merhaba ewet 3 gun önce yaptım ama hayır yanlıza tek cızgıydı umutlanmakta ıstemıyorum sanırım adet oluyorumMerhabaaaaa idrar testinde silik çizgi var mıydı?
kızlarr merhaba nasılsınız..
sizlere bişey sormak ıstıyorum bugun adetımın gecıkelı 11. gunu 3 gun once test ıcın ıdrar ornegı aldıgımda ıdrarda cok garip seyler wardı tortu gıbı ve çok köpüklüydü suan da hafıf kahverengı leke gelıyor benden sızce hamıle olabılırmıyım yoksa adetmı oluyorum yardımcı olursanız cok sewınırım
sana da gecmıs olsun canım sevindim yukselmesıne masallah
ben carsamba gıdıcem ama kimileri dha gorunmez dıyo insallah görünür cok merak ediorum minik fasulyemi:)))
sen de mıde bulantısı basladı mı? bende hafıf oluyor ama cıkarma yok sımdılık
Merhabaaaaa idrar testinde silik çizgi var mıydı? Adetin baya geçmiş normalde bu kadar gecikme olmuyorsa, şimdiki yerleşme kanaması olabilir , yerinde olsam kan testi yaptırırdım...
canım mide bulantısı başladı hafiften, birden ayağa kalkınca başım dönüyo ve çok halsizimkese muhakkak görünür ama kalp atışlarını görmek için stres yapma. 8. haftaya kadar görünmeyen var. doktorum beni bildiği için 10 gün sonraya verdi. benim daha öncesinden bebeğimin kalbi durdugu için bi kürtajım oldu, beklemek daha iyiyimiş gibi geliyo o yüzden. sağlıkla gelsinlerde beklerizz sorun değil
Ne heyecanlı kızlar yaaaa , dua edin Rabbim bize de nasip etsin :)))
Bana kese mese demedi..
15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi..
Çok korkuyorum ters birşey vardır diye..
Kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum..
21 Mart'ta beta yaptırdım değerim 495,1'di..
Hamilesin dedi, ama ultrasonda birşey göremedi..
Normal mi bu durum sence?
Son adet tarihim 16 Şubat..
sunuda demek ıstıyorum sadece benmı boleyım bılmıyorum ben ılk kontrolumun gununu getıremıyorum 9 ayı nasıl getrcem ya off cok strese gırıyorum merak edıyorum cok yıpranıyorum hamıle olmadan once ne zaman hamıle kalcam sımdı hamıleyım ne zaman gorcem saglıklımı kalbı atıyormu kucAGıma alabılcekmıyım falan falan cıldırcam :/
mrb arkadaslar ben bu pazartesi ilk kontrolume gıdecegim fakat daha 5 hafta olcak ozamana ve buuyuk ıhtımalde alttan ultrasonla bakcak sizlere neler yapıldı muanenizde anlatırmısınız bıde 5. haftanızda hcgnız kaç cıktı benım adetten bır gun önce 101.07 cıktı bakalım 5 gunde nekadar artcak
yoğun bel ağrılarımın sonunda akşam 8 de doktora gittim , ve kesemi gördükkkk rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum görünmeyebilirde dedi ama gördüüüü,ultraonla karından baktı ilkaylarda alttan muayene etmiyorum dedi
5 haftalık gebeyim pzt 6. haftama giricem inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını dıuycaz herşey çok normal dedi doktor binlerce kez şükürler olsun,
darısı sizlere kızlar o kadar rahatladımki anlatamam, bu gece rahatça uyuyabilirim artık
Aynı durumdayız..
Benim de son adet tarihim 16 Şubat..
Muhtemel hamilelik sürelerimiz aynı..
Doktor ultrasonda göremedi..
Tam olarak ne kadarlık hamile olduğumu da bilmiyorum..
Beta sonucum 21 martta 495,1'di. Sonrasında tekrar ölçtürmedim..
Görememesi normal mi aceba?
Canım benim üzülme lütfen..
Bana doktor imkansız dedi..
Ben de boşverdim ilaç tedavisine başladık ama hiç umudum yoktu..
Olmazsa olmaz dedim geçtim..
Biliyorsunya adetim gecikince test bile yapmadım..
Ama Allah ol dedi mi herşey oluyor..
Rahat olmaya çalış..
Olsun diye yapma o işi..
Biliyorum yakında senin de meleğin gelecek..
Ben inanıyorum..
yoğun bel ağrılarımın sonunda akşam 8 de doktora gittim , ve kesemi gördükkkk rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum görünmeyebilirde dedi ama gördüüüü,ultraonla karından baktı ilkaylarda alttan muayene etmiyorum dedi
5 haftalık gebeyim pzt 6. haftama giricem inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını dıuycaz herşey çok normal dedi doktor binlerce kez şükürler olsun,
darısı sizlere kızlar o kadar rahatladımki anlatamam, bu gece rahatça uyuyabilirim artık
iyide cnm saten alttan muane ilk alarda yapılır muane derken vajınal ulltrason dedıgıne emınmısın ? cunku bu vaınal ultrason sadece 4 5 haftalıkken yapılıyordıger ayllar ustten karından ultrason oluyor alta gerek kalmıyor cunku
evet gayet eminim ne dediğine, doktordan doktora değişebiliyor yorumlardada bunu okumuştum , yapılamaz demedi ben yapmıyorum dedi sadece o yüzden şüphede kalmayın canım, doktora güvenmek lazım bende güveniyorum,
tebrikler arkadaslar:) ben bhcg nin 1500 olmassı gerekiyor karın ultrasondn görunmuo die biliyorum.100 lu rakamlarda doktor nasıl karından bakıo keseye anlamıs değilim :)
canım adını bildiğim bilmediğim herkese çok çok dualar ettim ama en çokta unlugule ettim yalan yokRabbim isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu. Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?