Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

unlugul inşallah hamiledir de,belli olmuyor tatlım,benden biliyoruz 1i az silik biri baya silik 2 pozitif sonucum vardı,hatta kan testi....sonra kırmızılar.... bence kanda yüksek dğeri gördükten sonra o moda girmeli...

sen kalp atışlarını duyduktan sonra söylicem desen de inanırım,sabrına hayran kaldım ,maşallah :)

sen kalp atışlarını duyduktan sonra söylicem desen de inanırım,sabrına hayran kaldım ,maşallah :)

Ayy güldürdün beni canım allahta seni güldürsün inşallah :) o kadarını yapamam çünkü eşim hem çok bozulur hem de haksızlık olur ilk bebek sonuçta ama beni çok iyi anlamışsın canım ben de hemen o moda girmek istemiyorum sonuçta veren de allah alan da. O yüzden hayırlısıysa ztn kucağıma almak nasip olur değilse de ztn düşer. O yüzden allah hayırlısını versin diye dua ediyorum ben hep

merhaba canım ya bu testlerden en güvenilir olanları hangileri acaba ?

Canım ben de acemiyim aslında ilk testimi yaptım ama int.te araştırdım clearblue digital test var adetten 4 gün önce bile sonuç veriyo diyo çok hassasmış ama kaç tane eczaneyi aradım hiçbirinde yok int.te satışı var istersen google da arat bi canım

aa gerçektenmi evetya mesela dün silik çizgi çıktı ama daha önce tek çizgiydi ovulasyonda dedim nasıl yani genemi yumurtladım.umut verdin bak şimdi :))) ama anlamadıgm ovulasyonda çıkıyor neden gebelikte çıkmıyor :) aynı idrar ...

Yuppi yuppi hamilesin bence canım :))) bu akşam ya da yarın bi daha yap bakalım yine pozitif çıkarsa sevinmeye başlayabilirsin :) birazdan linki bulup yollarım sana okursun. Ovulasyon daha hassasmış o yüzden, gebelik testleri belli bi hcg miktarını aşınca pozitif çıkıyomuş yani daha idrarına geçmemiş olabilir henüz canım

hadi bakalım bul yolla canım.idrarda ovulasyondan 12.gün sonra çıkmaya başlarmış şimdi okudum benim 11.gün bakalım yarın sabah tekrar idrar yapım bide ben idrarı akşam yapıyorum hep ondanmı çıkmıyorki bişey.ben gene girdim moda

canım inşallah nisan'da birlikte alırız güzel haberi. 2014'ün ilk bebeleri olsun bizimkiler :)

inşallah canım keşke olsa evlilik yıldönümümüz 25 nisan benim bat tarihim 23 nisan valla sürpriz yapardım çünkü eşim de üzüldü olmadığına bu kadar üzüleceğini sanmıyordum hemen doktora gitsemmi demeye başladı 2.ayımız daha :)))

merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye paylaşmak istedim

15 kadından birinde yanlış sonuç çıkmış.ben o 15 kadından biri olurum berianur geldimi senin testler yap bakem ne çıkacak.

Olumlu düşün olumlu olsun canım inşallah bi daha ovulasyon testine ihtiyacın kalmaz :)) ben de çıkıp alıcam şimdi bakalım koyu çizgi mi olucak

adet olursam öbür aya ovulasyon testi kalmayacak :))))) keşke 100lü alsaymışım

basted hamiş olduğunu öğrendiğinde ovü testi yapmıştı veee ikinci çizgi çıkmıştıııııı
ayyy çok heyecanlıı,benim testlerim de geldi
yapsam mı bi tanee iş yerinde ,rezillik yaaa

hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin silik gördüysen büyük ihtimal pozitif canım

canım şimdi gördüm ama bu ay üzülmek yoktu vücut kendini hazırlıyor ve inş.nisanda müjdeyi vereceksin istersen git doktora ama sakın 2 aydır deniyoruz deme :) 1 yıl olacak de yoksa seni 6 ay geçsin der gönderir.

ama onda gebelikte çizgi çıkmıştı canımmmmmmmmmmmmm :))) bende gebelik negatif ovu.pozitif :)ne kadar tersim yaw

15 kadından birinde yanlış sonuç çıkmış.ben o 15 kadından biri olurum berianur geldimi senin testler yap bakem ne çıkacak.

geldi geldiii,2 tane kredi var elimde,onları halledeyim hemen yapıcam
senin bata daha az var sende çıkmadıysa bende hiiiiç çıkmaz kii

canım pazartesi geldiyse cuma cok cabuk gelir tatlıım
carsamba sabah test yap cnm belki cıkar ama cıkmazsa da uzulme erken oldugu ıcın gorunmeye de bilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…