Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bekle bence aşılamadan sonra 3 haftayı tamamla sonra kan tahlili yaptır cnm.

Evet haklisin. Doktoru aradim. Asilama sonucunu 14 ile 21. Gunler arasi sonuc verebilir dedi...pek umudum yok ama bakalim...hayirlisi ise sonraki aylara insalllah...

Sen regli oldun mu..belirtilerin neler

Herkese hayirli ve guzel haberler insallah

Bekle bence aşılamadan sonra 3 haftayı tamamla sonra kan tahlili yaptır cnm.

Evet haklisin. Doktoru aradim. Asilama sonucunu 14 ile 21. Gunler arasi sonuc verebilir dedi...pek umudum yok ama bakalim...hayirlisi ise sonraki aylara insalllah...

Sen regli oldun mu..belirtilerin neler

Herkese hayirli ve guzel haberler insallah.

Arkadaslar asilama yaptirali uc gun oldu hic akintim yok, sizde durum nedir

Son düzenleme:

Yok cnm olmadım. Bugün ilacımın son günü.bakalım gün sayıcam artık. Hayırlısıyla güzel haber alırız inş.

Yok öyle yorma belirtileri günler geçmiyo yoksa. Daha yeni olmuş senin. Sonuç çıkmadan belli olmaz hiçbir şey

Gecmeyecek sanirim bu gunler insan bir belirti ariyor iste kendinde rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin. Ins

Gecmeyecek sanirim bu gunler insan bir belirti ariyor iste kendinde rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin. Ins

Bende bitmez sanıyordum bugün 16. Günüm. Bende çok aradım belirti ama belirtiler yanıltabiliyor psikolojik olabiliyor. İnş hepimiz anne olalım o güzel duyguyu en yakın zamanda yaşayalım.

Bende bitmez sanıyordum bugün 16. Günüm. Bende çok aradım belirti ama belirtiler yanıltabiliyor psikolojik olabiliyor. İnş hepimiz anne olalım o güzel duyguyu en yakın zamanda yaşayalım.
artik sonucu ogrenme vakti gelmis ne guzel ins guzel sonuc olur nezaman yapiyosun canim test? Asilamani igneden kac saat sonra yaptilar? Kac yumurta vardi?

artik sonucu ogrenme vakti gelmis ne guzel ins guzel sonuc olur nezaman yapiyosun canim test? Asilamani igneden kac saat sonra yaptilar? Kac yumurta vardi?

İnş cnm. Drum ilaç verdi 12 gün aldım bugün bitti. Şimdi beklicem olmazsam çarşambaya kadar Dr a gidicem. İnş olmam. 30 saat 45 dk sonra yapıldı cnm ☺️ 4 tane istenen boyuta gelmiş yumurta vardı cnm. Senin

Canim benim 29 saat sonra yapildi erkenmi diye uzuluyorum. Iki yumurta vardi adetin 15. Gunu oldu asilamam ilac felan vermedi dr bana. Bizde morfoloji sıkıntıydı sizde varmiydi problem? Ins carsamba gunu guzel haberler verip bizlerede umut olursun. Ilk asilamanmiydi canim

14. Gün yapıldı benimde. Ilk aşılamam evet ama ondan önce 2 kez tüp bebek yaptırdım. Sayı ve morfoloji sıkıntısı vardı sayı yükseldi motfolojiyi sorun etmedi Dr aşılamada yıkama işlemi olduğu için. İnş cnm hepimiz güzel haberler alırız

Sıkıntılar paylastikca azalirmis derler ya kesinlikle dogruymus burada konusunca cok rahatliyorum bizi bizden baskaa kimse anlayamiyor malesef cok tesekkur ederim burcakgnc guzel haberini bekliyorum

Son düzenleme:
Sıkıntılar paylastikca azalirmis derler ya kesinlikle dogruymus burada konusunca cok rahatliyorum bizi bizden baskaa kimse anlayamiyor malesef cok tesekkur ederim burcakgnc guzel haberini bekliyorum

Kesinlikle öyle. Anlamazlar. İnş bende bekliyorum isteyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim

benim aşılamadan itibaren akıntım hep devam etti. hala da devam ediyor. kan testim negatif cıktı.
insallah güzel hayırlı sonuclar alırsınız...

ben doktora sormustum. catlatma ignesinden sonra 36 saat en geç 40. saatte aşılamanın yapılması gerekiyormus. 29.saat normal bence. erken degil. spremler zaten yumurtlama döneminde 3-4 belki daha uzun yaşayabiliyorlarmış yumurtalık tüplerinde. akıntın da spremlerim yaşaması ve ilerlemesi için uygun ortamı sağlamak içinmiş..
hayırlı ve güzel haberler insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…