canım ben eşine o süprizi kandan sonra yap demek istedim.ben ovulasyonun gebelik göstereceğine pek güvenmiyorum benim ovulasyon çift çizgi gebelik tek çizgi çıkıyor canım...ama %99 hamilesin kalbini karışma zaten...
Evet yanlış anlaşılma olmuş :) ben olayı iyice abartıp kan testinden sonra değil keseyi gördükten sonra eşime söylemeyi düşünüyorum canım garanti olsun çünkü o çok istediği için bebek planı yapmıştık üzülsün istemiyorum. Şuan bile çok kötü oldu işe gitmicem bgn seni yalnız bırakmıyım dedi :) eczacının yalancısıyım canım ama bu forumda araştırdım önce ovulasyon testiyle hamileliği öğrenenler var daha sonra idrarda pozitif çıkmış inşallah seninde öyle olur çünkü batına 2 gün kala yumurtluyo olmazsın bence
sen kalp atışlarını duyduktan sonra söylicem desen de inanırım,sabrına hayran kaldım ,maşallah :)
merhaba canım ya bu testlerden en güvenilir olanları hangileri acaba ?
Evet yanlış anlaşılma olmuş :) ben olayı iyice abartıp kan testinden sonra değil keseyi gördükten sonra eşime söylemeyi düşünüyorum canım garanti olsun çünkü o çok istediği için bebek planı yapmıştık üzülsün istemiyorum. Şuan bile çok kötü oldu işe gitmicem bgn seni yalnız bırakmıyım dedi :) eczacının yalancısıyım canım ama bu forumda araştırdım önce ovulasyon testiyle hamileliği öğrenenler var daha sonra idrarda pozitif çıkmış inşallah seninde öyle olur çünkü batına 2 gün kala yumurtluyo olmazsın bence
aa gerçektenmi evetya mesela dün silik çizgi çıktı ama daha önce tek çizgiydi ovulasyonda dedim nasıl yani genemi yumurtladım.umut verdin bak şimdi :))) ama anlamadıgm ovulasyonda çıkıyor neden gebelikte çıkmıyor :) aynı idrar ...
Yuppi yuppi hamilesin bence canım :))) bu akşam ya da yarın bi daha yap bakalım yine pozitif çıkarsa sevinmeye başlayabilirsin :) birazdan linki bulup yollarım sana okursun. Ovulasyon daha hassasmış o yüzden, gebelik testleri belli bi hcg miktarını aşınca pozitif çıkıyomuş yani daha idrarına geçmemiş olabilir henüz canım
hadi bakalım bul yolla canım.idrarda ovulasyondan 12.gün sonra çıkmaya başlarmış şimdi okudum benim 11.gün bakalım yarın sabah tekrar idrar yapım bide ben idrarı akşam yapıyorum hep ondanmı çıkmıyorki bişey.ben gene girdim moda
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ri-gebeligi-ogrenmek-icin-kullanilabilir.html
Seni boş yere umutlandırmak istemiyorum canım ama burda yazanları okuyunca eczacıya hak verdim :)
canıminşallah nisan'da birlikte alırız güzel haberi. 2014'ün ilk bebeleri olsun bizimkiler :)
adet olursam öbür aya ovulasyon testi kalmayacak :))))) keşke 100lü alsaymışım
Olumlu düşün olumlu olsun canım inşallah bi daha ovulasyon testine ihtiyacın kalmaz :)) ben de çıkıp alıcam şimdi bakalım koyu çizgi mi olucak
adet olursam öbür aya ovulasyon testi kalmayacak :))))) keşke 100lü alsaymışım
Kızlaarr günaydın :)) bnm bat 22 marttı ama hala gelen giden yok uyanınca test taptım ve o meşhur silik çizgiyi gördüm ama içime sinmedi. Eşim evden çıksın hemen eczaneleri arayıp clearblue digital gebelik testi sorucam hangisinde varsa gidip alıcam :) en hassas ve garanti sonucu o veriyomuş. Eşime test negatif çıktı dedim az öncede kırmızılar geldi işte deyip ped koydum altıma süpriz yapmak istiyorum çünkübi de eşim çooook istiyo şimdi kesin sonucu öğrenmeden umutlansın istemiyorum. Biran önce eşim çıksa da gidip test alsam çatlıycammmm
inşallah canım keşke olsa evlilik yıldönümümüz 25 nisan benim bat tarihim 23 nisan valla sürpriz yapardım çünkü eşim de üzüldü olmadığına bu kadar üzüleceğini sanmıyordum hemen doktora gitsemmi demeye başladı 2.ayımız daha :)))
basted hamiş olduğunu öğrendiğinde ovü testi yapmıştı veee ikinci çizgi çıkmıştıııııı
ayyy çok heyecanlıı,benim testlerim de geldi
yapsam mı bi tanee iş yerinde ,rezillik yaaa
basted hamiş olduğunu öğrendiğinde ovü testi yapmıştı veee ikinci çizgi çıkmıştıııııı
ayyy çok heyecanlıı,benim testlerim de geldi
yapsam mı bi tanee iş yerinde ,rezillik yaaa
15 kadından birinde yanlış sonuç çıkmış.ben o 15 kadından biri olurumberianur geldimi senin testler yap bakem ne çıkacak.
günaydın kızlarrrr bende cumayı bekliyorum offffffff geçmez artık bu hafta ,iş arkadaşım var o benden 2 gün önce oluyor oldunmu deyip duruyorum o olsunki 2 gün sonra ben belli olurum :))))))))))))))) ovulasyon günüm 15 marttı kanda çıkmaz değilmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?