kızlar iyi sabahlar bu saatte ne işin var nette demeyin acilden geldim...kanda gebeliğe bakmışlar sonuç .20.5 pozitif...aşılama pazartesi yapıldı ama.. doktor bana aşılamadan sonraki değerin yüksek çıkmış asılama daha yeni ama kanda gebe gözüküosun dedi..yumurtalarımın büyüklüğüde en son 80 olmustu..kanda cıkan gebelikmi yoksa iğnelerin etkisimi bilemiyorum.. doktor bana iğnelerin etkisi flan demedide..ikiz ücüz tutunca böyle yüksek çıkabiliomus.2.si aşılamadan önce gebe kalmıs olabilirim düşük bi ihtimal buda...yada iğnelerin etkisi kafam karısık..şöyle hamileyimmm oleyyy die sevinipte kimseye söyleyemedim.. allahım t
m aşılama olanlara olacaklara o güzel haberi duymayı nasip etsin ve benide içinde..aminnnnnnnnnn
kızlar iyi sabahlar bu saatte ne işin var nette demeyin acilden geldim...kanda gebeliğe bakmışlar sonuç .20.5 pozitif...aşılama pazartesi yapıldı ama.. doktor bana aşılamadan sonraki değerin yüksek çıkmış asılama daha yeni ama kanda gebe gözüküosun dedi..yumurtalarımın büyüklüğüde en son 80 olmustu..kanda cıkan gebelikmi yoksa iğnelerin etkisimi bilemiyorum.. doktor bana iğnelerin etkisi flan demedide..ikiz ücüz tutunca böyle yüksek çıkabiliomus.2.si aşılamadan önce gebe kalmıs olabilirim düşük bi ihtimal buda...yada iğnelerin etkisi kafam karısık..şöyle hamileyimmm oleyyy die sevinipte kimseye söyleyemedim.. allahım t
m aşılama olanlara olacaklara o güzel haberi duymayı nasip etsin ve benide içinde..aminnnnnnnnnn
cok üzgünümohhs olmuş bende...yani yumurtalıklar aşırı uyarılmış şuan en büyük yumurtam 32 dahada arkasından 31..20..19..21..22... bi cok yumurta..doktor istirahat verdi ağrım cok olursa şişkinlik olursa idrarım cok az gelirse acile gel dedi..gebe kalmıs olsam bile cok riskli olacağını söyledi
Cevabiniz icin tesekkur ederimasilamadan sonra agrim oldu ama tutmadi.
bnce onunla alakasi yok.olacaksa olur oyuzden agrim var olacak yada agrim yok tutmadi gibi dusunmeyin sonrasinda uzulursunuz benden soylemesi
inşallah, beklemedeyim :))
ben de bugün asilamamim tutmadigini öğrendim. hayırlısı..birkaç dinlenip sonra tekrar deneyecegim insallah..
😞 bende merak ettim yazdım ama
ben de bugün asilamamim tutmadigini öğrendim. hayırlısı..birkaç dinlenip sonra tekrar deneyecegim insallah..
Canım bu sabah bi anda gelen aşırı kanamam ve aşırı sancımda bu ay ki umudum da çöpe gitti malesef ama sancım o kadar fazlaydıki ve işe gitmek zorundayız bayılıcaktım nerdeyse ilk defa bu kadar sancılı oldum ve normalde benm sancım 3 gün sürer ama şuna azalmış durumda geçicek gibi moralim çokk bozuk yarın doktoruma gidicem bakalım ne dicek
sende hamilesin bence canım demedin deme
Evet cnm Allah gonlunuze gore versin saglikli olsunda hayirlisiyla
Merhabalar, siteye yeni uye oldum carsamba gunu ilk asilamam yapildi yani iki gun oldu benim hic bir kasik avrim felan yok benim gibi olupta hamile kalan var mi? Cok stres yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?