Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

anladım cnm cvb için tskler.. umarım bnde senın kadar sanslı olurumda benımkide gozukur senle cok yakın gunlerımız bakalım pazartesiye kadar gozuksun inş :)

inşallah gözükür canım kalbini ferah tut, şimdide kalp atışlarını merak ediyorum 9 ay böyle geçicek galiba

inşallah gözükür canım kalbini ferah tut, şimdide kalp atışlarını merak ediyorum 9 ay böyle geçicek galiba

canım tebrikler.bende 4. hafta içindeyim diye biliyorum ama demek farkediyormuş ultrasonda görününce.
hayırlısı ile kucağımıza alırız inşAllah.bende tedirginlik yok relaxım
6-7 hafta arası gitmeyi planlıyorum tabi acil bi durum söz konusu olmazsa (Allah korusun)

darısı başınıza inşALLAH.hepinize isimlerinizi bilmesemde dua ettim dün.ya rabbi dualarımızı kabul etsin inşAllah.
suriyeli bir aile gelmişti bizim buraya çok şükür yeni yerleştirdik ev bulup.
sağolsun kadın bir dua biliyor.yeşil yaprağa okuyup suya atıyor.onu içiyorsun.bana bunu yaptıktan sonra nail oldu,hatta rüyasını gördüm.
hatta ve hatta kadının oğlu mustafa eşime ebu hasan (hasanın babası ) dedi.bizde erkek olursa hasan talha koymayı hayal ettik hep.

tesadüf mü kader mi siz karar verin.

Kızlar merhaba şu anda adetimin 3.günündeyim 6 gün sürüyor bebek düşünüyoruz hamile kalma günleri 12. 14. 16. günler diye biliyorum sizede sormak istedim ne yapmam gerekiyor?bilgilendirirseniz sevinirim

canım şöyle açıklıyayım adet döngün-14 (14 değişmez) = yumurtlama günün yani; 28-14= 14 yani 14.gün yumurtluyorsun ama bence ayın 10 dan itibaren o hafta günaşırı ilişki olsun

canım şöyle açıklıyayım adet döngün-14 (14 değişmez) = yumurtlama günün yani; 28-14= 14 yani 14.gün yumurtluyorsun ama bence ayın 10 dan itibaren o hafta günaşırı ilişki olsun

Anladım cnm çok teşekkür ederimm 14. günümde 4 nisana geliyor internetten ovulasyon hesaplaması yaptım 5 nisan 15. günüm yani yumurtlamanın en yüksek olduğu gün diyor kafam karıştı benim de çünkü biliyorum 12.14.16. günler yumurtlama dönemleri niye 5 nisanı gösterdi anlamadım..2nisan 4 nisan 5 nisanda da yaparım artık çalışmaları sonra tekrar gün aşırı devam ederim allahımm inşallah tutar ya çok heyecanlıyım şimdiden..

benim adetim 2 gün gecikti belimin sol tarafı karın bölgemin sol tarafı ağrıyor şişkinlik hissediyorum gögüslerim 26 şubatta adetim bitmişti ogünden sonra hep ağrıyor...adetime 10 gün kala eşimle birlikte olduk ve pembemsi akıntı oldu şuanda hamile miyim ne dersiniz??????

kızlarr tekrar meraba:) bikaç gündür giremedim ne var ne yok??
benim bata 1 hafta kaldı ama bende bir değişiklik yok.. belirtiler eğer gebelik varsa ne zaman başlar??
yumurtlamadan bu yana hafif hafif belim ağrıyor ama normal bel ağrısı da olabilir tabi bilemiyorum..

arkadaşlar benım durumum çok karışık aklı sır erdiremedim. öncelikle ben dostinex kullanıyorum. perşembe günü son hapımı içtim. aynı zamanda bu ay ovu testiyle yumurtlama günümü takip ettim 1o. günden itibaren. 21 ve 22. günde yani bu hafta çarşamba perşembe koyu çizgiyi gördüm. sonrasında ovu testim bittiği için yapamadım. silikleştimi bilemıyorum. cuma günü adetin 23, günü çamaşırımda sarımsı pembemsi birkaç leke gördüm. peçeteyle silince sümüksü sarı bir akıntı farkettim .yumurta çatladı herhalde dedim.devamı gelmedi dün de çamaşırımda bir leke daha oldu sarımsı açık kahve. başkada bir şey olmadı. bugun de peçeteyle silince yıne o sümüksü sarı akıntıyı gördüm ama çamaşırıma gelecek kadar yok. wcye her gittiğimde silince görüyorum çok karnım ve belım ağrıyor. normal şartlarda ayın 28- 29 unda regl olmam gerekiyordu. ama ovu testlerine göre geç yumurtlama oldu. bu tarihte olmam imkansız diye düşündüm . yumurtlama geçse rellım de geç olur. belkı devamı gelır adet sökülemıyordur diye de düşündüm.3 gündür beklıyorum erken adette olabilir. hormon ilacı kullandım çünkü. neyse dün dayanamadım. adetıme bir haftadan fazla olmasına rağmen test yaptım silik çizgiyi gördüm. bu sabah yine yaptım yine kontrol çizgisinden biraz silik çizgi çıktı o kadar koyu değil .hem de hemen belirdi . bu kadar erken çıkarmı idrarda ya da bana ne oluyor anlamadım ya gebelik testi ya da ovu testleri yanlış vucudum bana oyun oynuyor.

canım gebelik varsa eger 23 günde çıkabilir ben çok duydum öyle dikkat et kendine dua edelim devamı gelsin ,o lekeler yerleşme kanaması lekesidir inş.benimde yumurtlamam bitmişti ama testte silik çizgi çıkmıştı ovulasyonda :)

sağpl canımAllah razı olsun ben de çok tuhaf oldum yerleşme kanamsı mı adet öncesi akıntı mı bilemıyorum. ama bir taraftan da iki tane farklı markanın testinı yaptım o da var . günümde geçmedi. hadi hayırlısı yarın ya da salı günü doktora gidicem inşallah. bu arada regl olmam.

selam kizlar sat imdan sonra 9. gunden beri iliski oldu .bugun 16 gun bugun olmadi artik.ama yorulduk yahu.ben bu ay olmazsa artik stresden olmuyor diyecegim.kendimi veremiyorum iliski esnasinda bile acaba hamile kalir miiyim diye dusunuyorum:26::26:

çıkar döllenme süresine bağlı erken döllenme olduysa bilemezsinki :)
bence pazartesi ilk işin doktor olmalı ve test yaptırmalısın umarım hamişsindirr

çıkar döllenme süresine bağlı erken döllenme olduysa bilemezsinki :)
bence pazartesi ilk işin doktor olmalı ve test yaptırmalısın umarım hamişsindirr

olabilir mi dersin özlem. yaşadığım yerde kanda gebelık testi yokmuş bugun soruşturdum il merkezine gitmem gerek yarın değil ama salı gidicem işten sevk alıp bir gün daha bekleyeyım Allahım hayırlısını versin sabah idrar testi yine yaparım 3. test olacak. bakalım ne cıkacak .

Son düzenleme:

yaaa hanii salı gitcektin dayanamadın sanırım hayırlı olsun canım biraz pinpirikli oluıyoruz yaaa cok sükür hersey yolundaymıs cok sevindim darısı benm basıma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…