Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Teşekkürler canm senin güzelliğindir o Negüzel yeni yeni arkadaşlarım oluyor Kızlar faceden eklemek isteyen bana özelden ismini atsınlar ben atamıyorum mesaj sayım yetmiyo

arkadaşları face e eklemek istiyorum ama msj hakkım yok,nasıl ölcekk

neyse canlarım ben öğleden beri giremedim bayağı ilerlemiş muhabbet,şimdi de işten çıkıyorum evde de fırsatım olmuyor girmeye yarın görüşüüz iyi geceler iyi çalışmalar kankiler

Kizlarrrr 2 gundur raporluyum, evdeyim. Tum Sohbetten Geri kaldim yahuu ancak girince Yazdiklarinizi okuyorum. Pazartesine kadar beni unutmayin sakinnn :))

Bu arada ZIYAM nerdesin canim? Kac zamandir yoksun. Umarim bebisle ilgili Hersey yolundadir.

kızlar sanırım hamileyim.3 gündür regl olmadım ve hamile oldugumu gercekten hissediyorum.
Rabbim hayırlısını nasip eylesin inş. :79:

ya kızlarr bütün kış turp gibi gezdiim
simdi hAsta oldum (
öksürük bogazım şiş (

canımmmm çok çok dikkat et kendine hassas bi dönemdesin şu annn bol bol sıvı al ıhlamur kaynat bal ekle içine bogazlarını hafifletirrr çok dikkat et yani dualarımdasınnnn

Son düzenleme:
Alipek gecmis olsun canimm kendine cok dikkat et, dinlen ve kalabaliklardan uzak dur. Bagisiklik sistemin simdi daha zayiftir canim, bebis senden besleniyor. Insallah en yakin zamanda iyilesirsin.

Aysenazim Hadi insallah :))) ilk aydan tutmussa cok sevinecegim, Rabbim dualarini Kabul etsin. Test yapinca guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyorum :)

simdi hAsta oldum (
öksürük bogazım şiş (

bu havalar insanu çarpar zaten bir sıcak bir soğuk,bir de hassassın bu arada adaçayı falan içme sakın bazı bitki çayları hamilelikte zararlıdır

simdi hAsta oldum (
öksürük bogazım şiş (

geçmiş olsun canım. çok dikkat et kendine. bende daha yeni yeni iyileşiyorum. bu arada değerlerim çok iyi yükseliyo maşAllah. doktor 10 gün sonraya çağırdı beni. sen ne zaman gidiceksin doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…