Bekle bence aşılamadan sonra 3 haftayı tamamla sonra kan tahlili yaptır cnm.
Bekle bence aşılamadan sonra 3 haftayı tamamla sonra kan tahlili yaptır cnm.
Evet haklisin. Doktoru aradim. Asilama sonucunu 14 ile 21. Gunler arasi sonuc verebilir dedi...pek umudum yok ama bakalim...hayirlisi ise sonraki aylara insalllah...
Sen regli oldun mu..belirtilerin neler
Herkese hayirli ve guzel haberler insallah.
Ben daha sonuç almadım ama akıntım oldu hep. ��
Benim hic yok olmadi sanirimsizin sonuc ne zaman belli olacak? Fazlami oluyor akinti
Yok öyle yorma belirtileri günler geçmiyo yoksa. Daha yeni olmuş senin. Sonuç çıkmadan belli olmaz hiçbir şey
Gecmeyecek sanirim bu gunlerinsan bir belirti ariyor iste kendinde rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin. Ins
artik sonucu ogrenme vakti gelmis ne guzel ins guzel sonuc olur nezaman yapiyosun canim test? Asilamani igneden kac saat sonra yaptilar? Kac yumurta vardi?Bende bitmez sanıyordum bugün 16. Günüm. Bende çok aradım belirti ama belirtiler yanıltabiliyor psikolojik olabiliyor. İnş hepimiz anne olalım o güzel duyguyu en yakın zamanda yaşayalım.
artik sonucu ogrenme vakti gelmis ne guzel ins guzel sonuc olur nezaman yapiyosun canim test? Asilamani igneden kac saat sonra yaptilar? Kac yumurta vardi?
İnş cnm. Drum ilaç verdi 12 gün aldım bugün bitti. Şimdi beklicem olmazsam çarşambaya kadar Dr a gidicem. İnş olmam. 30 saat 45 dk sonra yapıldı cnm ☺️ 4 tane istenen boyuta gelmiş yumurta vardı cnm. Senin
Canim benim 29 saat sonra yapildi erkenmi diye uzuluyorum. Iki yumurta vardi adetin 15. Gunu oldu asilamam ilac felan vermedi dr bana. Bizde morfoloji sıkıntıydı sizde varmiydi problem? Ins carsamba gunu guzel haberler verip bizlerede umut olursun. Ilk asilamanmiydi canim
14. Gün yapıldı benimde. Ilk aşılamam evet ama ondan önce 2 kez tüp bebek yaptırdım. Sayı ve morfoloji sıkıntısı vardı sayı yükseldi motfolojiyi sorun etmedi Dr aşılamada yıkama işlemi olduğu için. İnş cnm hepimiz güzel haberler alırız
Sıkıntılar paylastikca azalirmis derler ya kesinlikle dogruymus burada konusunca cok rahatliyorum bizi bizden baskaa kimse anlayamiyor malesefcok tesekkur ederim burcakgnc guzel haberini bekliyorum
Gecmeyecek sanirim bu gunlerinsan bir belirti ariyor iste kendinde rabbim bu duyguyu hepimize tattirsin. Ins
Kesinlikle öyle. Anlamazlar. İnş bende bekliyorum isteyen herkese hayırlı evlatlar versin Rabbim
Canim benim 29 saat sonra yapildi erkenmi diye uzuluyorum. Iki yumurta vardi adetin 15. Gunu oldu asilamam ilac felan vermedi dr bana. Bizde morfoloji sıkıntıydı sizde varmiydi problem? Ins carsamba gunu guzel haberler verip bizlerede umut olursun. Ilk asilamanmiydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?