Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

hayırlısı ile olur inşAllah canım benim.bendede aynısı oldu ben bi üzüldüm sorma.bide %99 doğru sonuç yazıyor.adet tarihim geçtiğindede diğer testler hep negatifti.sadece behsettiğim concordda çıktı :)
bu arada bat tarihin kaç hayatım?

Batımm 5-7 nısan.dayanamyıp kan vereceğim galiba

aman amann azda kalmışş
inşallah hayırlı haberi verirsin bekliyorum

Amannn gitmedimkan vermeye seker.hatta gelirken gebelik testi alayim dedim onu da almadim.seffafimsi gibi acik sari gibi akintim var.heralde gelecek yarin onun habercisi olabilir.Sen calisiyor musun canim?Nasilsin daha iyisiniz degil mi?

dördüncü deneyimim de başarısızlıkla sonuşlandı 4 aydır deniyorum, 3 yıl olacak evleneli mayısta, çok mu geç kaldım denemek için ?

olmazsa diye korkmaya başladım

merhaba kızlar.umarım mart ayı bizlere uğurlu gelir.bende hayırlısıyla çok istiyorum hamile kalmayı ..sizler için ve kedim için dualardayımmmm

nisana ayında hamilelik istiyorum bende.tabi planladgım gibi olursa.
çok korkuyorum ama gecikmek istemiyorum..
var mı benim gibi olan

Son düzenleme:
Bir yıldır siteyi takip ediyordum ancak bugün aranıza katılıyorum:))) Mart ayında anneliğe bir adım atacağımı sanmıştım ama yine yanılmışım... Anne olacağını öğrenen arkadaşlar Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. Ha bide bize de dua etmeyi unutmayın :))

Bende bebek istyrm yeni baslicsm:) ins hayirlisiyla olur

Ne zaman nasip olur bilinmez tabi ki, ama gönül bu işte...
Korunuyosan doktora gidip, artık bebek istiyoruz diyip kontrol yöntemini bırakabilirsiniz.

Doktora gittim ama ukala bir kadındı sinir olup çıktım bende kendim ovulasyon dönemi hesaplayip deneyecegim ins bir sıkıntı olmaz allah isteydn herkese nasip etsin ins

Doktora gittim ama ukala bir kadındı sinir olup çıktım bende kendim ovulasyon dönemi hesaplayip deneyecegim ins bir sıkıntı olmaz allah isteydn herkese nasip etsin ins

Başka bi doktorada gidebilirsin madem önümüzdeki aylarda bebek istiyosun şimdiden folik asit içmen lazım !!!
Ovülasyon testlerini hiç denemedim ama faydasını gören çok insan var.

Başka bi doktorada gidebilirsin madem önümüzdeki aylarda bebek istiyosun şimdiden folik asit içmen lazım !!!
Ovülasyon testlerini hiç denemedim ama faydasını gören çok insan var.

Acilen kadin dogumcu ve disci ye gitmem gerekiyor dis problemini de cozmek gerekiyormus gebelik oncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…