Aşılama MART ayında aşılama yaptıracak olanlar haydin buyrun :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi cycas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ole cnim benim bende teyzemden biliyorum oda kac yillik ewli hersey denedi ama olmaditup bebek asilama hersey. Ama hala uzulurr kim hamile kalsa kotu olur ama banaen cok dua eden oydu ALLAH razi olsun. Gerci bizde kimse asilama yaptirdigimizi bilmiyor buda cok kotu ; (; (

Neden cnm bilmiyorlar. ailelerde mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden cnm bilmiyorlar. ailelerde mi?

Yok cnim kimse benim esimin bi hastaligi var o yuzden korunmasiz iliskiye giremiyoruz yani buda hic cocuk olmicak anlamina geliyor o yuzden asilama yaptik ve kimse bilmiyor ben daha aralik 14 de ewlndim yeniyiz yani

Yok cnim kimse benim esimin bi hastaligi var o yuzden korunmasiz iliskiye giremiyoruz yani buda hic cocuk olmicak anlamina geliyor o yuzden asilama yaptik ve kimse bilmiyor ben daha aralik 14 de ewlndim yeniyiz yani

Hmm anladım cnm.peki hastalığını bilmiyorlar mı?Olsun bilmesinler gerekte yok zaten benimkiler biliyorda ne oluyor sırf sıkıntı.

Hmm anladım cnm.peki hastalığını bilmiyorlar mı?Olsun bilmesinler gerekte yok zaten benimkiler biliyorda ne oluyor sırf sıkıntı.

Yok cnim bilmiyorlar bizde nisanliyken ogrendik rastgele. Zaten soylesem gercekteb cok sikinti olur o yuzden gerek yok biz bole mutluyuz ALLAH imda bebiside nasip etti ins dogacakk iyiyiz yani bole.

Yok cnim bilmiyorlar bizde nisanliyken ogrendik rastgele. Zaten soylesem gercekteb cok sikinti olur o yuzden gerek yok biz bole mutluyuz ALLAH imda bebiside nasip etti ins dogacakk iyiyiz yani bole.

İnş cnm en iyisini yapmışsınız. Ben uzak olsalar kimseye söylemezdim aynı binada oturuyoruz saklanmazdı git gel Dra felan. Bizim bide süreçte 2.5 yıl

Aynen cnim ayni binada olunca mutlaka ogrenilir olsun bilsinler oda sikinti degil sizin elinizde olan bisi degil bak bir suru emek harciyorsun aci cekiyorsun ALLAH nasip etmeyince olmuyor. Sizinkilerde bunun ALLAH tan oldugunu biliyorsa düşünüyorsa sikinti yaratmazlar sana ama bu konuda duyarsiz insanlar oluyor sanki suc sendeymis gibi ustune geliyorlar senin ne cektigini bilmeden. Sizinkiler bole değildir ins sikinti yapmiyorlardir size

Maalesef pekte iyiler diyemicem. Annesi problemli daha çok ilk öğrendiğimizden beri aramız pek iyi değil.ben mesafeliyimde bişey diyemiyor.

Iyim canim cok sukur bebislerde iyiler sanal teyzesi cok bulanti oluyo siddetli sekilde yarn kontrol var bakalm

☺️ sanal teyze sevdim bunu. İnş iyilerdir. Bulantıda zor olur ama bizim gibi zor sahip olanlara olmaya çalışanlara hiç gelir. 3 üzler dimi belki 4 olabilir demiştin

Maalesef pekte iyiler diyemicem. Annesi problemli daha çok ilk öğrendiğimizden beri aramız pek iyi değil.ben mesafeliyimde bişey diyemiyor.

Hadi yaa bu kötü iste cnim bide ayni bina zor. Senin esinde sikinti vardi demi cnim sende dgildi

Hadi yaa bu kötü iste cnim bide ayni bina zor. Senin esinde sikinti vardi demi cnim sende dgildi

Evet cnm eşimde.eşim yanımda bende mesafeliyim uzak kalıyorlar mecbur. Kayınvalidem problemli daha çok babası eşime destek ondan daha iyi.

Evet cnm eşimde.eşim yanımda bende mesafeliyim uzak kalıyorlar mecbur. Kayınvalidem problemli daha çok babası eşime destek ondan daha iyi.

ALLAhım yaa böle insanlara çok kızıyorum demekki cnım bide senden kaynaklanan bişi olsa vay halinee. olsun ALLAhım görüyor herşeyii elbet gün gelir herşey güzel olur sende hatırlatırsın kayınvalidene yaptıklarını.

Aynen cnm ama Allah razı olsun eşimden her yönden. O kadar olandan sonra eskisi gibi olamam onunla lazım değil hiçbirşeyi. Uzak dursun yeter

Aynen cnm ama Allah razı olsun eşimden her yönden. O kadar olandan sonra eskisi gibi olamam onunla lazım değil hiçbirşeyi. Uzak dursun yeter

aynen cnım eşin seni tutuyorsa her konuda laf söletmiyorsa senden yanaysa bundan daha güzel bişi yok. sadece bebek değil mutlaka başka konularda vardır belki. sendne uzak olsun yeter inş bebişide alırsında çok mutlu olursun cnım kocanla.

İnş cnm Rabbim bu ay bizi mükafatlandırır inş. Çok ihtiyacım var bu mutluluğa

Merhaba Arkadaşlar,

Çok uygun fiyata

Merional 75 : 07.2014 Son Kullanım Tarihli (17 Adet) (Hem tüp bebek hemde aşılama tedavisinde kullanılıyor)

Adet fiyatı 7,50 TL

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirsiniz. İstanbuldayım elden yada kargo ile teslim edilebilir.
Uygun koşulda saklanmaktadır. Elimde kalıp ziyan olmasın ihtiyacı olan yazsın fiyatı da görüşürüz
Benim tüp raporum Ekim de çıkacağından kullanamayacağım.Tek derdim birinin işine yarasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…