Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

tamam yapıcam da,kötü haber,artık ekrana arkadaşla birlkikte bakacağız,işten ayrılacağım yaa,iş öğretecekmişim,püfff

testi yaptıktan sonra telefonla girip sonucunu yazarım,hadi bol hamiş haberli günler:))
seviyorum sizi

nasıl yani hamilemisiiiin sen şimdi

işte sıkıntı oluyor zaten bende azimle giriyorum :)))

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

yapma yaaa:S hayırlısı canım yaa üzülmeee
ayşenazz ve masal ne durumda kiii acep
agresif melek??

günaydıın ben bugun adetimin 26 günündeyım 3 gundur gebelık testım pozitif cıkıyor bu sabahta denedım aynı çizgi çok koyu değil ama çok silik de değil. adet henüz gelmedi zaten daha adetıme birkaç gün var erken gelme ihtimalı olsa bile 2 günden önce olmam. sabah ilk işim doktora gitmek.hevesim kursağımda kalsın istemıyorum ya üzülürsem diye bu fikre alıştırmıyorum kendimi aynı zamnda eşimi de alıştırmıyorum millet bir hafta geçince bile öğrenemıyoır ben bir hafta kala pozitif çizgi gördüm şaşılacak şey

canım ben 25 güne göre hesapladım ama döngüm o 30 baz alsam 4 nisan yap bakalım ovulasyon yap ama demek istedi,m.bende ovulasyon çift çıkıyor

geldi geldiii,2 tane kredi var elimde,onları halledeyim hemen yapıcam
senin bata daha az var sende çıkmadıysa bende hiiiiç çıkmaz kii

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 25 yaşındayım 3,5 yıllık evliyiz fakat vajinismusluydum yeni tedavi oldum ve yendim 15 gün oldu..büyük sıkıntılar atlattık çok zaman kaybettim bu hastalıklaAdetimden 10 gün önce ilişkiye girdik eşimle tedavi olduğum için hergün deneme verdi doktor eşimde herseferinde içime boşaldı tabi(kusura bakmayın biraz fazla açık yazdım) sonra tam günümde adet oldum ama kanımın rengi çok açık kırmızı geldi ve bu 10 gün hep akıntım oldu sizce neden olabilir?Adetimin 4. günündeyim bitsin hemen çalışmalara başlıycaz allahım beni birdaha sınamasın kızlar dua edin

kaçıncı günün de öğrendin? bir haftalık diyo kan testi mi yaptırdın
birde bat a ne kadar vardı?

kaçıncı günün de öğrendin? bir haftalık diyo kan testi mi yaptırdın
birde bat a ne kadar vardı?

Canım çoook teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Az önce heyecandan yanlış girmişim tarihi düzelttim şimdi :)) benim bat 18 şubattı daha yeni öğrendim cumartesi günü canım

ne güzel güzel haberler alıyorum,ama birgün bende diyecekmiyim acaba hamileyim diye her ay geçtikçe umudum azalıyor arkadaşlar ((

ne güzel güzel haberler alıyorum,ama birgün bende diyecekmiyim acaba hamileyim diye her ay geçtikçe umudum azalıyor arkadaşlar ((
Canım umudunu hiç kaybetme Rabbim inşallah sanada ve isteyen herkese taddıracaktır bu duyguyu İnşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım

Nesedrm TEBRİKLERRR

agresif melek çok sevindimm,hadi bakalım inş. vardırrr

yaptım testi ben nego,unlugul her gün test yapmayı psikolojin nasıl kaldırıyor yaa,acayip sıkıldımm
püffffff

Canım çoook teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin Az önce heyecandan yanlış girmişim tarihi düzelttim şimdi :)) benim bat 18 şubattı daha yeni öğrendim cumartesi günü canım

ooo cok sevindim canım hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin aynı bat tarihimiz 18 sbt aynı bat 3 hamiş olduk :)))

Nesedrm TEBRİKLERRR

agresif melek çok sevindimm,hadi bakalım inş. vardırrr

yaptım testi ben nego,unlugul her gün test yapmayı psikolojin nasıl kaldırıyor yaa,acayip sıkıldımm
püffffff

Canım çoooook teşekkür ederimm En kısa zamanda isteyen bütün arkadaşlarımızın güzel haberlerini duyarız inşallah

Canım çoooook teşekkür ederimm En kısa zamanda isteyen bütün arkadaşlarımızın güzel haberlerini duyarız inşallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çabucak ve rahat geçer umarım hamiileliğin güzel dilekler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…