inş.canımya hepimiz veririz bu haberi.banada dayanamam gibi geliyor zaten hergün bir gün idrar testim varhakkaten 9 ay nasıl geçecek diyorum ama bir çıksa birde ultrasonda görsem rahatlıycamda 7 aylık değilmişim de :))))
zuzummm çok sevindimtebrik ederim.. darısı ben ve isteyen tüm arkadaşlarımızın başına... bence doğru düşünmüşsün netleşmeden kocişine sölememek konusunda.. benim kocişte çoookkk istiyor nasip olurda bende testte çift çizgi görürsem kan testi yaptırmadan netleşmeden bende senin gibi yapıcam sölemicem... Nasıl müjde vermeyi düşünüyorsun.. Ben daha olmadan şölemi yapsam bölemi sölesem diye hayallere kapılıyorum senin aklında varmı bi plan ?
Hayırlı sabahlar kızlarr,aman Allahım elhamdülillahhh bu topik ne kadar bereketli yaaa
maşallah,SubhanAllah,tüm hamişleri kutluyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri göstersin inşaALLAH...
Bugün batı olan arkadaşlarım sizden de iyi haberlerr bekliyoruzzzz
oyyy benim batımı da hatırlarmış arkadaşlarımmm ,severim sizi
Rabbim sizin de göbişlerinizi doldursunn
evet 31 i batım,hiç bir belirti yok kızlar malesef,Bakalım hayırlısı inşallah,
Çok saol tatlım inşallah tez vakitte senden de aynı haberi alırız :) bnm eşim inanmadı ztn nasıl negatif olur bakıcam al çöpten die tutturdu :) üstüme gelme moralim çok bozuk ztn sen anlayamazsın bu psikolojiyi deyip geçiştirdim o da beni öyle görünce ısrar etmedi napalım bi dahaki ay inş dedi. Hemen çöpten alıp imha ettim testi bulmasın diye :)
Evet çok güzel bi planım var ama nerde yapsam karar veremedim henüz. Çok güzel bişey gördüm oscar heykeli üzerinde 'yılın en iyi babası' yazıyo onu alıcam, öğleden sonra da arayıp acil eve gel sana bi paket geldi üzerinde isim de yazmıyo diycem bu arada bizim şarkımızı ayarlıycam o eve girince hemen playe basıcam o şarkı eşliğinde paketi açıp öğrensin istiyorum evlenme teklifini de o şarkıyla yapmıştı çünkü bana :))
Merhaba sevgili arkadaşlar,
Lütfen Mart ayı içerisinde çalışmalara başlayacak arkadaşlar burada birlikte dertlerimizi umutlarımızı paylaşalım birbirimize destek olalım.
Ben de kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım, Ankara'dayım. Şubat 18-19 gibi regl olduktan sonra çalışmalara başlamak istiyoruz hayırlısı ile. Dolayısıyla ilk testimi Mart ayı içerisinde yapmış olucam. Şimdiden çok heyecanlıyım. Umarım Allah en yakın zamanda bizlerin gönlüne göre verir.
Dilerseniz foruma yazan herkes ilk önce kendini bir tanıtsın.
Yaş Boy kilo, ne kadardır istiyoruz ve deniyoruz ve neler yapıyoruz gibi :=)
canım karışmak istemem ama bence önce kan testinide yaptır
herkese merhabaaa. benimde bat 26 mart. bakalım inş gelmez kırmızılaaaarrr.
benim kırmızılar geldibu ayda boş geçtik bakalım artık nisana kaldı umudumuz
Haklısın canım aslında ben de çok merak ediyorum kan değerimi ama silik çıktığı için acele etmek istemiyorum değerim düşük çıkarsa yükseldi mi yükselcek mi stresi yaşamak istemiyorum. En azından çarşambaya kadar bekliyim bakalım.
Bu arada az önce eczaneyi aradım clearblue test yokmuş, anlattım durumu silik çizgi var emin olamıyorum diye dedi ki evde ovulasyon testi var mı? Ne alaka dedim ovulasyon testleri de adetten 2 gün öncesine kdr gösterebiliyo dedi onlarda hassas oluyomuş hatta idrar testinden daha koyu çizgi çıkartıyomuş aklınızda olsun kızlar. Batı yaklaşanlar deneyebilir varsa. Ben de brzdan çıkıp predictor die bi hassas test varmış onu alıcam bi de ovulasyon alıcam çok merakettim sonucu yazarım
dikkat ettim kan testi erken belli olanın erkek,geç belli olanın kızı oluyor.erkek çocuk daha çabuk çıkıyor.dogru olmayabilir ama 2 aydır kan sonucçlarını takip ediyorum cinsiyetleriyle
arkadaşlar benim bu ayda günüm şaşmadı hemen günümde adet oldum umudum nisana kaldı.2 aydır deniyoruz.eşim de diyor ben doktoramı gitsem...:))
canım karışmak istemem ama bence önce kan testinide yaptır
benim de dikkat ettiğim, erkekler ultrasonda daha erken gösteriyor pipilerini :) kızlar utanıyor galiba, geç gösteriyor. ilk seferde belli olmayanların çoğu kız gibi geldi bana :)
kız berianurrr daha ne belirtisi olacak Allah aşkına? moralini bozma, sıkıntı yapma. ya yeni tutundu ya da annişinin rahim duvarına doğru ilerliyordur bebik şimdi :))
canım ben eşine o süprizi kandan sonra yap demek istedim.ben ovulasyonun gebelik göstereceğine pek güvenmiyorum benim ovulasyon çift çizgi gebelik tek çizgi çıkıyor canım...ama %99 hamilesin kalbini karışma zaten...
benim kırmızılar geldibu ayda boş geçtik bakalım artık nisana kaldı umudumuz
Haklısın canım aslında ben de çok merak ediyorum kan değerimi ama silik çıktığı için acele etmek istemiyorum değerim düşük çıkarsa yükseldi mi yükselcek mi stresi yaşamak istemiyorum. En azından çarşambaya kadar bekliyim bakalım.
Bu arada az önce eczaneyi aradım clearblue test yokmuş, anlattım durumu silik çizgi var emin olamıyorum diye dedi ki evde ovulasyon testi var mı? Ne alaka dedim ovulasyon testleri de adetten 2 gün öncesine kdr gösterebiliyo dedi onlarda hassas oluyomuş hatta idrar testinden daha koyu çizgi çıkartıyomuş aklınızda olsun kızlar. Batı yaklaşanlar deneyebilir varsa. Ben de brzdan çıkıp predictor die bi hassas test varmış onu alıcam bi de ovulasyon alıcam çok merakettim sonucu yazarım
arkadaşlar benim bu ayda günüm şaşmadı hemen günümde adet oldum umudum nisana kaldı.2 aydır deniyoruz.eşim de diyor ben doktoramı gitsem...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?