Ay sorma canim ya o kadar para verdim diital birde.Bir guzel yazdi not pregnant diye pislik seyAgzindan bal damliyor insallah tabi hayirlisiyla bendehamileyimdir.Bu ayi cok istiyordum/Ise baslayana kadar bebisde buyurdu.bak kafaya hamile kaldimda dogum izni sorun oldu degilmi
tebrikler canım ne kadardır istiyordun kaç yıllık evlisin yaşın kilon kaç, hangi şehirdesin onları da paylaş bizimleBu gün doktora gittim ve hamile oldugumu söylediiiii inanmıyorummm :)
hayırlısı ile olur inşAllah canım benim.bendede aynısı oldu ben bi üzüldüm sorma.bide %99 doğru sonuç yazıyor.adet tarihim geçtiğindede diğer testler hep negatifti.sadece behsettiğim concordda çıktı :)
bu arada bat tarihin kaç hayatım?
Batımm 5-7 nısan.dayanamyıp kan vereceğim galiba
aman amann azda kalmışş
inşallah hayırlı haberi verirsin bekliyorum
Bir yıldır siteyi takip ediyordum ancak bugün aranıza katılıyorum:))) Mart ayında anneliğe bir adım atacağımı sanmıştım ama yine yanılmışım... Anne olacağını öğrenen arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Ha bide bize de dua etmeyi unutmayın :))
. İnşallah canım Rabbim bekletmeden Hayırlısıyla nasip etsinBende bebek istyrm yeni baslicsm:) ins hayirlisiyla olur
İnşallah mart ayı bitmeden, Rabbim benimde hepimizin yüzünü güldürür.
Ben nisanda düşünüyorum ama şimdiden başlamali miyim ki?
Ne zaman nasip olur bilinmez tabi ki, ama gönül bu işte...
Korunuyosan doktora gidip, artık bebek istiyoruz diyip kontrol yöntemini bırakabilirsiniz.
Doktora gittim ama ukala bir kadındı sinir olup çıktım bende kendim ovulasyon dönemi hesaplayip deneyecegim ins bir sıkıntı olmaz allah isteydn herkese nasip etsin ins
Başka bi doktorada gidebilirsin madem önümüzdeki aylarda bebek istiyosun şimdiden folik asit içmen lazım !!!
Ovülasyon testlerini hiç denemedim ama faydasını gören çok insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?