Aaslında benim ara ara gititğim bikaç doktor var. Ancak hamileliğe karar verdikten sonra normal doğum taraftarı olduğunu da duydugum Müge Aksoy'a gitmeye başladım. Eskiden Bayındır'da çalışıyormuş şimdi Çukurambar'da kendi muayenehanesi var. Memnunum şimdilik çok sıcak biri.
Ay hadi inşallah.Hayırlısıyla hamiş kalırız.
Kızlar ben ovu testini yapmaya başladım.3 gün önce çizik falan yoktu.Bugün silik çizgi çıktı baya silikti ama.Çalışmamızı yaptık.Şimdi bu silik çizgi kaç güne iyice belirgin olur acaba?
Onun da ismini duymuştum evet bu arada iş yerinden arkadaşımın eşi de TOBB Cemil Beye gidiyor, onunla da ilgili çok olumlu yorumlar var.Koru hastanesinde Ümit bey var onu araştırdım gebelik olursa ona gitmeyi düşünüyorum.
Onun da ismini duymuştum evet bu arada iş yerinden arkadaşımın eşi de TOBB Cemil Beye gidiyor, onunla da ilgili çok olumlu yorumlar var.
Cemil Bey demi koru hastanesinde ?
hoşgeldin canım. Ama yumurtlama tarihi olarak 25-26. gnler çok ileri tarihler değil mi doğru hesapladığına emin misin
Ay hadi inşallah.Hayırlısıyla hamiş kalırız.
Kızlar ben ovu testini yapmaya başladım.3 gün önce çizik falan yoktu.Bugün silik çizgi çıktı baya silikti ama.Çalışmamızı yaptık.Şimdi bu silik çizgi kaç güne iyice belirgin olur acaba?
Merhaba arkadaşlar,
ben de bugun regl oldum. Geçen ay 22'sinde olmuştum şimdi 18'inde. Birden içimde heyecan belirdi, bakalım kocamı ikna çalışmalarım sonuç verecek mi çok ümitliyim :)
ovulasyon testi ne zaman yapılır canım, benim adetim 8 şubattı biz 14 şubatta başladık gün aşırı ilşkiye..bugün alsam olurmu yapsam ovulasypn testini ?
birde benim folıbol kullanıyorum siz kullanıyormusunuz?
senin 21 ile 26 arasında belirgin çift çizgi çıkar bence. peki periyodun kaç senin 28 mi 30 mu? kaç?
ovulasyon testi ne zaman yapılır canım, benim adetim 8 şubattı biz 14 şubatta başladık gün aşırı ilşkiye..bugün alsam olurmu yapsam ovulasypn testini ?
bugün hemen al eğer alacaksan. 8 şubattan bu yana 10 gün olmuş eğer periyodun 28 günde birse senin yumurtlama 22 veya 23 şubat olabilir ama sen ovulasyonu denemek istiyorsan elini çabuk tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?