsa problem neydi? Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin ins
Bende 10 martta yaptırdım ilk asilamaydi cnim
Bende carsamba gunu yaptirdim heyecanla bekliyorum sonucu:) birsey daha ogrenebilirmiyim kac yumurta olusmustu catlatla ignesinden kac saat sonra asilama yapildi? Benim uc yumurtam vardi igneden 29 saat sonra yapildi.
Iki yumurtam vardi cnim 36 saat sonra felan yapildi benimde . Ins tutar seninkide
Cnim bugun ayin 28i hatta 29 oldu hasta olmadin demi cnimm
Cnim bugun ayin 28i hatta 29 oldu hasta olmadin demi cnimm
Dra gittin mi cnm yada haber verdin mi sonucu?
Ohh ne guzel hasta olmamissindoktoru aradım soledim sonucu 10 gun sonra kontrol dedi onu bekliyorumm
Evet cnm ya bide güzel sonucu alırsam benden mutlusu yok ☺️sende iyi haberini alırsın inş
Bu ay asilama si tutmayan ve tekrar asilama yaptiran var mi bana dr bu ay dinlen dedi de sizlerde durum nasil
Ohh ne guzel hasta olmamissindoktoru aradım soledim sonucu 10 gun sonra kontrol dedi onu bekliyorumm
Ne zaman aşılaman yapılmıştı cnm
15 martta aşılama yaptırmıstım. 15 gün önce.
sakıncası tabii ki yok. nedeni bilinmiyor malesef. sebebsiz infertilite
insan sebebini bilsem çaresini bulsam diye geçiriyor içinden
hayırlısı...
hayır olmadımhiç de bir belirtim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?