aynen yaa süperrr olurrr ALLAhım nasip etsin
Âmin cnm inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok karşığız cnm ya değerlerimiz yükselince aşılama olur dedi bizde çok sevindik tüp bebekten daha kolay diye. Mart Nisan 2 kere yaptırdık olmadı. Ben vazgeçtim 3 ten. Olmuyorsa tüp bebek yaptırırız diye benim Drum yapalım dedi 3üde. Eşimde istedi tmm dedim bu son.eşimin Üroloji Dryla görüştük 3 ü yap ama başka Drda yaptır dedi. Ben o arada haplarımı kullandım 3. Aşılama için.dün Üroloji Drnun önerdiği tüp bebek Dryla görüştüm bu ay yaptırma dedi ilk adetinde gel iğneyle geliştirip aşılamanı yapalım dedi. Bende tmm dedim.benim bide eşimin ameliyatından önce 2 tüp bebek tedavimde oldu tatlım. Yoğun tedavi yani.
Rabbim yar yardmcn olsn cnm bize hic olmaz demsti doktrlar bnm esimde genel cerrah bu arada bi kadin dogumcu arkdasi yapti asilamami asilamadn once hamlymsim asilamada iki tutunca 3 kuzum oldum doktorlari cok iyi secmk gerekiyo esim ameliyat oldu vs vs bisuru sey bunlardn once itikat onemli
aynen yaa süperrr olurrr ALLAhım nasip etsin
Cnm nbr nasılsın?haberler nasıl bebiş nasıl?
Cnm nbr nasılsın?haberler nasıl bebiş nasıl?
Iyiyim cnim sen nasilsin bebiste iyi ALLAH a sukur 4 cm olmuss2 hafta sonrada ense kalinligina bakcakk
Iyiyim cnim sen nasilsin bebiste iyi ALLAH a sukur 4 cm olmuss2 hafta sonrada ense kalinligina bakcakk
Bende iyiyim cnm. Çok iyi çok sevindim 😊 senin adına...maşallah
Bende iyiyim cnm. Çok iyi çok sevindim 😊 senin adına...maşallah
Saol cnimm bendE sewindim valla herşey iyidiyince
Saol cnimm bendE sewindim valla herşey iyidiyince
Nbr cnm nasılsın?
Nbr cnm nasılsın?
Iyiyim canım benım sen nasilsinn?
Iyiyim canım benım sen nasilsinn?
Bende iyiyim. Görüşemedik ne zamandır bakim dedim ☺️
Aynen cnimm
cnım benim napıon adet oldun mu başladınızmı iğnelere uzak kaldır bayadır
cnım benim napıon adet oldun mu başladınızmı iğnelere uzak kaldır bayadır
Aynen cnm... Yok olmadım daha adet 30 da büyük ihtimal. Grip oldum çok fena bir haftadır. Başlayana kadar iyice düzelsem bari ☺️ sen nasılsın napıyorsun?
Aynen cnm... Yok olmadım daha adet 30 da büyük ihtimal. Grip oldum çok fena bir haftadır. Başlayana kadar iyice düzelsem bari ☺️ sen nasılsın napıyorsun?
aman yavrucum geçmiş olsun inş geçer o zmana kadar yaa. bende iyiyim işte cuamrtesi gittik doktora bebeğe giden sol damarım darmış biraz bebek sağdan besleniyormuş genelde o yüzden ilaç verdi onu kullanıyorum olabilir normal dedi ama tedirginim işte
aman yavrucum geçmiş olsun inş geçer o zmana kadar yaa. bende iyiyim işte cuamrtesi gittik doktora bebeğe giden sol damarım darmış biraz bebek sağdan besleniyormuş genelde o yüzden ilaç verdi onu kullanıyorum olabilir normal dedi ama tedirginim işte
Saol tatlım. Hmm normal dediyse rahat ol. Gerçi bizim gibi zor elde edenler bu güzelliği kucağımıza alana kadar diken üzerinde.
Saol tatlım. Hmm normal dediyse rahat ol. Gerçi bizim gibi zor elde edenler bu güzelliği kucağımıza alana kadar diken üzerinde.
aynen hamile kaldım ama hala düşünceler dewam aman bişi olurmu şöle olurmu böle olurmu tam sewincini yaşayamıyorsun bile :):)
aynen hamile kaldım ama hala düşünceler dewam aman bişi olurmu şöle olurmu böle olurmu tam sewincini yaşayamıyorsun bile :):)
😊 inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın. Bende tabi ☺️
😊 inş hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın. Bende tabi ☺️
inş cnım ALLAh isteyen herkese versinnnn
inş cnım ALLAh isteyen herkese versinnnn
Âmin cnm İnşaallah.
Âmin cnm İnşaallah.
slm cnım benim nasılsın naptın oldun mu aşılamaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?