Mart Ayında Hamile Kalmak İsteyen Anne Adayları Buraya :)

Koru hastanesinde Ümit bey var onu araştırdım gebelik olursa ona gitmeyi düşünüyorum.

devam et sen bence erken başladın bana kalırsa belirginleşmesi nerden baksa 14. günü bulur

Koru hastanesinde Ümit bey var onu araştırdım gebelik olursa ona gitmeyi düşünüyorum.
Onun da ismini duymuştum evet bu arada iş yerinden arkadaşımın eşi de TOBB Cemil Beye gidiyor, onunla da ilgili çok olumlu yorumlar var.

Merhaba arkadaşlar,

ben de bugun regl oldum. Geçen ay 22'sinde olmuştum şimdi 18'inde. Birden içimde heyecan belirdi, bakalım kocamı ikna çalışmalarım sonuç verecek mi çok ümitliyim :)

senin 21 ile 26 arasında belirgin çift çizgi çıkar bence. peki periyodun kaç senin 28 mi 30 mu? kaç?

ovulasyon testi ne zaman yapılır canım, benim adetim 8 şubattı biz 14 şubatta başladık gün aşırı ilşkiye..bugün alsam olurmu yapsam ovulasypn testini ?
Merhaba arkadaşlar,

ben de bugun regl oldum. Geçen ay 22'sinde olmuştum şimdi 18'inde. Birden içimde heyecan belirdi, bakalım kocamı ikna çalışmalarım sonuç verecek mi çok ümitliyim :)

birde benim folıbol kullanıyorum siz kullanıyormusunuz?

Ben de Folbiol kullanıyorum günde bir defa tok karnına benim de doktorum verdi.

Onun dışında ovülasyon testi adet döngüsüne göre değişiyor.

28 günde bir regl oluyorsan 11. gün testi yapmaya başlaman lazım muhtemelen de 11-16. günler arası yumurtlaman gerçekleşir diye düşünüyorum.

29 günde bir oluyorsan 12. gün teste başla
30 günde bir oluyorsan 13. gün hesaplamayı bu şekilde yapabilrisin.

senin 21 ile 26 arasında belirgin çift çizgi çıkar bence. peki periyodun kaç senin 28 mi 30 mu? kaç?

Arkadaşlar hata olmasın normal döngü içinde herhangi bir yumurtlama problemi yok ise muhtemel regl tarihinizden 14 gün önce yumurtlamanız gerekir.

Yani ben 22 Ocakta regl olmustum şimdi de 18 Şubatta regl oldum demek ki geçtiğimiz bu dönemde benim yumurtlama tarihim 4 Şubat gibi. Yani regl oldugum günden itibaren sayarsak da 14. gün. Tabi ben 28 günlük döngüye giriyorum ona göre söledim size.

Buna göre 21-26. günler 28 günde bir adet gören biri için çok geç tarihler, o aralıkta hamile kalmak çok zordur bana göre

bakın bu da teste başlama günlerini gösterir tablo

Son düzenleme:
ovulasyon testi ne zaman yapılır canım, benim adetim 8 şubattı biz 14 şubatta başladık gün aşırı ilşkiye..bugün alsam olurmu yapsam ovulasypn testini ?

bugün hemen al eğer alacaksan. 8 şubattan bu yana 10 gün olmuş eğer periyodun 28 günde birse senin yumurtlama 22 veya 23 şubat olabilir ama sen ovulasyonu denemek istiyorsan elini çabuk tut.

bugün hemen al eğer alacaksan. 8 şubattan bu yana 10 gün olmuş eğer periyodun 28 günde birse senin yumurtlama 22 veya 23 şubat olabilir ama sen ovulasyonu denemek istiyorsan elini çabuk tut.

ahahahah sanırım seni ben hep yanlıs anlamışım kusura bakma :) hep 25 -26 yazıyosun ben de sanıyorum ki 25 ve 26. günler demek istiyosun oysa sen 25 -26 subat demek istiyomussun, çok pardon :)

21. 26. günler çok geç tabiki. ben 9 şabatta sat olan kişi için yumurtlama tarihi 21 şubat ile 26 şubat arasında olabilir demek istedim muhtemelende 23 ü 24 ü gibi olur şubatın.

internetten kaç günde gelir bi sorsaydın. yumurtlama tarihini kaçıma diye söylüyorum. çükü sat 8 şubattı galiba.

pardon ben unlugul için yazmıştım. benim sat 9 şubattı bende bu gün yaptım bi tane bende silik çizgi çıktı. ama bir iki günüm var daha...

bende mi alsam ne yapsam? bi sitede 6 ov.testi+3 gebelik testi 13.50 tl.kargoda bedava.bi akıl verseniz ya?

Bu gün sipariş verdim, durumun hassasiyetinden bahsettim onlarda sağolsunlar bugün kargoya verdiler. Bir kaç gün içinde elimde olur 12.güne yetişir inşallah. Fiyatlar ezcanelere oranla çok daha ucuz, kaliteli mi o kadarını bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…