hayırlısı olsun Allah tamamına erdirsin silik gördüysen büyük ihtimal pozitif canım
aa gerçektenmi evetya mesela dün silik çizgi çıktı ama daha önce tek çizgiydi ovulasyonda dedim nasıl yani genemi yumurtladım.umut verdin bak şimdi :))) ama anlamadıgm ovulasyonda çıkıyor neden gebelikte çıkmıyor :) aynı idrar ...
tamam yapıcam da,kötü haber,artık ekrana arkadaşla birlkikte bakacağız,işten ayrılacağım yaa,iş öğretecekmişim,püfff
testi yaptıktan sonra telefonla girip sonucunu yazarım,hadi bol hamiş haberli günler:))
seviyorum sizi
yapma yaaa:S hayırlısı canım yaa üzülmeee
ayşenazz ve masal ne durumda kiii acep
agresif melek??
geldi geldiii,2 tane kredi var elimde,onları halledeyim hemen yapıcam
senin bata daha az var sende çıkmadıysa bende hiiiiç çıkmaz kii
nasıl yani hamilemisiiiin sen şimdi
kaçıncı günün de öğrendin? bir haftalık diyo kan testi mi yaptırdın
birde bat a ne kadar vardı?
Canım umudunu hiç kaybetme Rabbim inşallah sanada ve isteyen herkese taddıracaktır bu duyguyu İnşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canımne güzel güzel haberler alıyorum,ama birgün bende diyecekmiyim acaba hamileyim diye her ay geçtikçe umudum azalıyor arkadaşlar((
Canım çoook teşekkür ederimRabbim isteyen herkese nasip etsin Az önce heyecandan yanlış girmişim tarihi düzelttim şimdi :)) benim bat 18 şubattı daha yeni öğrendim cumartesi günü canım
Nesedrm TEBRİKLERRR
agresif melek çok sevindimm,hadi bakalım inş. vardırrr
yaptım testi ben nego,unlugul her gün test yapmayı psikolojin nasıl kaldırıyor yaa,acayip sıkıldımm
püffffff
ne güzel güzel haberler alıyorum,ama birgün bende diyecekmiyim acaba hamileyim diye her ay geçtikçe umudum azalıyor arkadaşlar((
Canım çoooook teşekkür ederimmEn kısa zamanda isteyen bütün arkadaşlarımızın güzel haberlerini duyarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?