anladım cnm cvb için tskler.. umarım bnde senın kadar sanslı olurumda benımkide gozukur senle cok yakın gunlerımız bakalım pazartesiye kadar gozuksun inş :)
inşallah gözükür canım kalbini ferah tut, şimdide kalp atışlarını merak ediyorum 9 ay böyle geçicek galiba
Kızlar merhaba şu anda adetimin 3.günündeyim 6 gün sürüyor bebek düşünüyoruz hamile kalma günleri 12. 14. 16. günler diye biliyorum sizede sormak istedim ne yapmam gerekiyor?bilgilendirirseniz sevinirim
kaç günde bir regl oluyosun ki?
canım şöyle açıklıyayım adet döngün-14 (14 değişmez) = yumurtlama günün yani; 28-14= 14 yani 14.gün yumurtluyorsun ama bence ayın 10 dan itibaren o hafta günaşırı ilişki olsun
arkadaşlar benım durumum çok karışık aklı sır erdiremedim. öncelikle ben dostinex kullanıyorum. perşembe günü son hapımı içtim. aynı zamanda bu ay ovu testiyle yumurtlama günümü takip ettim 1o. günden itibaren. 21 ve 22. günde yani bu hafta çarşamba perşembe koyu çizgiyi gördüm. sonrasında ovu testim bittiği için yapamadım. silikleştimi bilemıyorum. cuma günü adetin 23, günü çamaşırımda sarımsı pembemsi birkaç leke gördüm. peçeteyle silince sümüksü sarı bir akıntı farkettim .yumurta çatladı herhalde dedim.devamı gelmedi dün de çamaşırımda bir leke daha oldu sarımsı açık kahve. başkada bir şey olmadı. bugun de peçeteyle silince yıne o sümüksü sarı akıntıyı gördüm ama çamaşırıma gelecek kadar yok. wcye her gittiğimde silince görüyorum çok karnım ve belım ağrıyor. normal şartlarda ayın 28- 29 unda regl olmam gerekiyordu. ama ovu testlerine göre geç yumurtlama oldu. bu tarihte olmam imkansız diye düşündüm . yumurtlama geçse rellım de geç olur. belkı devamı gelır adet sökülemıyordur diye de düşündüm.3 gündür beklıyorum erken adette olabilir. hormon ilacı kullandım çünkü. neyse dün dayanamadım. adetıme bir haftadan fazla olmasına rağmen test yaptım silik çizgiyi gördüm. bu sabah yine yaptım yine kontrol çizgisinden biraz silik çizgi çıktı o kadar koyu değil .hem de hemen belirdi . bu kadar erken çıkarmı idrarda ya da bana ne oluyor anlamadım ya gebelik testi ya da ovu testleri yanlış vucudum bana oyun oynuyor.
arkadaşlar benım durumum çok karışık aklı sır erdiremedim. öncelikle ben dostinex kullanıyorum. perşembe günü son hapımı içtim. aynı zamanda bu ay ovu testiyle yumurtlama günümü takip ettim 1o. günden itibaren. 21 ve 22. günde yani bu hafta çarşamba perşembe koyu çizgiyi gördüm. sonrasında ovu testim bittiği için yapamadım. silikleştimi bilemıyorum. cuma günü adetin 23, günü çamaşırımda sarımsı pembemsi birkaç leke gördüm. peçeteyle silince sümüksü sarı bir akıntı farkettim .yumurta çatladı herhalde dedim.devamı gelmedi dün de çamaşırımda bir leke daha oldu sarımsı açık kahve. başkada bir şey olmadı. bugun de peçeteyle silince yıne o sümüksü sarı akıntıyı gördüm ama çamaşırıma gelecek kadar yok. wcye her gittiğimde silince görüyorum çok karnım ve belım ağrıyor. normal şartlarda ayın 28- 29 unda regl olmam gerekiyordu. ama ovu testlerine göre geç yumurtlama oldu. bu tarihte olmam imkansız diye düşündüm . yumurtlama geçse rellım de geç olur. belkı devamı gelır adet sökülemıyordur diye de düşündüm.3 gündür beklıyorum erken adette olabilir. hormon ilacı kullandım çünkü. neyse dün dayanamadım. adetıme bir haftadan fazla olmasına rağmen test yaptım silik çizgiyi gördüm. bu sabah yine yaptım yine kontrol çizgisinden biraz silik çizgi çıktı o kadar koyu değil .hem de hemen belirdi . bu kadar erken çıkarmı idrarda ya da bana ne oluyor anlamadım ya gebelik testi ya da ovu testleri yanlış vucudum bana oyun oynuyor.
çıkar döllenme süresine bağlı erken döllenme olduysa bilemezsinki :)
bence pazartesi ilk işin doktor olmalı ve test yaptırmalısın umarım hamişsindirr
yoğun bel ağrılarımın sonunda akşam 8 de doktora gittim , ve kesemi gördükkkk rabbime binlerce kez şükürler olsun doktorum görünmeyebilirde dedi ama gördüüüü,ultraonla karından baktı ilkaylarda alttan muayene etmiyorum dedi
5 haftalık gebeyim pzt 6. haftama giricem inşallah 2 hafta sonrada kalp atışlarını dıuycaz herşey çok normal dedi doktor binlerce kez şükürler olsun,
darısı sizlere kızlar o kadar rahatladımki anlatamam, bu gece rahatça uyuyabilirim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?