Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Merhabaaaaa idrar testinde silik çizgi var mıydı? Adetin baya geçmiş normalde bu kadar gecikme olmuyorsa, şimdiki yerleşme kanaması olabilir , yerinde olsam kan testi yaptırırdım...

canım mide bulantısı başladı hafiften, birden ayağa kalkınca başım dönüyo ve çok halsizim kese muhakkak görünür ama kalp atışlarını görmek için stres yapma. 8. haftaya kadar görünmeyen var. doktorum beni bildiği için 10 gün sonraya verdi. benim daha öncesinden bebeğimin kalbi durdugu için bi kürtajım oldu, beklemek daha iyiyimiş gibi geliyo o yüzden. sağlıkla gelsinlerde beklerizz sorun değil

Son düzenleme:
Merhabaaaaa idrar testinde silik çizgi var mıydı? Adetin baya geçmiş normalde bu kadar gecikme olmuyorsa, şimdiki yerleşme kanaması olabilir , yerinde olsam kan testi yaptırırdım...

ya ıdrar testı negatıf cıkınca canım sıkıldı yaptırmadım normalde bu kadar cok gecıkme yasamam

Ben ilk idrar testi yaptığımda iki çizgide aynı koyulukta olacak sanıyordum , ikinci çizgi çıkmayınca atmıştım, sonra 2 gün sonra çöpyen almıştım , gün ışığında farkediyordu....

Ne heyecanlı kızlar yaaaa , dua edin Rabbim bize de nasip etsin :)))

canım çok erken gitmişsin doktora. beta hcg değeriyle ilgisi yok, ben ne düşük değerlerle doğuranları biliyorum. hergün katlanıyor o değerler. hiiiççç stresss yapma lütfenn. bende 10 gün sonra gidicem ilk muayneme.

mrb arkadaslar ben bu pazartesi ilk kontrolume gıdecegim fakat daha 5 hafta olcak ozamana ve buuyuk ıhtımalde alttan ultrasonla bakcak sizlere neler yapıldı muanenizde anlatırmısınız bıde 5. haftanızda hcgnız kaç cıktı benım adetten bır gun önce 101.07 cıktı bakalım 5 gunde nekadar artcak

sunuda demek ıstıyorum sadece benmı boleyım bılmıyorum ben ılk kontrolumun gununu getıremıyorum 9 ayı nasıl getrcem ya off cok strese gırıyorum merak edıyorum cok yıpranıyorum hamıle olmadan once ne zaman hamıle kalcam sımdı hamıleyım ne zaman gorcem saglıklımı kalbı atıyormu kucAGıma alabılcekmıyım falan falan cıldırcam :/

canım her geçen gün 2 kat artıyormuş. bende 4.haftasında muayene oldum ve alttan oldum çok küçük olduğu için ama bir zararı yokmuş.

yoğun bel ağrılarımın sonunda akşam 8 de doktora gittim , ve kesemi gördükkkk rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum görünmeyebilirde dedi ama gördüüüü,ultraonla karından baktı ilkaylarda alttan muayene etmiyorum dedi
5 haftalık gebeyim pzt 6. haftama giricem inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını dıuycaz herşey çok normal dedi doktor binlerce kez şükürler olsun,
darısı sizlere kızlar o kadar rahatladımki anlatamam, bu gece rahatça uyuyabilirim artık

Benim de bel agrim var ama adet gunume 1-2 gun kaldi hamilelik belirtisi olabilirmiki

amin canım benim inş. gelir meleğim artık ama bazen çok umutsuzluğa düşüyorum

iyide cnm saten alttan muane ilk alarda yapılır muane derken vajınal ulltrason dedıgıne emınmısın ? cunku bu vaınal ultrason sadece 4 5 haftalıkken yapılıyor dıger ayllar ustten karından ultrason oluyor alta gerek kalmıyor cunku

evet gayet eminim ne dediğine, doktordan doktora değişebiliyor yorumlardada bunu okumuştum , yapılamaz demedi ben yapmıyorum dedi sadece o yüzden şüphede kalmayın canım, doktora güvenmek lazım bende güveniyorum,

anladım cnm cvb için tskler.. umarım bnde senın kadar sanslı olurumda benımkide gozukur senle cok yakın gunlerımız bakalım pazartesiye kadar gozuksun inş :)

tebrikler arkadaslar:) ben bhcg nin 1500 olmassı gerekiyor karın ultrasondn görunmuo die biliyorum.100 lu rakamlarda doktor nasıl karından bakıo keseye anlamıs değilim :)

tebrikler arkadaslar:) ben bhcg nin 1500 olmassı gerekiyor karın ultrasondn görunmuo die biliyorum.100 lu rakamlarda doktor nasıl karından bakıo keseye anlamıs değilim :)

canım ben yarın 6. haftama giricem 100 lü rakamları geçtik artık görünmesi normal , görenmeyebilirdide ama görünmemesi kötü birşey var anlamına gelmez dedi dr. ben gördüm darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…