Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar iyi sabahlar bu saatte ne işin var nette demeyin acilden geldim...kanda gebeliğe bakmışlar sonuç .20.5 pozitif...aşılama pazartesi yapıldı ama.. doktor bana aşılamadan sonraki değerin yüksek çıkmış asılama daha yeni ama kanda gebe gözüküosun dedi..yumurtalarımın büyüklüğüde en son 80 olmustu..kanda cıkan gebelikmi yoksa iğnelerin etkisimi bilemiyorum.. doktor bana iğnelerin etkisi flan demedide..ikiz ücüz tutunca böyle yüksek çıkabiliomus.2.si aşılamadan önce gebe kalmıs olabilirim düşük bi ihtimal buda...yada iğnelerin etkisi kafam karısık..şöyle hamileyimmm oleyyy die sevinipte kimseye söyleyemedim.. allahım t
m aşılama olanlara olacaklara o güzel haberi duymayı nasip etsin ve benide içinde..aminnnnnnnnnn

Âmin cnm bu Mübarek Cuma gününün hürmetine seni beni hepimizi çok çok mutlu sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.

insallah hamilesinizdir. aşılama öncesi catlatma ignesi de kandaki betah hcg'yi yükseltir diyorlar. bugün tekrar baktirin kanda. iki katı bir artış olması gerekiyormus gebelik olması için. en emin sonucu öyle alabilirsiniz.

Canım üzülme içini ferah tut... İnşallah birşey olmaz..

Canııımmm inşallah hamilesindir... Şu mübarek cuma gününde rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

kızlar anlatmistim benim dün aşılamam oldu bugün inanılmaz bi bel agrım ar sizdede oldumu

Merhabalar, siteye yeni uye oldum carsamba gunu ilk asilamam yapildi yani iki gun oldu benim hic bir kasik avrim felan yok benim gibi olupta hamile kalan var mi? Cok stres yapiyorum

asilamadan sonra agrim oldu ama tutmadi.
bnce onunla alakasi yok.olacaksa olur oyuzden agrim var olacak yada agrim yok tutmadi gibi dusunmeyin sonrasinda uzulursunuz benden soylemesi

ben de bugün asilamamim tutmadigini öğrendim. hayırlısı..birkaç dinlenip sonra tekrar deneyecegim insallah..

Bu ay asilama si tutmayan ve tekrar asilama yaptiran var mi bana dr bu ay dinlen dedi de sizlerde durum nasil

sende hamilesin bence canım demedin deme

Evet cnm Allah gonlunuze gore versin saglikli olsunda hayirlisiyla

Nerdsnz kizlar uuzun sure yazandm k.bkmyn sizi unuttugmu dusunmyn

Merhabalar, siteye yeni uye oldum carsamba gunu ilk asilamam yapildi yani iki gun oldu benim hic bir kasik avrim felan yok benim gibi olupta hamile kalan var mi? Cok stres yapiyorum

Cnim benimde agrim yoktu son zamanlar arada hafif bi kasik agrisi vuruyordu kanda baktirdim hamileyim yani agriyla alakasi yok. Bide ben asilama yaptirdigimda fena hastalandim kansızlık vs dusurdu beni yataga icim disima cikti istiğfar etmekten ama allahim nasip edince hersey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…