İnş cnm Rabbim bu ay bizi mükafatlandırır inş. Çok ihtiyacım var bu mutluluğa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inş cnm benimm inş.
Bu ayki aşılamamı iptal ediyorum cnm vazgeçtim bugün Tayfun hoca var tüp bebek Dru. Onunla görüştüm ilk adetimde iğneli aşılama olacak inş.
☺️ sanal teyze sevdim bunu. İnş iyilerdir. Bulantıda zor olur ama bizim gibi zor sahip olanlara olmaya çalışanlara hiç gelir. 3 üzler dimi belki 4 olabilir demiştin
Rabbim sizlerede cifter cifter versn canim bnm
Amiinn cnm inş inş
2 yıl 8 aylık evliyim cnm. İlk 4-5 ay korunduk sonra istedik olmadı. 10 aylık evliyken Dra gittim. O günden beri peşindeyim bu işinCanm sn kac yillk ewlsn kac senedr cocuk istysn yad kac
2 yıl 8 aylık evliyim cnm. İlk 4-5 ay korunduk sonra istedik olmadı. 10 aylık evliyken Dra gittim. O günden beri peşindeyim bu işin
Bu ayki aşılamamı iptal ediyorum cnm vazgeçtim bugün Tayfun hoca var tüp bebek Dru. Onunla görüştüm ilk adetimde iğneli aşılama olacak inş.
Igne kullaanip olemi asilama yapacak hayirlisi cnim benimm olsum dinlenirsin bu ay hem ole daha cok mu sansin olurmus igneli
Doktorlar ne diyo peki bitanem
Igne kullaanip olemi asilama yapacak hayirlisi cnim benimm olsum dinlenirsin bu ay hem ole daha cok mu sansin olurmus igneli
Evet cnm yumurtalarım iğneyle büyütülüp aşılama öyle olacak. İlacımı sordu söyleyince iğne olacak dedi. Bende tmm dedim napim bu seferde böyle olsun 😕
Olsun cnim yumurtaliklar buyuk olunca kalma ihtimalinde cok oluyor demekki o zaman 1 ay var suanEvet cnm yumurtalarım iğneyle büyütülüp aşılama öyle olacak. İlacımı sordu söyleyince iğne olacak dedi. Bende tmm dedim napim bu seferde böyle olsun 😕
Olsun cnim yumurtaliklar buyuk olunca kalma ihtimalinde cok oluyor demekki o zaman 1 ay var suan
Yok cnm geçen ay 30 Nisan'da regl oldum bu ayda öyle olur büyük ihtimal 20 gün felan var 😊
Yok cnm geçen ay 30 Nisan'da regl oldum bu ayda öyle olur büyük ihtimal 20 gün felan var 😊
aman iyi bari daha az varmışşş
aman iyi bari daha az varmışşş
Evet cnm. Bu tüp bebek doktorumla kadın doğumcum aynı hastanede. 2 sini ona yaptırdım 3. Ye başladım nasıl iptal edicem onu düşünüyorum. 😏
Evet cnm. Bu tüp bebek doktorumla kadın doğumcum aynı hastanede. 2 sini ona yaptırdım 3. Ye başladım nasıl iptal edicem onu düşünüyorum. 😏
bişi olmaz cnım git söle yaptırmak istemiyorum şuan ara vercem de çıksın aradan o nie acaba iğneye başlamadı yaa doktordan doktorada bir sürü fark vr yaa ALLAh iyileri ile karşılaştırsın
bişi olmaz cnım git söle yaptırmak istemiyorum şuan ara vercem de çıksın aradan o nie acaba iğneye başlamadı yaa doktordan doktorada bir sürü fark vr yaa ALLAh iyileri ile karşılaştırsın
Âmin cnm inş. Bilmiyorum ki cnm anlamadım bende. Hayırlısı hakkımda inş bu sefer olacak. Fakülteye gitmem belki bi sebep olacak başka sonuca
Âmin cnm inş. Bilmiyorum ki cnm anlamadım bende. Hayırlısı hakkımda inş bu sefer olacak. Fakülteye gitmem belki bi sebep olacak başka sonuca
aynen cnım çok iyi yaptın değiştirerek sonuçta ikisini o denedi olmadı bu seferki doktor inşşş çok güsel sonuçlar olacak. ikiz olsunda ağlasınlar başında inş
aynen cnım çok iyi yaptın değiştirerek sonuçta ikisini o denedi olmadı bu seferki doktor inşşş çok güsel sonuçlar olacak. ikiz olsunda ağlasınlar başında inş
Ay inş bende çok isterim ikiz. Ailemde var babamla amcam ikiz. Normal olsa bile o ihtimalim olacaktı. Aşılamanın normalden pek farkı yok ya olur inş 😀
Ay inş bende çok isterim ikiz. Ailemde var babamla amcam ikiz. Normal olsa bile o ihtimalim olacaktı. Aşılamanın normalden pek farkı yok ya olur inş 😀
o zaman inş cnım benimmm hahaa ay keyiflendim düşüncesi bile çok güzell inş olurlar cnımm
o zaman inş cnım benimmm hahaa ay keyiflendim düşüncesi bile çok güzell inş olurlar cnımm
İnş cnm düşünceleri bile güzel huzur verici olunca nasıl olur bi düşünsene 😉
İnş cnm düşünceleri bile güzel huzur verici olunca nasıl olur bi düşünsene 😉
aynen yaa süperrr olurrr ALLAhım nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?